28 Септември, 2024 07:11 3 539 35

Атанас Чобанов: При Пеевски всичко идваше от мама

  • атанас чобанов-
  • делян пеевски

Той тежи един и половина милиарда лева, заяви разследващият журналист

Атанас Чобанов: При Пеевски всичко идваше от мама - 1
Снимка: Евроком

,,Делян Пеевски беше беден, нямаше нищо, имаше един стар ,,Опел“, всичко беше на мама. Ирен Кръстева, неговата майка, с кредити от ,,КТБ” си накупи медии, направи го медиен фактор, но той нямаше нищо, поне нищо не беше декларирал. Изведнъж започна да декларира някакви фирми, някакви прехвърляния на дялове, дивиденти- всичкото идваше от мама. Изсветли се, че притежава нещо, но разследване на ,,Бивол” през 2017 година показва, че Пеевски ,,тежи” един и половин милиарда лева.“

Това коментира разследващият журналист Атанас Чобанов в ефира на ,,ЕвроДикоФ“ по темата ,,колко е богат всъщност Пеевски?“.


,,Това показва презентация на сайта на една дубайска фирма, в която бяха описани активите на ,,Булгартабак”, на ,,Юрий Гагарин АД”, на дистрибуторските му фирми- ,,Табак Маркет АД”, лавката, мандрата му ,,Lacrima” и т.н.- всичко това се оценяваше на около 450 млн. долара плюс още 300 милиона в имоти. Никъде не пише, че Пеевски притежава тези неща, но всички знаем за неговото влияние и неговата мания да се крие зад поставени лица, но той контролира тези бизнеси.“

,,Това са проучвания до 2017 година, но след това постъпват съществени промени- ,,Булгартабак” беше затворен, защото Турция го вкара в един доклад за контрабанда на цигари. От тази контрабанда са генерирани огромни средства, няма как да знаем колко от тях е взел Пеевски, но ставаше дума за един милиард годишно в долари. Турците така се вбесиха, че пратиха доклад на ,,Интерпол” и на Цацаров, той се направи на ударен, но Пеевски закри ,,Булгартабак”, след което го санкционираха по закона ,,Магнитски”, допълни Чобанов.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 33 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🎃+🐷+👮=🇹🇷🗳️

    30 1 Отговор
    при вас сичко иде от народа
  • 2 Механик

    50 4 Отговор
    Пеевски тежи точно 9 грама. И понеже я ялов, наследството му става държавно, а на него, лека му пръст.
  • 3 Гражданин

    68 2 Отговор
    Държава никога няма да имаме докато мафиоти я управляват

    Коментиран от #25

  • 4 ЕДГАР КЕЙСИ

    13 46 Отговор
    "ПРИ ПЕЕВСКИ ВСИЧКО ИДВАШЕ ОТ МАМА" , ............А ПРИ МИСТЪР КЕШ ОТ КГБ ............ ФАКТ !
  • 5 Мама му

    59 1 Отговор
    - дъщеря на Ангел Кръстев от ДС !
  • 6 мхаа

    36 2 Отговор
    Тя МАМАта дори по едно време не знаеше, че има син Делян.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 един

    33 3 Отговор
    Според мен не всичко идва от мама,милоните от тотото откраднати от мама,от там нататък той сам си краде вкл.и бизнеси и КТБ и т.н.!Мама му ли направи бебе на Десислава Атанасова от Герб!
  • 9 🍋🍊🇧🇬😁

    35 1 Отговор
    Д. Пеевски държи черните канали на (бившата) Държавна Сигурност за контрабанда на Цигари, Дрога, Оръжие, Каптагон (наследник на Илия Павлов Мултигруп, Илия Павлов и Фатик) и какво ли не друго, от там държи МВР и Гранична
    Полиция и так далее…, на Делян Пеевски забранено да влиза в Турция от Турското Правителство, официално, на същия Д. Пеевски му е забранено да прави бизнес и да влиза в Съединените Щати от Американската Администрация.
    Другата “брънка” в във веригата на контрабанда на Бившата ДС е Бойко Методиев Борисов, бившият телохранител и охрана на Тодор Живков.
    След разрива с Ахмед Доган може с право да очакваме черните канали на Д. Пеевски да разкрити, тоест предадени от Ахмед Доган на Американските Власти и много от хората, Персонал от Гранична, МВР и Митници да изгърмят като кьор фешек?
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Абсолютно зависим

    23 1 Отговор
    Шишо са го хванали за макарите службите на поне три държави - Краваристан, Русия и Турция. Всяка служба си дърпа в нейната си посока, а Шишо подскача бясно като жигосано добиче. От това той е много опасен за България, защото в опита си да се спаси е готов да продаде всичко на всеки
  • 14 🍋🍊🇧🇬

    19 1 Отговор
    Фатик, Илия Павлов, Мултигруп, ерго Д. Пеевски са наследниците на “бившата” Държавна Сигурност - ДС и черните канали за контрабанда към Близкият Изток които “Черни Канали” са едни от най големите в светът, Ахмед Доган държи знанието за лицата и разположението на черните канали към Близкият Изток, тази информация е отпътувала в определени посоки със 100% сигурност, логично е да очакваме фойерверки в близкото или по далечно бъдеще?
  • 15 Илия

    15 1 Отговор
    Чобанов, говориш глупости. На кого ще се дадат тези неприлично големи кредити? На мен или на Вас, въпреки че имаме някой лев в банката, никой, никога няма да отпусне огромен кредит , че да купим медии. А разрешения да се отвори "Лавка"? КОЙ и на кого ще разреши. Аз 8 години чакам за разрешение за построяване на ограда. Истината е ,че Пеевски е дългосрочен проект, за пране на пари и разпределяне на пари на Олигархията. Особено в някои кръгове.
  • 16 Наджие

    2 7 Отговор
    А твойта мама какви ги върши с разни АМЕДОВЦИ и ХАСАНОВЦИ, а ?
  • 17 Хахаха

    3 7 Отговор
    А Чобанов е КозяшкаПодлога
  • 18 Аз.......

    13 1 Отговор
    Най-после някой да испюе камачето!
    А мама кой я лансираше????
    Помня ,че беше близка с идин господин .....с превръзка на окото/като пират/.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 ЕДГАР КЕЙСИ

    4 14 Отговор
    В КАНАЛИТЕ НА МИТНИЦИТЕ СИ .............. ОБЛИZBA ПРЪСТИТЕ И КРЪСТНИКА нА МАФИЯТА МИСТЪР КЕШ , ЧРЕZ .................. "ПЪТЯ НА КОПРИНКАТА" И "ПУДЕЛА С ПАЧКИТЕ" .............. ФАКТ !

    Коментиран от #23, #35

  • 21 Само питам

    4 4 Отговор
    КозякМърлатаГанефф защо още диша?
  • 22 Артилерист

    8 2 Отговор
    Това е хубавото на демокрацията, че може да научаваме истини като тази за Пеевски, мама му и неговия прогрес. Аз, скромният читател и форумен коментатор в този сайт, отдавна пиша, че с крадените пари на мама, от КТБ, Булгартабак, рекетирани бизнесмени и др. Пеевски си е накупил "душите" на много от системата, която трябва да съди-като Гешев, например-и вилнее безпрепятствено най- вагабонтски. Най-жалкото беше, че Станишев, едно момче на татко си, публично заложи революционната някога БСП, на прищевките(и подигравките на противниците на Партията) на Пеевски. Това беше върха на очевидността, че Пеевски може да купи всеки и всичко, вкл. и цяла партия. Социалистите все пак реагираха и отхвърлиха този курполентен тумор от себе си. Българските турци обаче са безгласни и купените им водачи им го присадиха на тях. Сега почетния им председател, Доган, се опита да го изреже от партията си, но това стана и с почти половината от членовете й-най-лакомите и алчните, които не могат без парите на Пеевски...
  • 23 Абе

    6 2 Отговор

    До коментар #20 от "ЕДГАР КЕЙСИ":

    Ти знаеш ли най големият пророк на Америка как нарича Русия в предсказанията си:)))-Фар на надеждата за света:),колкото пъти напишеш глупостите си с тоя ник,толкова пъти се сещаме за русофилските предсказания на Кейси:)))
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Ха ха ха

    6 1 Отговор

    До коментар #3 от "Гражданин":

    А ще я управляват мафиоти дотогава докато не отидете всички да гласувате на изборите.
  • 26 Факт

    4 3 Отговор
    Тати носи, мама меси. Така са огромната част от Българите. Пеевски няма да влезе в Парламента и всшчко ще си дойде на мястото. А в офисът на господина на снимката само столовете са по няколко хиляди евро броя. И бутиков надпис, все едно от централата на ФБР.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 истинските факти

    2 3 Отговор
    Народа 100 пъти предпочита Пеевски, пред тия измислени "борци с корупцията", на козяшка хранилка!
  • 30 факуса

    1 1 Отговор
    а посолството много обича такива неща дет може ги контролира,затуй го нгрдиха с магнитски,нещо кат белезници,сиреч,не е читав ама ще е послушен,инак все за демокрация плещят атлантиците и с корупцията се борят,ама с таз дет им пречи
  • 31 Майора

    3 2 Отговор
    Стига си коментирал Чобанов при твоя приятел Диков в канала на Цветан Василев! А кога ще разкриете с какво живее и какво има на Женевското езеро и другаде шефа ви Василев и кога ще върне откраднатите 5 млд лв от вложителите , някои от които починаха!
  • 32 Галин

    1 0 Отговор
    Как окрадоха народа,като фалираха КТБ. Първо го фалираха,за да може тези,които са теглили кредити да не ги връщат. После правителството знаете кое,изтегли 30 млрд.за да върне парите на тези които са вложили милионите си там. Накрая парите ще ги върне народа,понеже са записани на неговия гръб.
  • 33 Ха ха

    0 2 Отговор
    Кога Чобанов ще направи обзор на лпарите на Иво Прокопиев?Не се ли усещате,че ПП е проект за ликвидиране на държавата?Откакто се появиха започна политически и икономически разпад.Сега пак мислят да провалят правителство,каквото и да е то,защото задачата им е да потопят държавата.Не напразно имат 14,15 процента,достатъчни за унищожението нъ държавата.Докато ги има страната няма да има правителство
  • 34 ссср

    3 0 Отговор
    А при мама всичко идва от ФСБ през фулиала ДС! Едно въпросче ктм бедните и маргинализирани почитатели на АТАКА, ВОЛЯ, ИТН, ВЪЗРАЖДАНЕ, ВЕЛИЧИЕ, ВМРО, МЕЧ.........защо само европейски и американски източници критикуват корупцията в България, а от любимата им Русия - ни вопъл, ни стон!?
  • 35 Ти да не си светил муньо

    1 0 Отговор

    До коментар #20 от "ЕДГАР КЕЙСИ":

    Такива подлоги катотЕБ нямат място под слънцето.Фашай двеста и Терминал 2 да те няма с дим
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове