26 Септември, 2024 08:12 1 626 21

Димо Гяуров: Ще има купуване на гласове! МВР не е добре ориентирано!

  • димо гяуров-
  • купуване на гласове-
  • мвр

България не съумява да спре потока с мигрантите по границите

Димо Гяуров: Ще има купуване на гласове! МВР не е добре ориентирано! - 1
Снимка: БГНЕС

МВР не е достатъчно ориентирано в борбата с купуването на гласове. И на тези предсрочни парламентарни избори се очаква да има купуване на гласове. Това мнение изрази пред bTV Димо Гяуров, бивш директор на Националната разузнавателна служба.

По думите му няма кой да се пребори с покупката на гласове освен МВР.

Според него по отношение на Калин Стоянов има страшно много въпросителни, когато бе и министър, и шеф на ГДБОП. Въпросите са свързани с Пепи Еврото и неговото изчезване и се стигне до убийството на Мартин Божанов-Нотариуса.

Гяуров е на мнение, че голямата заплаха за националната сигурност ще е какво ще стане след самите предсрочни парламентарни избори и какво ще е евентуалното бъдещо правителство.

Той посочи, че България не съумява да спре потока с мигрантите по границите. Европа не бе особено добронамерена за спиране на мигрантския поток по границите, коментира Димо Гяуров, според когото от опита за прихващане и даване на статут на мигрантите, Европа ще пристъпи към отбрана на границите.

 


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Любопитен

    10 0 Отговор
    И колко го харчите едно фъргане?
  • 2 ЕВРИКА !!!

    21 4 Отговор
    Ваййй , Димчо открил топлата вода !!! Гений бе , гений ! Пак щели да се купуват гласове , а Димчо ? Ние , абсАлютно не сме предполагали това !!! Ма , това в България ???!!! Не може да бъде !!!! Абе , докага ще вадите от нафталина доказани иди @ти , които да ни обясняват , че водата е мокра ?! Едно врене Надето се чу ка ше с този ръб и поради това го сложиха за шеф на разузнаването (бурен смях) и тогава и сега - освен пълни дивотии , друго - нито е правил , нито е говорил . Абсолютен чук ун дур .

    Коментиран от #4

  • 3 Салимехмед

    15 6 Отговор
    Брех, голям специалист се извъди този господин на снимката.
  • 4 Хохо Бохо

    14 4 Отговор

    До коментар #2 от "ЕВРИКА !!!":

    Димчо израсна рязко благодарение на креватните одисеи на жена му. Ти какво очакваш? Интелект?
  • 5 Наивник на средна възраст

    14 1 Отговор
    Какъв шеф на разузнаването си бил?МВР си е напълно наясно с купуването на гласове,дори на обоснован от годините опит може да се твърди,че МВР ръководи този купен вот.То е което решава чии брокери ще упуват и чии - не. Стига с този цирк на вероятности,време е да се наричат нещата с истинсите им имена.Това е - МВР е най-голямата ОПГ в страната,ръоводена вещо от прокуратурата.Простичко е!"Най-омразен е оня,който казва истината." - Платон
  • 6 Гост

    9 0 Отговор
    Е как няма да има!!! От смъртта, данъците и купуването на гласове у тая кочина не можеш да се отървеш никога. А мврто е много добре ориентирано и децата знаят КОЙ го ориентира "правилно"
  • 7 БЕНОВСКА

    11 4 Отговор
    сега е времето да канят льохмани като този - специалист по нищото

    Коментиран от #18

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 ха ха

    5 3 Отговор
    няма нужда да купуват - просто вкарват по един циганин в листите и цялата общност ще гласува за съответната партия
  • 10 ,разбира се че има

    2 2 Отговор
    Аз не познавам човек който да гласува,а все някой е гласувал и има избрани представители,значи има платени и те ходят да гласуват
  • 11 е Калин затова е при кандидат депутатите

    4 0 Отговор
    за да го изберат по сигурно . божанеца е бил от вис . измамите с имоти и лобости все бяха с костов . за васил всичко беше бизнес . еврото и той е имал приятели . а сега излезе че никой не го знаел . а имало записи с корупция . уличиха ли някой - е тайна . все някой ще хванат .
  • 12 Гюрчо

    7 0 Отговор
    МВР е много добре ориентирано, как се укрива купуване на гласове от - нашата партия? А Тя е… а Тя е…. А Тя е…. А сега да ви видя?!
  • 13 Перо

    7 2 Отговор
    И какво разбира тоя селтик, от мутренските години, от Национална сигурност. Това, че един циганин го направи от мл.сержант - генерал, не означава, че му е налял генералски мозък в главата!
  • 14 Смешен плач

    4 3 Отговор
    Схемата за купуване на гласове се използва от Герб години. Организатора на схемата от МВР се премести като член на ЦИК и ГЕРБ ще е първа, но понеже не могат сами и никой не иска с тях да управлява ще гласуваме до второ пришествие.
  • 15 Герб

    3 1 Отговор
    Много добре си е ориентирано то.Всички знаем посоката за ориентация
  • 16 ТаУмВзе

    2 1 Отговор
    То друго освен Купено Реден уж вот Няма, няма и да бре кукло! Хахаха
  • 17 Така ще е

    5 2 Отговор
    Най-много купуват Пеевски и Герб..
    Те ще бъдат пазени от МВР да извършват тази дейност!
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Напротив

    1 2 Отговор
    Именно мвр, и целите им фамилий са вземали пари...ясно е за кого ще гласуват!
    А на бедните мизерници им завидяха за 20 лева или няколко кибапчета😂😂😂😂
    България смърди от към 1 министерство, а не от оставените без доходи хора!!
  • 20 Реалист

    1 2 Отговор
    С това купуване на гласове скоро българия ще е турвки вилает.
  • 21 реално от мвр и мо ще осигурят

    1 0 Отговор
    около 140 000 гласа . Имат и 1 милион дето са били там на работа и са живи . ето 1,1 милион гласоподаватели . и Димо е с тях . бивш генерал . на всеки избор им обещават - за бизнеса , за службогонците, за дечицата , за данъците и имотите . те обикновено имат бивши от тях бизнес наемателство , имоти се занимават , има и 200 000 съдии, прокурори и дето са уволнени от там . те са за гласове . кой утишъл в мултигруп , кой към групировките на хранилка, кой адвокат на босове по морето . И ето кои гласове са за Димо - около 1,3 милиона . ще повлияе на победата . Интересно .
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове