23 Август, 2024 10:15 1 230 23

Калоян Методиев: Правенето на политика от сексуална ориентация е крайно и абсурдно

  • калоян методиев-
  • закон-
  • лгбт-
  • сексуална ориентация

Списъкът на 800 български учители, обявили се срещу закона, който от „Възраждане“ са пуснали, е същото, само че от обратната страна – крайност, агресия, правене на политика с цел извличане на дивиденти от сексуални въпроси, насъскване на едни хора срещу други, дамгосване

Калоян Методиев: Правенето на политика от сексуална ориентация е крайно и абсурдно - 1

Подкрепих закона за забрана на сексуална пропаганда в училище. Дори направих пространно изказване по време на дебата в подкрепа на поправката. Правенето на политика от сексуална ориентация и налагането ѝ като водеща тема в обществото и училищата ми е крайно и абсурдно. Още повече, че защитниците му го правят агресивно, ресурсно, на моменти дори фанатично.

Това написа независимият депутат Калоян Методиев във фейсбук.

Списъкът на 800 български учители, обявили се срещу закона, който от „Възраждане“ са пуснали, е същото, само че от обратната страна – крайност, агресия, правене на политика с цел извличане на дивиденти от сексуални въпроси, насъскване на едни хора срещу други, дамгосване. Още по-абсурдно е, че са дали подписалите се учители на прокуратурата. Осъждам категорично цялата тази глупост.

И от западния опит, и от нашенския съм убеден, че това са интимни неща и няма нужда да се манифестират, пропагандират, налагат силово и използват социално-политически. Най-вече в училищата! Учителят е преди всичко учител, а после сексуален, политически или какъвто и да е друг апологег. Големият дефицит в нашето училище е възпитанието, обноските, любезността и умението децата да се редят на опашки. Оттам ще дойде редът, уважението, зачитането на различията, толерантността, което ще се пренесе като модел в цялото общество. И това казах вече няколко пъти от парламентарната трибуна, но двете агитки нямат уши да слушат.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 27 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    27 4 Отговор
    След ПЕ-ДЕРАСТИЯТА ЩЕ ИСКАТ ЛИ И ПЕ-ДОФИЛИЯТА да се насажда сред упениците🥸🥸🥸🥸🥸
  • 2 Аква

    24 12 Отговор
    Очакваме партия на третия пол.
    Може и да спечели изборите. Ще прави и правителство. Не е шега!
    А унгарците посрещат нови инвеститори, градят икономика и пазят националните си ценности.
  • 3 Много точен коментар

    12 13 Отговор
    В България традиционното семейство има здрави корени, но за съжаление 35 години мутризация, чалгаризация, Бойковизация и Пеевизация спомогнаха, да израстнат цели поколения деца с объркани идеали и ценности, които искат да подражават на душевно болни, обсебени от пари и слава чалга звезди или арогантни алчни мутри. Така че по-скоро трябва да се въведе предмет изучаване на Библията вместо да се говори за ЛГБТ. А тези учители са се изложили много ,но не толкова, колкото фашизоидния дебил К. Копейкин.
  • 4 Анализатор

    11 14 Отговор
    Ами той Копейкин по друг начин не може....

    Коментиран от #6

  • 5 Кой отвори кутията на Пандора?

    11 5 Отговор
    За всичко, което се случва тук и сега е виновна вашата партия и алчните некадърници, които я водите! Не се правете на току що пристигнали от Антарктида!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 е това е по турски тертип

    2 14 Отговор
    водещо е не европа , а семейния хазар . мъж с жена да му мие краката и 4-5 дечица . бате, тате , како . окуця народа и без пари . който е под турския сериал е аутсайдер . неженен , без деца и долари . водят го пол 324 и се показва на олимпиади , на училище , на обратните . Да .
  • 8 ха ха

    5 15 Отговор
    То хубаву закон, ама как се дефинира пропаганда? Регламентирано изучаване на факти за сексуалната ориентация би следвало да се насърчава в училище. Биология е все пак. Социалният елемент е друга работа.

    Коментиран от #11, #16

  • 9 мхаах

    6 15 Отговор
    Копейко подобните създадоха несъществуващ проблем и сега го решават с черни списъци.
  • 10 бездушевни

    22 3 Отговор
    проблема на лгбт не е че не ги признаваме или им пречим. ПРОБЛЕМА Е ЧЕ ИСКАТ ДА СТАНЕМ КАТО ТЯХ И ПОНЕЖЕ НИЕ НЕ ИСКАМЕ ТАЗИ БОЛЕСТ ТЕ СЕ ОПИТВАТ ДА ЗАРАЗЯТ ДЕЦАТА НИ
  • 11 икуйъ6т5р

    19 3 Отговор

    До коментар #8 от "ха ха":

    Биология е процесът на размножаване при видовете- НИЩО ДРУГО. Пе.ерастията НЕ Е биологичен процес- НЯМА НУЖДА да се изучава в час по биология...

    Единственият вариант да се обсъжда пе.ерастията е в час по Психология", в частта "Извращения"

    Коментиран от #17, #19, #22

  • 12 мхъъ

    3 9 Отговор
    Както е казъл великият идеолог и вдъхновител на копейките: има копейки има проблем, няма копейки няма проблем.
  • 13 Щом са правили подписка защо

    12 1 Отговор
    да не знаем кой са
    има ли значение дали са лекари учители шофьори полицай
    това е демокрацията
  • 14 защо да не се знае кой са

    16 1 Отговор
    хем си слагаш подписа хем се криеш
    вчера от репортажите гледах че повечето са отказали да застанат пред камера
    защо нали стоите с имената си зад тази подписка
    моето мнение че са се подписали под натиск или за някакво облагодетелстване поне голямата част
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Здрав разум

    8 1 Отговор

    До коментар #8 от "ха ха":

    Сексуалната ориентация няма нищо общо с човешката биология. Съществува здравословна сексуалност, която няма нищо общо с насилието, аморалността и е предназначена за възпроизвеждане. Останалото е ненормалност на психиката.
  • 17 Доротея

    5 2 Отговор

    До коментар #11 от "икуйъ6т5р":

    Опростявате нещата, наивни господине, а това е най сериозната тема и проблем за съществуването на човечеството! Световната конспирация от 200 години се стреми да спре размножаването на хората и използва за това в миналото предимно 2 почина - войни и болести! Сега включи в това сатанинско начинание и ,,културата" - тоест, хората да започнат да възприемат такива ценности, че да спрат да се размножват! Преди 100 години противниците на комунизма са плашели хората, че дойдат ли на власт, жените ще станат общи! Съвременните идеолози отидоха по далеч - те вече отричат въобще да има полове! Съвремието донесе разврат и разпад на традиционното семейство с много деца! В миналото жена и мъж работят заедно на нивата и само някой разбойник може да смути близостта им, чрез насилие! Сетне мъжа в мината, жената в цеха при другите чужди мъже, по канцеларии и администрации и разврат и разпад на семейство! За жените стана по важно да са с тънка талия на 70 години, отколкото да отглеждат деца и внуци! Както дадохте пример, ако съберете на необитаемо място маже и жени, след век там ще има цял милионен град! Съберете 100 гея и след век ще намерете там 2 столетника и всичко останало скелети!
  • 18 Шемет

    2 6 Отговор
    Време е да се направи ЗАКОН за вражеската Руската пропаганда и всички политици, организации и подръжници да бъдат забранени а участниците затворени в БЕЛЕНЕ !
    Така добре ли ще ви бъде комунистчета а ?
    Нали сме тръгнали със забраните, предлагам от сега да започнем да вкарваме "инакомислещите" в затвора така както от путинската партия "Възраждане" се предлага ....

    Коментиран от #20

  • 19 ха ха

    2 1 Отговор

    До коментар #11 от "икуйъ6т5р":

    Абе, то и умственото изостване е биология, ама що ли трябва да се слага на показ...
  • 20 Доротея

    2 3 Отговор

    До коментар #18 от "Шемет":

    Дейността на Копейчиците не е руска, а антируска пропаганда! Русия не е така уродлива на вид, злобна, немощна и креслива като някои обекти и субекти, налазили тази електорална ниша! Те са ваксинирани и разполагат със западни валути!

    Коментиран от #21

  • 21 Мдаа

    1 4 Отговор

    До коментар #20 от "Доротея":

    Хахаха, нещо си объркал Путин ми се струва. Спускат им опорките а Костадинов подскача като петле да ги защитава ...
    Хайде няма нужда от Руския Мир
  • 22 Хаха

    2 1 Отговор

    До коментар #11 от "икуйъ6т5р":

    Явно не сте присъствали в часовете по биология или сте малограмотен.
    В природата има едни 3-5% които са с отклонения по различни физиологични причини както и влияние от средата ( замърсяване, климат и т.н. ). Та тези 3-5% ги има също и при човеците искаме или не искаме това са невинни хора които имат нужда от помощ а не от избиване. Вашето дете също може да бъде сред тях ....
    Друг е проблема че определени партии правят от това "мода" а други правят от това пропаганда за повече гласове. Подобни теми показва колко грамотен е един народ ....
  • 23 Дедо ви...

    2 0 Отговор
    Да ама правенето на пари от това никак не абсурдно. Учителите от „черния списък“ прибирали пари за джендър пропаганда?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове