17 Септември, 2024 12:41 1 628 29

Мая Манолова няма да води или да участва в листа на "БСП-Обединена левица"

  • мая манолова-
  • избори-
  • левица

 "Изправи се, България" участва в това обединение, за да върне доверието в левицата, да се направи силно представителството ѝ в следващия парламент, и пътят към това минава през "крачка назад" на лидерите

Мая Манолова няма да води или да участва в листа на "БСП-Обединена левица" - 1

Окончателният състав и водачите на листи на коалиция „БСП - Обединена Левица“ за предстоящите парламентарни избори ще станат ясни до края на седмицата.

Това съобщи изпълняващият функциите председател на БСП Атанас Зафиров на пресконференция в централата на партията. Той посочи, че процесът по структуриране на лявото обединение продължава активно и вече са на етап финализиране на предизборната програма и на кандидатдепутатските листи.

Мая Манолова, председател на партия „Изправи се, България“, каза, че няма да участва в листите на „БСП - Обединена Левица“ за предстоящия вот. Няма да бъда нито водач на листа, нито ще участвам в листа на лявото обединение, заяви тя и допълни, че "Изправи се, България" участва в това обединение, за да върне доверието в левицата, да се направи силно представителството ѝ в следващия парламент, и пътят към това минава през "крачка назад" на лидерите.

Приветствам заявката на някои от лидерите вляво, че няма да бъдат водачи на листи в предстоящите листи, и призовавам тези, които още не са го направили, в следващите дни да го направят, каза Манолова, цитирана от БТА. По този начин ще покажем, че не сме в това обединение заради депутатските места, посочи тя.

Според Манолова лидерите трябва да направят крачка назад и да дадат път на младите. Отправям това послание и към лидерите на парламентарно представените партии, които ни пращат на седми подред избори, добави тя.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    7 32 Отговор
    М@чкай Майче!

    Коментиран от #28

  • 2 Ако Манолова беше на чело на БСП

    8 44 Отговор
    Вместо Крушевица , сега БСП щеше да е пак с два милиона избиратели.

    Коментиран от #10, #19

  • 3 честен ционист

    35 10 Отговор
    Щом Майчето не иска да седи на софрата, то значи, че или БСП няма да прескочат 4%, или че ще пропаднат изборите
  • 4 така, така

    7 32 Отговор
    най сетне един бг политик да каже нещо смислено
  • 5 Кюстендилската слива

    27 11 Отговор
    защо не пази МОЧА в палатката?
  • 6 Лукановски

    26 3 Отговор
    Няма как да води листа ,тя и мъжа и са само гравитиращи около Румен Петков и Първанов!Тази обединена милионерска клика ще вземе да влезне в рекордите на Гинес ,но не и в Българският парламент
  • 7 Гроздето

    22 3 Отговор
    Е кисело, казала лисицата, защото не може да го стигне. Много на високо е!
  • 8 реру

    22 3 Отговор
    "... Според Манолова лидерите трябва да направят крачка назад и да дадат път на младите..."


    А дано, ама надали...

    Коментиран от #27

  • 9 Стратега

    8 1 Отговор
    Излез от играта да подсилиш отбора.
  • 10 По-полека с нулите

    8 1 Отговор

    До коментар #2 от "Ако Манолова беше на чело на БСП":

    Нема останат за другите мераклии.
  • 11 оня с коня

    18 3 Отговор
    Обединената Левица вероятно ще влезе в следващото НС,като ЩЕ ПОЛУЧАВА Държавни Субсидии /примерно по 4-5 Милиона/ ЕЖЕГОДНО успоредно с останалите партии/за Инфо- ГЕРБ получава най-много - около 12 Милиона/.Тия Пари за коалицията ще се разпределят между Партиите -участнички в Коалицията Пропорционално по съответни критерии,основно по Обем на Електората гласоподаватели.МАЯ като Председател на "Изправи се БГ" ЛИЧНО ще се разпорежда с полагащите се пари за партията й,които МНОГОКРАТНО надхвърлят годишната Заплата ДОРИ на Председателя на НС.Извод:Мая е НЕ ПО-МАЛКО Хитра от Нинова!
  • 12 Курин

    14 1 Отговор
    Това не може да бъде. Тази е готова и цвик да пийне само да има кой да и го даде. Само и само да се докопа до парламента.
  • 13 ФЕЙК

    15 3 Отговор
    Вчера нейният Ангел пак скъса синджира и цъфна в една от телевизиите за ка изкаже компетентното мнение на завършил военноморското училище по отношение на авиокатастрофата. Горката Мая се отчая и се отказа да става депутат. Всяко негово появяване тотално и срива рейтинга. Мая, ако не можеш да го вържес здраво - зарежи го!

    Коментиран от #16, #17, #22

  • 14 Да не видят софра

    17 1 Отговор
    Трябваше коалицията да се нарече ГЛАД, че там са мнозинството забравили миризмата на чужди пари мераклии.
  • 15 Мая няма,

    14 0 Отговор
    Електорална подкрепа , дори съпруга й няма да гласува за нея! И другите малко леви са на същия хал!
  • 16 Самата Мая,

    16 0 Отговор

    До коментар #13 от "ФЕЙК":

    Си свали рейтинга, като измами майките! Факт!
  • 17 Моряка

    10 3 Отговор

    До коментар #13 от "ФЕЙК":

    Ангел Найденов завърши Военноморското училище, гражданси профил.Не е бил офицер.Но 5 години в училището е бил под пагон,има представа за военната служба.За разлика от Прасето,което не е помирисвало казарма,а иска оставката на генерали.Впрочием,поделенията имаха подсобни стопанства- свинарници,където свинете ядяха блашика,останал от личния състав.Но не бяха нахални,без претенци за съдържанието на блашика.За разлика от Прасето,което иска да погълне цялата ни колония.А което не става за ядене,като Булгар табак,просто да го разруши с копитата си.
  • 18 дом

    3 4 Отговор
    Жалко, това са още минус 3500 гласа.
  • 19 АГАТа Кристи

    10 0 Отговор

    До коментар #2 от "Ако Манолова беше на чело на БСП":

    Спиш на отворен прозорец....
  • 20 Аграрен специалист

    8 1 Отговор
    Новата левица ще "обере" краставиците на предстоящите избори.
  • 21 така ли бе..

    5 0 Отговор
    карабатак мършова!Ще се правиш на гуру с гнусни мурафети ....Боб дърпаме за теб .....Пайдос на пангара ....
  • 22 Моралното Мая,

    9 0 Отговор

    До коментар #13 от "ФЕЙК":

    Изгони предния си, митничаря, за да вземе ангелчето, за ракета носител, към върховете!
  • 23 Гешев

    5 0 Отговор
    Стартъпите ще седят отзад и ще дърпат конците.
  • 24 Любка

    10 0 Отговор
    Да се откаже от софрата означава,че Мая е надушила нещо.Та обединението беше за всички изхвърлени от Нинова да си върнат позициите.Тази хитра лисица нещо крои.Да не я правят посланик в Москва?
  • 25 Българин

    11 0 Отговор
    ШОКИРАН СЪМ ЧЕ СЕСТРА ГАЛЕВА НЯМА ДА БЪДЕ В ПАРЛАМЕНТА
  • 26 ИЗБИРАТЕЛ

    6 0 Отговор
    Едно Дърто Плашило по малко в парламента!
  • 27 Българин

    9 1 Отговор

    До коментар #8 от "реру":

    Автобус с Политически отпадъци и Кремълски Лакейчета!
  • 28 Чичоти

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Мачка Микрофона!
  • 29 въжгеч

    3 0 Отговор
    от банда тип Леваци.....
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове