22 Септември, 2024 11:01 947 91

Рая Назарян: Политиците да бъдат единни, а хората да излязат да гласуват

  • рая назарян-
  • ден-
  • независомст

Независимостта е да умееш да заявиш своите интереси и да ги отстояваш, но когато ги заявиш да търсиш съвпадение с тези на другите и да ги отстояваш за себе си, но и за другите

Рая Назарян: Политиците да бъдат единни, а хората да излязат да гласуват - 1

Честит празник на всички българи, бъдете горди и достойни, че България е древен народ, който с много усилия е извоювал стъпка по стъпка своя пълен суверенитет. Освободена и съединена, България не спира, докато не заяви категорично своята независимост и не отвори своя път към семейството на цивилизования свят. Това каза за bTV председателят на Народното събрание Рая Назарян от старопрестолния град Велико Търново.

„Независимостта е да умееш да заявиш своите интереси и да ги отстояваш, но когато ги заявиш да търсиш съвпадение с тези на другите и да ги отстояваш за себе си, но и за другите. Смятам, че България като достойна държава в Европейския съюз, отстоява своите интереси, но и тези на семейството, към което принадлежи“, допълни Назарян.

Тя призова политиците да покажат, че могат да бъдат единни и да върнат доверието у обществото, а хората - да гласуват.

Имаме прекрасната възможност самата кампания да протече по съвсем различен начин, с друга диалогичност, с ясни приоритети и преди изборите да сме готови да кажем на обществото какво ще правим след това. Избирателната активност е ключът за изхода от кризата. Това е ключът за създаването на стабилно правителство и успокояване на политическата сцена. Ако не излязат да гласуват, парламентът ще бъде още по-фрагментиран, а колкото е по-фрагментиран, толкова е по-невъзможно да се състави коалиция и бъдещо управление на страната, коментира председателят на Народното събрание.

По думите ѝ, въпреки че този парламент не излъчи редовно правителство, са били положени много усилия за намиране на общ път и разбирателство между различните формации.

„След като станах председател на парламента, се отдръпнах от моята политическа сила и гледах абсолютно равно към всички и уважавах всяка законодателна инициатива в полза на народа. Ние сме там заради обществото и се стараех да държа баланса между всички, да им напомням, че езикът и думите са огледало навън към света“, допълни Рая Назарян.

Председателят на парламента присъства на празничната литургия в църквата „Св. 40 мъченици“ по повод 116-ата годишнина от обявяването на Независимостта на България във Велико Търново. Празничната Света литургия беше отслужена от Великотърновския митрополит Григорий. В храма, в който на 22 септември 1908 година е обявена Независимостта на България, бяха пресъздадени събитията от тази паметна дата и беше прочетен Манифестът на княз Фердинанд.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    38 8 Отговор
    Докато ни управляват роми,турци и арменци няма да се оправим
  • 2 ТаУмВзе

    34 0 Отговор
    И един бобър завиваше Бюлетини а! АХХАХАХХА
  • 3 Бургазлия

    33 3 Отговор
    Тебе ся кой тъибе?

    Коментиран от #23, #89

  • 4 така е

    17 12 Отговор
    Всички които ви убеждават да не гласувате, работят за купувачите на гласове и НЕ ИСКАТ вие да отидете до урните. Купени 100 000 гласа са едно голямо нищо като процент ако гласуват над 4 милиона избиратели. Затова ИЗЛЕЗТЕ и ГЛАСУВАЙТЕ.

    120 милиона щели да ни струват вторите за тази година избори. Толкова ли сме богати, да правим избори по два пъти в годината и кой най-вече печели от това? Колко въздушни линейки можехме да купим с тези 120 милиона лева? ИЗЛЕЗТЕ и ГЛАСУВАЙТЕ.
  • 5 Ханку Брат

    37 2 Отговор
    "Политиците да бъдат единни"???!!!! Тази е с висока температура!

    Коментиран от #9

  • 6 Отвратен

    34 4 Отговор
    Всички сте бандюги, за кого да гласува човек ?!!
  • 7 дикоа

    24 2 Отговор
    Всички политици дето грабихте българите, е добре единно да ви приберат по затворите. Да ви обединят с килии и да чукате камъни. Най обединени със затвора е добре да бъдат от ГЕРБ. Чекмеджето си знае защо. А българите е добре да ви изметат и да спрат да си хранят разбойниците дето ги крадат и лъжат, мИрси.
  • 8 гном

    21 2 Отговор
    а ако не гласувам ко ше стане ? глоба 50 лв като есента 2016 (лансирано от гроб и подкрепено от чалгаря) ?

    Коментиран от #12

  • 9 прав си

    16 2 Отговор

    До коментар #5 от "Ханку Брат":

    Няма как да е единен един политик, който е избран на основа омразата си към друг политик.
  • 10 Зеленский - воняет, не протянем 🚾🇮🇨🚾

    15 4 Отговор
    Независимостта на България свършва през 1396 година
  • 11 анон

    22 2 Отговор
    ако искате да разберете кои са мафията, не гласувайте докато не падне всяка държавност. веднага мафията ще измисли нещо друго с което да ви пороби, защото те мислят властта при тях е по рождение

    Коментиран от #15

  • 12 ама недей гласува

    5 7 Отговор

    До коментар #8 от "гном":

    Недей да бъркаш сметките на купувачите на гласове. Суха пара са броили!
  • 13 куку

    12 0 Отговор
    Ми те са си единни и даже консенсусни при индексациите на заплатите , даже формулата действа автоматично. . При повишение акциза на цигарите тоже . Таквиз реформи правеше и бай Тошо Яшаров- повиши цигарите и алкохола , а заедно с това и малко заплатите Доста работа и пот са нужни за повишаване на активността. Деа са вика - пот и сълзи
  • 14 Един от всички

    13 0 Отговор
    Мнозинството са единни в корупционни практики ! Защо ни е такова зависимост?
  • 15 така е

    8 5 Отговор

    До коментар #11 от "анон":

    Всички които ви убеждават да не гласува, работят за купувачите на гласове и НЕ ИСКАТ вие да отидете до урните. Купени 100 000 гласа са едно голямо нищо като процент ако гласуват над 4 милиона избиратели. Затова ИЗЛЕЗТЕ и ГЛАСУВАЙТЕ.

    120 милиона щели да ни струват вторите за тази година избори. Толкова ли сме богати, да правим избори по два пъти в годината и кой най-вече печели от това? Колко въздушни линейки можехме да купим с тези 120 милиона лева? ИЗЛЕЗТЕ и ГЛАСУВАЙТЕ.
  • 16 ясни са

    13 1 Отговор
    Партии с най-различни имена водещи ни към едно и също.Направете различен избор.Иначе получават па от същото но този път ще променят закон ,сглобки само и само да яхнат властта и народа.

    Коментиран от #19

  • 17 Госпожо Назарян

    19 2 Отговор
    нито веднъж не казахте какво ще правите от ден 1/ви след изборите и и какво след това. Вашата логорея е копи пейс, нищо конкретно!
  • 18 Тая,за разлика...

    9 4 Отговор
    ...,от Н-ка и-Бочко е симпатяга...!
  • 19 е нали

    9 1 Отговор

    До коментар #16 от "ясни са":

    Нали умнокрасивите беха различния избор? Цъфнахме и вързахме.
  • 20 ние кеш имаме

    12 1 Отговор
    Колкото и да се пънете, Сиела и Еконт са с нас, а едните пренасят, а другите броят бюлетините. Разбийш?

    Коментиран от #22

  • 21 а сега де

    9 2 Отговор
    Промяната продължава, а Кирчо и Асен все същите ...
  • 22 Киро Про100то

    6 1 Отговор

    До коментар #20 от "ние кеш имаме":

    А ако слушкаш, щи дам кодовете!
  • 23 Във всеки случай!

    8 1 Отговор

    До коментар #3 от "Бургазлия":

    Не си ти!
    За теб остава само...- ,,ръчният труд",пред снимката и...😝!
  • 24 Ние сме единни!

    6 7 Отговор
    Попа ни е путинофил!
    Резидента ни е путинофил!
    Имаме 6 путинофилски партии в Парламента!
    Какво може да иска още човек?

    Коментиран от #36

  • 25 Бибитко от Банкя

    15 0 Отговор
    Райчето е майсторка и знае как да влиза под кожата на мъжете. И ето - вечно гладният за свежа женска плът цар Тиква от Банкя я направи председател на Народното събрание вместо магарето на ливадата пред скромната си бащина къща.
  • 26 Васо

    17 2 Отговор
    Райче, колко пищки си строшила докато стигнеш до Председател на НС, само ти си знаеш... Поцинкована кофа- председател, Вежди Мултакът председател, Райчето председател..
    Какво падение, какъв упадък...

    Коментиран от #28

  • 27 БеГемот

    10 0 Отговор
    На тиквата кратунката....
  • 28 Бибитко от Банкя

    9 0 Отговор

    До коментар #26 от "Васо":

    И висока пенсия без таван.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Когато партиите забравят хората,

    7 0 Отговор
    Хората забравят партиите...
  • 31 така е

    1 6 Отговор

    До коментар #29 от "Благой":

    Всички които ви убеждават да не се гласува, работят за купувачите на гласове и НЕ ИСКАТ вие да отидете до урните. Купени 100 000 гласа са едно голямо нищо като процент ако гласуват над 4 милиона избиратели. Затова ИЗЛЕЗТЕ и ГЛАСУВАЙТЕ.

    120 милиона щели да ни струват вторите за тази година избори. Толкова ли сме богати, да правим избори по два пъти в годината и кой най-вече печели от това? Колко въздушни линейки можехме да купим с тези 120 милиона лева? ИЗЛЕЗТЕ и ГЛАСУВАЙТЕ.
  • 32 българка

    7 2 Отговор
    Да, българите са древен и бяха горд народ, докато не паднаха в плен на комунистическите предатели в 1944 г. и на престъпни шайки след 1989 г., маскирани като партии, чийто представител е момиченцето на снимката. Честит празник на всички достойни българи, които въпреки всичко отстояват демокрацията и правото за свободен живот на всеки един от нас! Да живее независима България!
  • 33 Трмпетистката

    9 1 Отговор
    На Тиквун.
  • 34 Магнитски

    7 1 Отговор
    За колко се продаде ми е чудно.
  • 35 Така, така

    5 0 Отговор
    Празника е чудесен, добро поздравление. ДА и ДА - излезте да гласуваме всички. Аз, лично ще избера да гласувам с “ Не подкрепям Никой”!

    Коментиран от #39, #62

  • 36 верно си е

    3 2 Отговор

    До коментар #24 от "Ние сме единни!":

    И депутати от руската Дума си го признаха "България сме си я купили" и "България не е чужбина."
  • 37 Синя София

    5 1 Отговор
    Много сте нахални,нищо не правете а искате отново да влизате,аз пък казвам никой да не дава гласа си за безделници и безидейници,баста.
  • 38 леле , КАКО !

    8 1 Отговор
    Райче , точно това , че НЕ СМЕ ЕДИННИ и че НЕ ИЗЛИЗАМЕ МАСОВО да гласуваме , все още ви държи на власт - такива като теб , Вожда ти и групата ви наречена още ШАЙКА !
  • 39 чудесно

    1 3 Отговор

    До коментар #35 от "Така, така":

    После Никой ще ти вдига доходите.
  • 40 Партии които се сещат за хората

    6 0 Отговор
    единствено по време на избори са напълно обречени!

    И така 35 години едно и също...
  • 41 Килото

    8 0 Отговор
    Защо една проста кърджалийска поцинкована кофа може да е прецедател на Народното събрание,а Райка да не може?
  • 42 Пантелеев

    6 1 Отговор
    Ма много сте единни даже всичките политици. Даже в повече ни идвате. няколко примера през годините : Цените на тока , вода по 6-7 лв кубик , разрешаването на картелни споразумения на мобилните оператори за еднакво увеличение на услугите им 4 пъти вече, цените на горивата през % за партии , корупция на всяко ниво , бялата мафия е във вихара си , образователната също чрез помагала , делегирани бюджети за бройка човечета без значение на качеството , електричеството в момента на цена колкото е в Испания-13,5 евроцента е там сравнено с техните минимални заплати и линия на бедност , стотици мидове лицензи , счетоводства ,такси и глоби особенно на имащите автомобил , ограбване през данъка в промили и бройка хора водеща се в жилище за сметоизвозване . Няма те и не ползваш и заедно с данъка още толкова а на места и повече от данъка уж за смет. Парите които бавите над година на завърнали се от чужбина доказано работили и плащали там всички данъци . Презумпция ,че всички са мошенници и няма обезщетения . В това време лозунги " Върнете се в Бг и да запазим хората си " Където и да се обърнеш отровни храни и напитки законно менте водещо до ракови заболявания. Никакъв минимален опит за контрол на надценки и прекупвачи. Нап си стоят в кабинетите и тормозят само хора в трите големи града и то ако отидат при тях. Линейки ,хеликоптери и няма кой да работи вече. Няма и да има с такива политици с много крадени милиони. Всичките вече не сте на тая земя . Хвърчите в
  • 43 ЧЕКМЕДЖЕ

    8 0 Отговор
    Притеснени сме , че Бойко лично не ни честити празника ! Къде е любимия на всинца Вожд ? Защо не осветли битието ни с непринудения си изказ ? Да чуем и неговите размисли и страсти по темата с НЕзависимата ЗАВИСИМОСТ !
  • 44 НЕ ПОДКРЕПЯМ НИКОЙ!!!

    3 3 Отговор
    Това е най-правилния избор!

    Коментиран от #47

  • 45 неволята

    9 1 Отговор
    Кой го монтира на този държавен пост това момиче?Нито визия,нито интелект,нито глас.Безличен образ.Нито хубав,нито грозен.Безличен.Че и разведена.Кому беше нужно това момиче на върха на държавата?
  • 46 🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌

    5 0 Отговор
    Политиците са алчни а БГ НАРОД е разединен и ВИ няма доверие
  • 47 чудесно

    0 3 Отговор

    До коментар #44 от "НЕ ПОДКРЕПЯМ НИКОЙ!!!":

    После Никой ще ти плаща пенсията.
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 🍋🍊🇧🇬😁

    7 2 Отговор
    Всички които Ви убеждават да гласувате, мили съграждани Ви мислят за поредните “полезни €диоти”, остаряхте, живота си пропиляхте в мизерия и немотия да гласувате за кухи лейки, и тапи пръчки, но те са в Администрацията, раздават си Милиони левове а Вие скъпи българи си броите жълтите Стотинки за един Хляб да си Купите, Аналгин и Аспирин че кокалите Ви болят, децата забегнали по таз Пуста Чужбина на Гурбет някой лев да изкарат, и така самотни Гласувате вече 35 години, Утре ще си умрете с Надеждата но Надеждата не е стратегия, Златото е Стратегия.

    Не бъдете “полезните идиоти” за местните чорбаджии и дерибей и Не Гласувайте?

    Коментиран от #56

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 така е

    1 2 Отговор
    120 милиона щели да ни струват вторите за тази година избори. Толкова ли сме богати, да правим избори по два пъти в годината и кой най-вече печели от това? Колко детски градини можехме да построим с тези 120 милиона лева?

    ИЗЛЕЗТЕ и ГЛАСУВАЙТЕ.

    Коментиран от #76

  • 52 Нарушават,

    6 0 Отговор
    Кретвата, че ще работят , в интерес на народа, политиците! За клетвопрестъпници да гласувам? Престъпление срещу републиката!
  • 53 Факти

    5 0 Отговор
    Политиците да бъдат единни , а народа разединен !
  • 54 Мечтите...

    5 1 Отговор
    ...са безплатни, а Рая не е за всеки ;) . Наздраве, рекъл Ботев и написал шедъовърът: "В механата" -> единственото стихотворение, което научих наизуст с кеф!
  • 55 Трябва да не си наред с главата

    7 2 Отговор
    ...за да гласуваш за тая банда доказани престъпници от герб...Овцете забравиха че до 2020 г след 15 години диктатура на Ти--к--вата пенсиите бяха все още 500 лв, а заплатите 1000 лв!! Същият т--ик--ве--нски управленски диктат промени закона за пенсионирането така, че от 2029 година и мъжете и жените ще могат да се пенсионират само след 40 години трудов стаж!!! Овце , вдевате ли , кво значи това за вас и за децата ви - на 70-75 години още ще ходите на работа, ако сте живи и ако някой ви държи на 8-часов работен дрн престарели и болни...Да припомним на тия, които нямат вода в чешмите си днес, че министрите на БанкЯта подписаха цял куп допълнителни споразумения в ущърб на България и в полза на краварските крадци на българското злато от ЦРУ, нарекли се Дънди Прешъс метълс - на тях Тиквата и Теменужка Петкова им подписаха 6% от територията на България за дупчене до 1900 метра за търсене на злато...и от пролетта те дупчат, а водата в реките и язовирите изчезна...Трябва да си много пр--о-ст, за да върнеш Нотариусите от пепи-евровците отново на власт, за да те доокрадат, доразпродадат на кр--ав--ари--те и доубият...Борисов официално се призна за чужд агент на САЩ и Германия...
  • 56 разбира се

    3 2 Отговор

    До коментар #49 от "🍋🍊🇧🇬😁":

    Само дето 100 хиляди купени гласа при 4 милиона гласували са под 4%тната бариера и ще гледате Парламента по телевизията.

    ИЗЛЕЗТЕ и ГЛАСУВАЙТЕ
  • 57 Дойде време разделно!

    6 0 Отговор
    Дойде време да се разделим с тези които мислеха едно, говориха друго и правеха трето!
    На никой от нас няма да липсвате!

    Коментиран от #59

  • 58 така е

    4 3 Отговор
    Всички които ви убеждават да не гласува, работят за купувачите на гласове и НЕ ИСКАТ вие да отидете до урните. Купени 100 000 гласа са едно голямо нищо като процент ако гласуват над 4 милиона избиратели.

    ИЗЛЕЗТЕ и ГЛАСУВАЙТЕ.
  • 59 ужасТ

    5 2 Отговор

    До коментар #57 от "Дойде време разделно!":

    Дойде време да фащаме по островите щото алабалата с машините нема да мине. Ауфидерзеен по харвардски.
  • 60 Нелина

    8 1 Отговор
    Руса арменка?Чудо.Тази е мелез.
  • 61 2 милиона българи

    7 3 Отговор
    Не избягаха от хубаво в чужбина да се чудят как да оцеляват!

    Този път ще ви дадем урок който ще запомните...

    Коментиран от #63

  • 62 Станчев

    5 0 Отговор

    До коментар #35 от "Така, така":

    Значи си решил все пак да им дадеш едни пари за субсидии . Помисли ,не е ли по добре да им нарисуваш нещо показващо отношението ти и бюлетината да стане невалидна. Ако въобще не си решил да свършиш нещо наистина полезно за себе си в това загубено време . Това може да се използва и от платените след като са им платили. Колкото политик мисли за теб и те познава как живееш ,толкова и ти него трябва да познаваш и уважаваш с действия. Другото е разпределение на пари за пиар акции ,облъчване по медии и въобще едни лъжи с цел някой да живее като богоизбран ,а ти ако и докато оцелееш.
  • 63 2 милиона българи

    3 2 Отговор

    До коментар #61 от "2 милиона българи":

    се изнесоха от България, защото могат.
    Преди не можеха да напуснат концлагера на който дори кльона по границата бе завит навътре към България.
  • 64 2 милиона българи

    4 2 Отговор
    НИКОЙ НЕ БЯГА ОТ ХУБАВОТО...

    Коментиран от #66, #79

  • 65 А50

    4 0 Отговор
    кухавелка
  • 66 2 милиона българи

    2 0 Отговор

    До коментар #64 от "2 милиона българи":

    са имали информирам избор къде по света да се реализират.
  • 67 Васо

    7 0 Отговор
    Отдолу дали е руса? Или кукулята е черна гора?
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 защо

    2 2 Отговор

    До коментар #68 от "Всички които напуснат":

    Пак ли ще затваряме границите?
  • 70 а ла хулю фишер

    6 1 Отговор
    Куто са толкоз опасни купувачите на гласове , просто ги хванете и не условни присъди , а конфискации и реален отдих в пандела

    Коментиран от #72

  • 71 България ще бъде остров

    1 4 Отговор
    в море от страдания...

    Слава Севрюкова
  • 72 ама

    3 0 Отговор

    До коментар #70 от "а ла хулю фишер":

    Нали Слави и Ристю ни облъчваха че с машините вече край на купените гласове?

    Коментиран от #73

  • 73 Слави и ристьо

    2 2 Отговор

    До коментар #72 от "ама":

    Са герб и дпс

    Коментиран от #75

  • 74 От куха

    7 1 Отговор
    кратуна семе ? Хайде , няма нужда , госпожа !
  • 75 Петко Бучаров

    3 0 Отговор

    До коментар #73 от "Слави и ристьо":

    Да, ама не. Слави и Ристю са ИТН и ДБ. Тези които посред нощ срещу Великден прокараха в парламента закона за машинния вот.
  • 76 Христо

    3 1 Отговор

    До коментар #51 от "така е":

    През фирмите на политиците ,най-вероятно за една която да покажат по медиите ще стигнат . За ремонта и след 6 м -едва ли ще има . По техен почин за довършване или ремонт на новото ще почакате до един месец преди новите избори. Това е единственото хубаво нещо на избори по-често. верно ,че скъпо удоволствие ,но пък що да са в техните фирми заедно с Европейските програми . Нещо все пак мръдва и се появява даже полиция или жандарми . Голямо чудо по малките населени места. Обикновено идват на оглед на местопроизшествието след два часа. Аз предпочитам избори ,ако може и кметски по-често .Примерно на две години .Поне боя ще се появи по бурдюрите из центъра на селата. Доказателства - 80000 лв. ремонт на тоалетна в двора на църква , 120 хил. банята на стадион който нямаше ток законен и в селото от години няма отбор . Сложиха и 15 пластмасови стола. От години се чудят кой да го окоси защото и животни няма и никой не му трябва тревата. Асвалтираха една улица за 6 години на два пъти . От избори и преди другите . Първият етап завърши направо в и заедно с огромния двор на кмета от ГЕРБ където са и ромските тридневни сватби и въобще бизнеса в селото. Там му работеха и временната заетост. Феодал от Герб да си . Другите феодали не са по-различни . Та сигурно има хиляди такива примери . Долу всички мръсни партийни крадци. Проклети да са.

    Коментиран от #78

  • 77 Краят на ГЕРБ

    4 2 Отговор
    Момиченце на Бойко.
  • 78 прав си

    1 1 Отговор

    До коментар #76 от "Христо":

    Първата сделка на Кирил Петков като сужебен министър бе отпускането на 63 милиона лева държавни пари за изграждането на германски завод за електрокари в Ловеч. Завод немА, ама и парите ги отнемА. С тези 63 милиона ли ПП си плати рекламната предизборна кампания?

    По думите на служебния финансов министър Асен Василев, Борисов е оставил много пари в държавата, ама проблема бил да се намери начин да се усвоят бързо.

    Преди 2 седмици служебното правителство тегли НОВ ДЪРЖАВЕН ДЪЛГ в размер на 9 милиарда лева. Кой ще ги връща заедно с лихвите?
  • 79 Половин

    4 0 Отговор

    До коментар #64 от "2 милиона българи":

    милион български деца вече са се родили в чужбина , а българският народ се топи ежедневно !

    Коментиран от #84

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Жирафата Габриела

    1 0 Отговор
    От първа ръка съвети: бягай далече от Борисов. Ще те използва и ще те захвърли като пачавра. Снимките и клиповете от оргиите - само в облака, никакви флашки, има хора, които ги крадат. Имотите ЗАДЪЛЖИТЕЛНО на твое име, две колежки вече плакаха. ВСИЧКИ наркотици да са извън жилището, една доза в чантата най-много. Има и още няколко, засега тези стигат, за да не влезеш в затвора заради него.
  • 83 Ще има възмездие

    1 0 Отговор
    за продажните политици, и то ще е страшно...

    Слава Севрюкова
  • 84 оня с коня

    0 0 Отговор

    До коментар #79 от "Половин":

    Защо непрекъснато се тревожите че Бълг. Народ намалявал- какво ти влиза в джоба дали ще сме 2 милиона по-малко или повечеА Сърбия като е още по-малка от нас като население да не би да е умряла?А Унгария,а Македония?Мен лично ме вълнуват единствено Близките ми,а кой отишел да се жени или работи в Чужбина - АБСОЛЮТНО ХИЧ.Май не осъзнавате че производството и почти всичко останало така е превзето от Автоматизацията,че хората просто стават излишни!
  • 85 Национала катастрофа ...

    1 1 Отговор
    Много от вас са чели ,но скоро всички ще я видят !

    Гответе се .

    Най-тъмно е преди зазоряване !
    Слава Севрюкова
  • 86 Фери

    1 0 Отговор
    За кого да гласувате с уважение като всички с с маскари да щях д а гласувам БСПНо те вкараха не човек а клоун който за Ради него се отвратително от всичко
  • 87 дъра бъра

    0 0 Отговор
    Гласа Ви узаконява престъпленията на политиците срещу Вас самите .
  • 88 С голям кеф

    0 0 Отговор
    не гласувам за такъви!
  • 89 свински черва

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Бургазлия":

    Томито от ГЕРБ
  • 90 Име

    0 0 Отговор
    Мошениците не се превъзпитават, това е доказано.

    Не знам защо ГЕРБ ни убеждават, че са "нови", като не са. И какво ни плашат с нови избори - в момента партиите са на заплати, добре уредени, това е цялата игра - да отидат на постове.
  • 91 Гост

    0 0 Отговор
    Нищо, че е гербаджийка - много е хубава.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове