9 Септември, 2024 19:18 1 603 22

Александър Симов: Действията на Нинова и групичката около нея не бяха в полза на БСП, а бяха опит за саботаж

  • александър симов-
  • корнелия нинова-
  • групичка-
  • бсп-
  • полза-
  • саботаж

"Идва краят на юридическата драма в БСП. Дали ще се успокои самата партия, предстоящите избори ще го покажат. Очаквам да има още малко шум, защото Нинова още има фенове в партията. Но дори те не са очаквали Нинова да се заиграе със съдбата на партията. След решението на съда няма как да видим две БСП-та", каза социалистът

Александър Симов: Действията на Нинова и групичката около нея не бяха в полза на БСП, а бяха опит за саботаж  - 1
Снимка: БНТ

От първото заседание на НС на БСП се знаеше, че такова ще е решението на съда. Това е едно саботажно действие. НС се събра и избра изпълняващ функцията председател Атанас Зафиров. Оттам нататък всички останали действия на Нинова и групичката около нея не бяха в полза на БСП, а бяха опит за откровен политически саботаж и спиране на БСП да открие друг различен път за действие на изборите. Това заяви Александър Симов от Националния съвет на БСП в предаването "Още от деня" по БНТ, цитиран от novini.bg.

За пореден път се доказва, че БСП е под щастлива звезда на 9-ти септември, изтъкна той.

Той коментира действията на Нинова, Ченчев и Свиленски от днес, които подадоха документи за регистрацията на БСП в ЦИК.

"Искам да припомня, че това са три случайни души във Вселената. Те не са членове на БСП и нямат право да правят това, което направиха днес. Очаквам съдът да отхвърли регистрацията. Аз по същата логика мога да регистрирам ГЕРБ или ДПС", каза Симов.
Той отрече да са гласували случайни хора за изключването на Нинова от БСП.

"Идва краят на юридическата драма в БСП. Дали ще се успокои самата партия, предстоящите избори ще го покажат. Очаквам да има още малко шум, защото Нинова още има фенове в партията. Но дори те не са очаквали Нинова да се заиграе със съдбата на партията. След решението на съда няма как да видим две БСП-та", каза социалистът.

"БСП се представлява от Атанас Зафиров. Той ще я регистрира в ЦИК. Под неговото лидерство БСП ще се яви на изборите. След това предстоят нови избори за председател. Пушилката по върховете не означава напрежение надолу в БСП", подчерта той.

"Гражданската война в Левицата спря. В крайна сметка избирателите наказаха всички нас. Изводът е един – ние трябва да покажем на левите избиратели, че ще имат обединена левица, която мисли за техните проблеми. БСП трябваше да спре да воюва със себе си. Политиката не започва с всеки нов лидер, а с надграждане, на битки, които са се провели, но без да забравяш историята си. Диалогът със старите лица, показва, че БСП престана да воюва със собственото си минало. Ако продължавахме да воюваме, никакво бъдеще не ни чакаше. Обновление със сигурност ще има. НС на БСП ще има последната дума по листите", обясни Симов.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Крушевица

    18 14 Отговор
    Иска да катурне остатъка от БСП в канавката.
  • 2 блюдолизец е този

    52 5 Отговор
    Това прасенце като пълзеше пред Нинова други ги говореше.Сега трупа точки.
  • 3 Браво Саше

    11 23 Отговор
    Най-сетне осъзна, че Нинова убива БСП!
  • 4 това момченце

    35 2 Отговор
    И то като другите е от отбора, който печели днес. Утре може и друга песен да пее. Важното е да се хареса на силните в момента.
    Който е ял на корем от депутатска заплата, нищо друго не му се услажда. Дали и този път ще се размине с нея, знаят единствено Вигенин и сие.
  • 5 БСП Саботира .....

    20 2 Отговор
    БСП Саботира ..... Само Себе Си! От Толкова Години!

    И Едва ли само Една Персона му е Крива!

    Явно Грешката е Генетична!
  • 6 Град Симитли

    26 5 Отговор
    Ще я търсите вие кака си Кури, ама ще сте извън парламента!
  • 7 Абсурдистан

    32 2 Отговор
    Саше, Сашеее, много си ..,Саше! Реагираш, като приматоподобен.
  • 8 слънчогледи

    33 1 Отговор
    И ти ли, Симов, се отказа от лидера си? Никой няма да гласува вече за вас...
  • 9 Кака куРрии

    26 2 Отговор
    И ти ли Бруте!
  • 10 Симеон

    28 1 Отговор
    Кака Корни ще регистрира нова партия за изборите и ще има повече гласове от от този мишок.
  • 11 пламен

    31 1 Отговор
    Беше най верният нагаждач за Нинова. Веднага й заби нож и се нагоди към новите.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Тоя не е изключение

    14 1 Отговор
    Всички сте голям боклук в БКП.
  • 15 Цезар

    21 0 Отговор
    И ти ли Бруте ,,!
  • 16 Айде

    22 0 Отговор
    И този бърза да се присламчи към "здравите сили"! Ненужно!
  • 17 Град Козлодуй

    1 9 Отговор
    Нинова Сбогом
  • 18 Хамелеон

    17 0 Отговор
    Лаладжия, който до вчера беше пуделчето на нинова.
  • 19 КЛАСНАТА

    13 0 Отговор
    На изборите ще се види колко струва новото широко БСП? Тогава каква песен ще се запее - кой ще е врагът с партиен билет на БСП.
  • 20 Като

    8 0 Отговор
    Останахте другите случайници в БСП и нямате физиономия,нямате идея какво ще правите с БСП и си въобразявате,че някой ще се засили да ви подкрепя.Ами ВИЕ сте едни шушомиго.Партията с. Нинова поне имаше визия.Сега всякакви бивши интересчии и милионери като ви се натресват и ще станете пак като ГЕРБ и ДПС олигархични партии на едрите крадци в БСП като Добрев муфтаджията.Законна ли му е ВЕЦ,Колко плаща ,че използва водния ресурс на държавата.Сз плащам 4.65лв за кубик за вода с манган.А до скоро беше 2.90лв.Но какво ви дреме на ВАС за населението и проблемите му.Само вие важно,кой да докопа кокала.Колко сте смешни като сте настръхнали срещу Нинова.Жалки,защо не се погледнете отстрани да видите колко е вашия морал?Защото нямате търпение да участвате в схемите на Борисов и да сте отвързани за мошенгии.Ниновс има морал за разлика от вас.И такива безмълвни мрънкачи като Зафиров не могат на малкия пръст да и се опрат и на опита и на компетенцията и.Затовс толкова пускате безлични .
  • 21 Както

    7 0 Отговор
    Казва Татяна Дончева политиката е занаят.Не може да и се отрече на Нинова,че е добър оратор.Сега тия мъжки смачкана и ли ще управляват БСП,загубили са вече.Вигенин,докато каже едно изречение и може да заспиш и да го не чуеш.Зафиров има един гузен поглед и е отблъскващ.Другия с очилата и той има отношения с най-големия мафиот във Варна.Че и за морал говори.Вземи единия прасни в другия.Първо Нинова има чар и обаяние даже,говори без да мрънка и то реално какво може да стане.Сега като ви налази Манолова и другите как ще ви липсва гърба на кака Кури ще разберете некадърници,но късно.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол