19 Септември, 2024 15:53 1 494 18

Избори на хоризонта: Доган или Джевдет Чакъров ще са водачи на листата в Разград

  • ахмед доган-
  • джевдет чакъров-
  • водачи-
  • листа-
  • разград

На срещата, на която отиде почетният председател на ДПС Ахмед Доган в централата на партията в София, са обсъждани номинациите за кандидати за народни представители в листите за изборите на 27 октомври. Пеевски не е бил коментиран

Избори на хоризонта: Доган или Джевдет Чакъров ще са водачи на листата в Разград  - 1
Снимка: bTV

На срещата, на която отиде почетният председател на ДПС Ахмед Доган в централата на партията в София, са обсъждани номинациите за кандидати за народни представители в листите за изборите на 27 октомври. Това съобщават от bTV.

Това съобщи пред журналисти Бейтула Сали от структурата на ДПС в Самуил, като уточни, че са обсъждани конкретни имена и организационни въпроси, а Делян Пеевски не е бил коментиран.

„Най-вероятно почетният председател или председателят на партията ще са водачи в Разград“, посочи още той.
Шукри Джамферов от Цар Калоян също потвърди това и коментира, че Ахмед Доган се е зарадвал да ги види.

Днес около обяд Ахмед Доган беше посрещнат с ръкопляскания от симпатизанти, преди да влезе в централата на движението. Той отказа да отговаря на журналистически въпроси.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вервайте ми!

    14 12 Отговор
    Пеевски ще е начело в листата, пашата ДОган и милионера Чакъров ще са в затвора!

    Коментиран от #3

  • 2 ТаУмВзе

    10 1 Отговор
    Уж Изборчета през 6 месеца със Същият Крадлив Матрял! Добре и няма да се Оправи де!
  • 3 Акив

    12 8 Отговор

    До коментар #1 от "Вервайте ми!":

    Дано, ние обикновените български турци ще гласуваме за Пеевски!

    Коментиран от #7

  • 4 в кратце

    7 1 Отговор
    Водачи ще са водомиещи на градския асфалт.
  • 5 Почетният председател

    15 0 Отговор
    Почетният председател на прасетата или Почетният председател на свините ще са водачи на овцете , почитатели на ДПС и различните и формати
  • 6 Време е!

    12 5 Отговор
    Сокола в затвора. На Чакъров данъчна ревизия и ако е нарушил конфискация и затвор!
  • 7 НЕДЕЙ ТАКА

    10 3 Отговор

    До коментар #3 от "Акив":

    ТРЯБВА ЗА ААМЕТ.ОТКАК ГО ИЗГОНИХА НЯМА КЪДЕ ДА СПИ , ВИДЕЛИ ГО КАТО КЛОШАР ДО КОНТЕЙНЕРИТЕ.ИДЕ ЗИМА ПОНЕ ЩЕ СТОИ НА ТОПЛО В ПАРЛАМЕНТА
  • 8 ДПС=КТБ

    13 1 Отговор
    ДПС е нещо като КТБ в момента)))), те тези си говорят от името на ДПС и си редят листи, обаче без кръчмаря, защото законния кръчмар е г-н Пеевски. И Доган още не може да осъзнае, че ДПС е на Пеевски, нещо като Василев, който още си търси банката КТБ))))). Все пак, както се казва ще си останат с надеждите.
  • 9 Али

    5 1 Отговор
    АПС=РЕЗИЛИ !
  • 10 Възродител

    9 6 Отговор
    Доган трябва да бъде арестувани и да бъде разследван от къде има милиони при положение, че нищо не работи.После взатвора.
    ДПС трябва да бъде забранена със закон както и всички други етнически партии.
    Новините на турски по БНТ трябва да бъдат спряни веднага.
    На изселниците да се забрани да гласуват.
  • 11 Много се притеснявам

    6 1 Отговор
    сега във северозападна България как ще се плаща за глас и от кой или ще взимат по две надници пък ще гласуват само веднъж.Трябва и това да уведомяват гражданите важно си е все пак.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Борил Атанасов

    2 0 Отговор
    Този ми е много симпатичен с тези мустаци. Идеален мъж.
  • 14 Борил Атанасов

    0 0 Отговор
    Страхотен мъж!
  • 15 Сокола е

    5 0 Отговор
    На ще изпие поредната горчива чаша след като види резултата от изборите .
  • 16 шекер

    3 2 Отговор
    Защо го пускат в централата на ДПС в София? Тя е на Шиши и неговите хора плюс полиция би трябвало да изхвърлят всички доганци от сградата.
  • 17 ДПС/Обнови Европа Елена Йончева заяви,

    1 0 Отговор
    , че се намира в Йемен в опит да достигне до тях с надеждата, че скоро те ще бъдат освободени. РИИШ ЛИ , ТЯ БИЛА ОСВОБОДИТЕЛКА ! МЪРЛАТА НА СТАНИШЕВ !
  • 18 Ама

    0 0 Отговор
    В Исперихско и Разградско са към Доган,но...ще гласуват хората за Пеевски,бъктисаха ни неграмотните пионки на Доган 35 год.Евала на Пеевски,най-накрая да се освободим и ние от дерибеите и местните неграмотни управници
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол