2 Октомври, 2024 16:27 6 344 104

Иван Костов посочи двама премиери за възхода на мафията в България

  • иван костов-
  • мафия-
  • премиер-
  • сергей станишев-
  • симеон сакскобургготски

В момента задкулисието прегазва всички държавни институции

Иван Костов посочи двама премиери за възхода на мафията в България - 1
Снимка: Архив

Управлението на Симеон Сакскобургготски и на Сергей Станишев доведе мафията на власт в България. Това е истинската причина, поради която се случи това отнемане на властта от ръцете на хората и концентрацията ѝ в ръцете на една малка група, която постепенно пък увеличи влиянието си върху политическите партии. Един много тъжен и неприятен процес.

Това, на което аз обръщам внимание, е, че никой от изследователите на престъпността не видя, че ключов фактор това да се случи беше обстоятелството, че самата политическа класа престана да се бори с организираната престъпност. Насочи вниманието си към битовата престъпност и се случиха всички тези неща.

Това заяви пред БНР Иван Костов, министър-председател на България от 1997 до 2001 г., който представи новата си книга "Свидетелства за прехода 2000 - 2009 г.".

"Има доказана пълна слепота на полицията и на прокуратурата по отношение на мафиотската война, която се разрази много усилено след 2002 г. Това е показано със собствените им действия и собствените им думи на тези институции. Оказа се, че те въобще не са виждали, че основният враг на държавата е организираната престъпност, която я мафиотизира".

Бившият премиер посочи, че през целия период, обхванат в книгата му, ролята на Държавна сигурност е огромна:

"Особено след 2001 г., когато Симеон Сакскобургготски упорито се опитваше да назначи на ключова длъжност в сектора за сигурност ген. Бригадир Аспарухов, пролича какво голямо значение има ДС и как прилагаха властта в страната - и по времето на правителството на Сакскобургготски, и по време на тройната коалиция с премиер Сергей Станишев. Дотолкова им отслабна вниманието, че допуснаха всичките да бъдат елиминирани на изборите през 2009 г.... След 2009 г. участието на ДС в скритата държава намаля значително и там се настаниха хора от организираната престъпност. Това личи и в момента от начина, по който задкулисието прегазва авторитета на всички държавни институции. Те са в насипно състояние".

В предаването "12+3" Иван Костов категорично подчерта, че "не е работа на един политик нито да сочи, нито да обвинява" и добави, че ако 35 години след началото на прехода не сме научили това, "значи още не знаем как функционира държавата":

"Това е работа на прокуратурата, на следствието и на съдебната власт. Работата на политика е да работи за доброто на хората - за сигурността им и за благосъстоянието им. Данните, които сме имали (по време на управлението от 1997 до 2001 г.), сме ги дали на прокуратурата. И с това свършва процесът от страна на политиците - той спира там, където започва да действа или да бездейства прокуратурата".

Времето е лакмус, който проявява истината, каза още Иван Костов и уточни, че времето показва кой е прав и кой е крив.

Той сподели, че всичко, което му се е случило, не си е заслужавало лично за него, но си е заслужавало за хората, "защото в момента българите живеят по-добре, отколкото когато и да е било - в момента сме на 62% от средното ниво на благоденствие в ЕС":

"Политик не може да отива в политиката, без да има чувството за това, че служи на хората и е готов да направи всичко за тях. Може би е малко идеализирана представа, но не може да бъде другояче. Човек трябва да работи за другите".

Костов беше категоричен, че "всичко, което е преживяла България дотук, са го поискали с гласуването си българските избиратели":

"Те гласуваха страната им да е такава, каквато е в момента. Те го правят, защото те избират политическото си представителство".

Ще изпълня гражданския си дълг и няма да се уморя, нищо не ми струва да отида да гласувам, заяви Иван Костов и призова всеки да направи това.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 81 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 300 комунистически фамилии

    66 24 Отговор
    създадоха феодалната територия!

    Коментиран от #49

  • 2 Бендида

    112 7 Отговор
    А мафията се възползва максимално от приватизацията. Двуличие е соченето с пръст в ситуацията.
  • 3 друг гост

    150 31 Отговор
    Скрий се бе, наглец. При теб започна разграбването на държавата.

    Коментиран от #31

  • 4 Мнение

    53 92 Отговор
    Ако навремето ченгетата от ДС и КГБ не бяха довлекли цара, за да прекратят управлението на Костов и ОДС, сега щяхме да сме икономически преди Чехия и Унгария, а не след Румъния.

    Коментиран от #19, #52, #85

  • 5 българин

    90 14 Отговор
    Още един Пеевски!
  • 6 Зики

    106 12 Отговор
    БГА Балкан за $1
    Нефтохим Бургас за $100 000 000.
    И т.н.
    Мафията в действие.

    Коментиран от #28, #73, #79

  • 7 Чочо

    107 16 Отговор
    Стига вече сте го набутвали този. Той е мозъка на мафията и олигархията. Той е в основата на всичко и в момента. Той продаде всичко на безценица и ни опрапасти и в сега е в основата на концесиите.
  • 8 Българин

    65 10 Отговор
    "Управлението на Симеон Сакскобургготски и на Сергей Станишев доведе мафията на власт в България." Да приемем само за момент (чисто теоретично), че нещата стоят така. Тогава какъв е смисълът от членството на България в ЕС?!
  • 9 Трол

    84 10 Отговор
    Без да съм чел статията - Андрей Луканов и Иван Костов ли са двамата премиери?
  • 10 Микаела Бейнс

    82 11 Отговор
    Нагло Бангладешко Индиго. Също като сестрите и братята си по махалите.
  • 11 дядото

    100 12 Отговор
    безсрамник,има хора които още помнят.първото и най-голямо за прехода разграбване на държавата започна по твое време и не е спирало,който и да бил премиер
  • 12 🍋🍊🇧🇬

    59 8 Отговор
    Така, сега разбрахте кой е виновен според умника Костов, ами вие, кой друг?
    Айде пак им гласувайте за да Ви кажат че Вие сте си виновни че Политиците (всичките) са мутромафия и тунеядци ноо Вие сте виновни?
  • 13 Майора

    73 11 Отговор
    Много ти е къса паметта ,Костов! Да припомним думите на тогавашния президент Стоянов”Ваньо , кажи си…”!
  • 14 Тиквата, Дебелия и Мазния

    39 7 Отговор
    Ваньо много бавно ги пише тез книги. Вече трябваше да е написал третия Том от 2009 до 2018г.
  • 15 Хърбел

    61 9 Отговор
    Много нагъллл Ванчо
  • 16 Някой

    46 8 Отговор
    Не мога да повярвам, че е посочил сам себе си като бивш премиер, докарал мафията на власт. Направо да ходи е панделката!
  • 17 Ролан

    37 11 Отговор
    Споменатите, не могат да стъпят на пръста на г-н Костов)))!
  • 18 Капитанът

    37 4 Отговор
    По логиката на господин Костов, Левски би трябвало ,да събере писмени доказателства,за насилията над българите в Османската Империя и да ги предаде в османския съд и с това да приключи борбата му за освобождение на България.
  • 19 Някой

    55 9 Отговор

    До коментар #4 от "Мнение":

    Щеше, щеше. Бяхме ограбени точно по времето на Костов. Царските юпита само дооглозгаха кокала.

    Коментиран от #93

  • 20 остап БЕНДЕР

    48 4 Отговор
    БАБИТЕ КАЗВАХА------ПАЗИ БОЖЕ ВЪШЛИВ ДА ТЕ ПОЩИ И СИГАН ДА ТЕ ХРАНИ
  • 21 Засрами се

    47 7 Отговор
    Ваньо Костов Ти какво направи да спреш комунистическата мафия да не опустоши България Остави ги да грабят без да си мръднеш пръста Не забравяй че ти едно досие на агентите на ДС не отвори Единствената страна която не направи Лустрация а остави мафиотските структори на комунистите да грабят държавата Имаше пълно мнозинство в Парламента но се скри като мишка

    Коментиран от #98

  • 22 Българин

    50 8 Отговор
    Крадлив циганин!

    Коментиран от #23

  • 23 Обидите са липса на аргументи!

    9 18 Отговор

    До коментар #22 от "Българин":

    Не обиждай!
  • 24 Пешо от панелката

    34 0 Отговор
    А Бацун циментира мафията навсякъде, дори и в най-затънтените кътчета на територията
  • 25 Съдебната власт е арогантна

    19 0 Отговор
    Проблемът е тежкото поражение на Съдебната власт от Мафиотизацията.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 🍋🍊🇧🇬

    42 5 Отговор
    По времето на пумяра премиер министър, бяха продадени БГА БАЛКАН за 1 долар на Гад Зееви от Израел, Еврейте продадоха “Слотовете” на БГА Балкан на Главни Международни Летища, оглозгаха “кокала” каквото беше останало от Националният Авио Превозвач и се изнесоха за Израел❗️❓

    Коментиран от #92

  • 28 Тиквата, Дебелия и Мазния

    24 2 Отговор

    До коментар #6 от "Зики":

    Костов продаде 49% от Нефтохим на Лукойл.

    Коментиран от #86

  • 29 🍋🍊🇧🇬

    30 3 Отговор
    Пфу…, и има наглостта да говори за мафиотизирани Премиер Министри, а ти какъв си ве?
    Всичките сте маскари.
  • 30 АУДИ

    36 4 Отговор
    А по времето на Костов беше най големия грабеж от държавата с масовата приватизация!
  • 31 Стенли

    25 2 Отговор

    До коментар #3 от "друг гост":

    Ами да знаем как продаде опс подари БГА Балкан с активи за милиони на цената на един апартамент за 150 к долара на гад зееви
  • 32 Бмх

    22 2 Отговор
    Нагло сигане.
  • 33 Вожда

    27 2 Отговор
    ...я си кажи кой и през кое управление продаде един от най - хубавите курорти,," на един виден другар от БСП .Жокери : Продадено 1999 г Ти дойде на власт 1997. Нещо ти е къса паметта май. То само това да беше....
  • 34 🍋🍊🇧🇬

    20 1 Отговор
    Най голямото Финансово престъпление на века е ограбването и разграбването на Активите на Бившият Соц Блок за 0.05 цента на един долар Активи, това го свършиха платени “пумяри” във всяка една държава, в България всички ги знаем кои са?
    Пфу…
  • 35 Иван Костов

    13 0 Отговор
    Умишлено не включвам моя милост
  • 36 българия или мафията в читанка инфо

    12 1 Отговор
    А за възходът на Симеон и Сергей, е виновен Иван Костов.
  • 37 хххх

    21 3 Отговор
    A тоя сиганин не беше ли такъв??? ДОЛНО МЕКОТЕЛО! КАК смее да се показва още? Офисите на СДС са буренясали и сигани обикалят около тях да търсят стари телефони. ПЪЛНА ИЗЛАГАЦИЯ Е ТОЗ СИГАН!
  • 38 Не сме забравили "Балкан"!

    23 3 Отговор
    Кой е той за да посочва? Още не сме забравили "Балкан", подарена от господина на цената на една кола. Най-безпардонния и и най-бездушния, дава уроци по мора Нахалник!
  • 39 Драгоманския Ром Отвори Торбата

    20 2 Отговор
    с Лъжите!! Лъже, лъже, като дърт Ром!
  • 40 Нахалник!

    18 2 Отговор
    Нахалник, още ли ще се блещи и криви? Още ли ще ни поучава?
  • 41 един

    9 2 Отговор
    Много е прав,че основен виновник е народа,и не, не всички са го пожелавали това дередже,но желанието им за лично благоденствие без да се съобразяват че сме общество и трябва да се проявява макар и малка солидарност ни доведе до тук!Колко хора умишлено работят/МВР,служби,ЦИК-ове и т.н/ за да се купят и фалшифицират едни избори,това солидарност ли е,грабнали кокала и я имат властта за вечна,другите са им едни мини-роби!
  • 42 тхът

    21 4 Отговор
    Няма ли кой да му бие лопатата на тоз та да се свършва??
  • 43 Я марш!..

    14 2 Отговор
    Не ни се блещете и не ни посочвайте. Безсрамен и нагъл, издигна наглостта в отношенията на висше държавно ниво. Хайде, марш и Весела Коледа!
  • 44 Тоя марксически мангальок

    15 0 Отговор
    Да не се гласи за втора вълна преватизация?
    Останаха теменужките по баирите, които Главчев не изпотъпчи!
    Колко народ има за трепане!
    Къде е свинкята ДПС кърмачка?
  • 45 Вампира на демокрацията

    16 2 Отговор
    Изпълзя на светло и дори проговори!
  • 46 Айде де...

    17 2 Отговор
    Иван Костов е първият оремиер при когото за почна разграбването, / така наречената приватизация/, унищожаването на всичко постигнато в България до онзи момент. Унищожиха се заводи, унищожи се селското стопанство, изчезнаха фермите, корупцията започна да властва, а и мутрите излезнаха на хоризонта. Един от ненаказаните унищожителите на България днес дрънка глупости!
  • 47 Чекмедже бабаит

    10 2 Отговор
    Този е икона и светия на всеки зъболекар, хирург, директор на болница и фармацевтичен търговец. И също така магьосник превърнал Здравната каса във акционерно дружество.
  • 48 Любопитен

    22 2 Отговор
    Иван Костов доведе мафията у нас чрез престъпната приватизация и сделките тип кон за кокошка. Костов създаде олигархията у нас като обогати хора като червенобузестия олигарх Иво Прокопиев, мошениците Огнян Донев и Любомир Павлов, Васил Василев, Георги Агафонов, Георги Гергов и много други. Костов овласти и Валентин Златен и Левон Хампарцумян, Мартин Заимов, Цветелина Бориславова, Петя Славова, Мануела Малеева и още много други крадци, които се облажиха от крадливата приватизация.
  • 49 СДС печелбари

    15 2 Отговор

    До коментар #1 от "300 комунистически фамилии":

    У, 300 фамилии, вярно ли бе, що за точност бе,що за калкулаторство! Я си опреснете сметките. Първо не са комунистически, второ не са 300 и трето, първо отидоха в СДС, поскачаха, получиха и получиха индулгенция като Иван Костов.След това раздадоха, закриха, както е угодно. Първа Костовси взе Булбанк , която стана италианска,дъщеря му дълга прави кариера в тази банка в Италия. После Балкан коята стана еврейска, и после никаква, и кой отговаряше за това, един обигран в лъжите печелбар

    Коментиран от #58

  • 50 Истина

    17 3 Отговор
    От теб започна разграбването на България ‘
    Ти продажнико разпродаде България за жълти стотинки! Сега и твоята жалка партия се гушна с мафията!
  • 51 Всеки голям бандит си има:

    15 0 Отговор
    Всеки голям бандит си има строителен холдинг, два футболни отбора, поне една политическа партия, поне двама члена на ВСС и по една двойка прокурор-съдия. По-старите си имат и по някой голям хотел, в който си перат част от парите.
  • 52 Ама не си Унгарец, а Нане Вуте

    15 3 Отговор

    До коментар #4 от "Мнение":

    Щяхме, ако сме Чехи,Унгарци, и Румънци. Но ние сме българи, навремето спряхте движението в София да посрещате Симеон като обичен монарх и премиер. Нали знаете че все още има живи хора от това време, не си измисляйте толкова.Никой не го е докарал, вие си гласувахте с ентусиазъм на нещото НДСВ и царя.

    Коментиран от #80

  • 53 Бай Курти

    14 2 Отговор
    Пълни глупости! СДС като дойде на власт през 1997 и местните седесари придобиха толкова активи по всякакви начини, че още тогава станаха милионери и създадоха условията за политическа мафия, която да е недосегаема от закона. Алчните НДСВари продължиха разграбването. А след това всички следващи с много малки изключения се обвързват политически само и единствено за собственото си благо.
  • 54 бай Иван

    12 0 Отговор
    Вече повече от 10 години мафията в България е политическа!
  • 55 Дааа

    14 3 Отговор
    От всички мнения се вижда едно! Никой не питае добри чувства и няма мили спомени от управлението на Костов. Той явно не помни( сигурно има дя). Той е началото на всичко гнило!
  • 56 Бай Петко

    15 3 Отговор
    Рома- крадец Костов ни обяснява че има и други крадци като посочва имената им.
  • 57 Племето не фата!

    16 1 Отговор
    1989 г . руснаците ни казаха: „ Чао братушки, СССР больше нет! Оправяйте се! И се започна катастрофата! Хиляди заводи затвориха врати, защото цялата промишленост беше пригодна за пазарите на СССР!
    Резултатът – 3 милиона българи по-малко, без война!

    Коментиран от #60

  • 58 Кво СДС, кви 5 лева

    9 6 Отговор

    До коментар #49 от "СДС печелбари":

    Сигурно и мутрите не бяха ваши-комунистически !!!
    И кой приватизира - червените ченгета с парите.
    И кво направиха - нищо, щото са прооости.
    И разпродадоха, и изядоха и изпиха.
    За друго никога не са ставали.
    на теб СДС-то ти е виновно.
  • 59 И кои са мафиотите ?

    9 0 Отговор
    Че нещо не стана ясно баш?
  • 60 Прав си

    4 12 Отговор

    До коментар #57 от "Племето не фата!":

    Цялата продукция ни беше предназначена за СССР, защото не беше конкурентна никъде другаде.
    Те ни даваха евтини горива, ние - прокиснали компоти.
    И като паднаха комунистите - Що сега сме бедни.
    Щото 45 г. развивахме промишленост за СССР.

    Коментиран от #74

  • 61 Мда

    11 2 Отговор
    Магията, грабежа и лъжите започнаха с теб другарю Костов, а до теб беше Надка ( кой блокове на АЕЦ затвори тази мърла) и помним как разбихте мечтите и живота на нас и децата ни.
    Кажи с дивашката приватизация какво остана ?
    Колко от вас се налапаха, то беше Орион, то незнам какво си, то фондации на женати, щерката …
    Скрийте се с Надка, Ленче кремче и не се показвайте. Ако има Народен съд ти си първия !

    Коментиран от #62

  • 62 Трябваше да има народен съд

    4 6 Отговор

    До коментар #61 от "Мда":

    след 1989 г.
    За тези, дето по съветски образец ни върнаха в каменната ера.
    И дето ни направиха колониална държава на СССР.
  • 63 🍋🍊🇧🇬

    10 4 Отговор
    Тук едно “незначително”😁 отклонение от мафиотизираната Икономика❗️❓

    Тъй като разграбването на България и бившият Соц/Източен Блок приключи, с други думи, не остана нищо за крадене от местните “пумяри премиер министри - мутри и икономисти, Колективният Запад - Германия, ЕС обърнаха поглед към Украйна но тъй като там нещата не са толкова елементарни за крадене, първо похарчиха дееспособното Население на Украинската Държава, следващите сме ние в България, Молдова, Румъния, Полша, Латвия, Литва, Естония❓❗️

    Казвал съм десетки пъти във Форума на Факти, ❗️Войната в Украйна няма да спре докато на Източният Фронт не изпратят 10/20 Моторизирани Германски Дивизии, докато Германия не загуби 20 Моторизирани Германски Дивизии на Източният Фронт, Войната в Украйна няма да спре, “полезни идиоти - пушечно месо” от бившият Източен Блок има колкото искаш❗️❓
  • 64 Бамбука

    13 3 Отговор
    Кажи си Иване ? Думи на Петър Стоянов за кражбите на Иван и жена му. Забрави, че мафията и разгрома на българската икономика започна от него. Гьон сурат и мръсник.
  • 65 лъжлшвшят мавър

    6 4 Отговор
    "защото в момента българите живеят по-добре, отколкото когато и да е било - в момента сме на 62% от средното ниво на благоденствие в ЕС" - а как става това? Със необезпечени държавни заеми и рискови банкови кредити. Късният соц беше същото - увеличение на заплати, бясно строителство на панелки и вилички. Няколко години по-късно луканова и виденова зими, скрити зърно, олио и захар.
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 🍋🍊🇧🇬❗️

    5 5 Отговор
    За Германия и Колективният Запад, Славянската кръв е евтина, справка Украйна❗️❓
  • 69 Големия Боклук Сапио

    14 2 Отговор
    Никой премиер и никой президент до сега не са си позволявали да се изказват неуважително и да коментират дърварски тези, които са след тях, освен Костоф и Плевнелиоф. Това плюене и липса на възпитание си е запазена седесарска марка.Те двамата са си и на едно ниво един акъл. Дали Сакскобурга няма да потърси правата си в съда? Дали избирателите избраха Нато?
  • 70 инж. Ганчо Илков

    7 4 Отговор
    Мафиотизирането на България започна от ЮЛИ 1987 година (Пленума на БКП и надигнатият Бунт срещу Комунистическия Болшивизиран Режим в Източна Европа, което доведе до първият Политически Проект - Преименуването на Българските болшевизирани Комунисти в Болшевизирани Социалисти). С Активното Действие на ДС и Популяризирането чрез КРЪГЛАТА МАСА на Агенти на ДС под формата на Десиденти, бе осъществен Лъжлив Преход към Демокрация. Луканов (БКП/БСП) проведе Разбиването на Банковата Система и Фалита на Държавата. Луканов чрез Желев (псевдо Десидент създаден от ДС) внедри Иван Костов в СДС със Задача - провеждане на Масовата и Касова Приватизация по Модела на Московският Икономист Чобайс. Създадоха се Кредитни и Олигарси с Подарен Бизнес Милионери. Лица, които нямат и понятие за Пазарната Икономика. Костов и Мичковски създадоха Мафията и създадоха Устойчиво Развитие на Политически Проекти, които замениха Политическите Партии. В тази Политическа Среда изгряха Доган (ДПС), Борисов (ГЕРБ), Пеевски, и превърнаха Политическите Проекти в Организирани Престъпни Групи. Така Лъжливият Преход за Демокрация създаде днешният Политически Хаос и Мафиотизираната Икономика).
  • 71 Българин

    6 3 Отговор
    Хоара са готови пак да носят Царя на ръце, само и само да не виждат и да не чуват за драгалевски ма н гал!
  • 72 ежко

    9 2 Отговор
    Брех:)А зетчето ти Славчо с ресторанта "Олимп"?Това не беше мафия,а най-обикновенна шуробадженащина,нали, Костов?А аз варварската приватизация, а за паричките които всички приватизатоли плащаха на фондацията на жена ти,, нещо като благодарност -това не е мафия,а най -банална корупция,нали?А аферата "Сапио"?О...сигурно съдебната система и прокуратората са виновни.Това ще да е тяхна афера.....
    Айде стига глупости!
  • 73 Мемоари

    11 2 Отговор

    До коментар #6 от "Зики":

    Има безброй примери за мафиотизацията на държавата под ръководството но Мавъра и Г-нома.
    Кой и защо създаде частните унимерсални пенсионни фондове в които има милиарди пари на хората и кои са собствениците на тия пенционни фондове, я да видим ???
    Кой, защо, на кого и за колко пари продаде ЕРПтата
    Банки, застрахователни компании, транспортни фирми, енергетика, фармацефтична и химическа промишленост, винпроми, цигарени ф-ки, металургия, машиностроене - безброй.
  • 74 дедо..

    9 2 Отговор

    До коментар #60 от "Прав си":

    Трябваше да си запазим търговската ниша с москва-която бг я направи,а тоо с бъдеще за костов я помля,направи точки за пенсионерите и им намали пенсийте,създаде мистър 10% ал бож,министър на промишлеността той привитизира над 50% от държавните фабрики в бг-то,и прибираше над10 % комисиони от всяка сделка.

    Коментиран от #104

  • 75 запознат

    7 1 Отговор
    ТОЗИ СЪСИПА БЪЛГАРИЯ...
  • 76 Гражданин

    10 0 Отговор
    Този никога няма да признае, че схемата по която бяха приватизирани предприятията той я приложи. Така всички дялове на тези предприятия се купуваха с откраднати кредити от приватизаторите, а те станаха милионери. И КОЙ купува най-много... знае се,....

    Коментиран от #84

  • 77 Иван

    11 1 Отговор
    Иван отмива собствената си отговорност с обвинения към други.
  • 78 Тоя светлият съвсем

    8 1 Отговор
    е изкукуригал. Понеже при него мафия въобще нямаше и навсякъде цареше мир, ред и спокойствие.
  • 79 Продаде

    7 1 Отговор

    До коментар #6 от "Зики":

    ТЕЦ 1 и ТЕЦ 3,бяха държавни,че на всичкото отгоре,подписа договор държавата да плаща СО2 емисии,на единият ТЕЦ договора свърши 2024г, на другият ТЕЦ договора свършва 2026г.Посегна и на ТЕЦ2,барабар с Мините,обаче там му дадоха як отпор,и не му се отвори парашута.Та трите ТЕЦ-а продължиха работа,като тока роизведен от двата вече частни ТЕЦ-а,беше в пъти с по-висока цена,от тока произведен от ТЕЦ2,ама айде в микса,да не става белни.
  • 80 Шзо

    2 0 Отговор

    До коментар #52 от "Ама не си Унгарец, а Нане Вуте":

    Ти последно българин ли си или небългарин?
  • 81 Всичко, което си откраднал

    6 1 Отговор
    Да го дадеш за лекарства!
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Абсурдистан

    5 1 Отговор
    По времето на премиерстването на този черен субект, червената мафия забогатя, както никога през целия преход. Въпреки огромната народна подкрепа, този агент на москва не напрови нищо за осветляване агентите на ДС. СРАМ И ПОЗОР!
  • 84 Служещ

    2 0 Отговор

    До коментар #76 от "Гражданин":

    Така е, той казва, че влизаш в политиката и работиш за хората... само че при него се работеше, само за точните хора. Като и сега ... алниците не изчезват!
  • 85 кременчугски авиатор

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "Мнение":

    Ако драгалевския бе продължил да властва, в България и до днес щеше да си цари същият заварен от него див комунизъм, какъвто беше през 1997г. За четири години коставо управление икономиката не мръдна нито с милиметър (изт.: Евростат). Обръчите от фирми-паразити около държавните предприятия не са изобретение на Доган, първите такива бяха седесарски. До 1997г. нефтената рафинерия в Бургас беше собственост на България, но Костофф зорлем я подари на "братушките", за да ни направи зависими от тях.
  • 86 Фашкия от СДС

    3 0 Отговор

    До коментар #28 от "Тиквата, Дебелия и Мазния":

    Костофф си пада по- потайните кражби...
  • 87 Българин

    1 0 Отговор
    Тоя трябва да го показват по-често, за да може хората реално да преценят какво направиха за тая, Царя, Станишев и най-вече Бойко!
  • 88 Крум

    6 0 Отговор
    Наглия черен мавър разчита на късата памет на хората...той унищожи икономиката...приватизация ,която беше откровена кражба... мястото му е в централния софийски затвор....и рано или късно това ще се случи...
  • 89 да де

    0 0 Отговор
    то мъртвите автори се купуват повече
  • 90 Мафиотът вика: дръжте мафиота

    8 0 Отговор
    Само един пример от стотици-
    Американското протеже костов прoдaвa зa 1 дoлaр държaвнo прeдприятиe (Кремиковци)cъc зaдължeниятa нa чacтнo лицe, a cлeд тoвa чacтникa прoдaвa cъщoтo прeдприятие и зaдължeния на друг частник зa 230 милиoнa дoлaрa??!!

    Знaчи, държaвaтa нe прoдaвa зa 230 милиoнa дoлaрa, нo чacтникa гo прaви!!? И вмecтo тия пaри дa влязaт в бюджeтa, влизaт в джoбa нa някoй избрaник, кoйтo oтдeля тлъcтa кoмиcиoннa зa кocтoв!!
    Тава ако не е МАФИОТ, какво е ?
  • 91 Баце

    5 0 Отговор
    Само заради САПИО този трябваше да е при бай Ставри.
    За всичките си прегрешения в Белене.
  • 92 Баце

    0 0 Отговор

    До коментар #27 от "🍋🍊🇧🇬":

    Е ти кво очакваш?
    Еврейн да работи и то за гой?
  • 93 Един

    1 0 Отговор

    До коментар #19 от "Някой":

    Бяхме ограбени от мафията и групировките. Те се появиха много преди Костов. Но и Костов не се пребори с тях, а влезе в договорки.
  • 94 Ването от Драгоманско

    2 0 Отговор
    Имахте ли Министър на М В Р докато Управляваше ти??? Давате листовете на Прокуратурата и Борбата с Мафията до тука??? Какво стана с Текстилното предприятие Катя Ванчева в Доспат,??? ИМАЛИ ГО ОЩЕ?? ИТАЛИАНЕЦА, КЪДЕТО ГО КУПИ НЕ ТИ ЛИ БЕШЕ ЗЕТ???
  • 95 По времето

    1 1 Отговор
    На Костов София бе буквално празна от автомобили! За 15-20минути стигах от Люлин до Дървеница. Магистрала Хемус беше на същото дередже! Пътувах и не се разминавах, километри, с автомобил !
  • 96 факт

    2 1 Отговор
    преди години мафиот ми каза, че докато е жив Мавъра, България няма да се оправи. До сега е прав.

    Коментиран от #100

  • 97 Кажи си,

    0 0 Отговор
    Бе Костов : защо студентите ни направиха “ мечка”,а? Защо те командироваха , сомунетата в Нигерия ? И моралът яко ти куца…
  • 98 безпартиен

    1 0 Отговор

    До коментар #21 от "Засрами се":

    Най точният коментар!Всичко работещо и печелещо за държавата,беше продадено на безценица и то на РУСКИ собственици или фирми с руски контрол!!!И за да е пълен циркът ,със т.нар. "ЗАКОН ЗА БАНКИТЕ" с парите на големи държавни обединения и фирми бяха създадени БАНКИ-КООПБАНК с парите на АПК, ПОЩЕНСКА с парите на български пощи,МИНЕРАЛ БАНК,ТУРИСТ СПОРТ БАНК и т.н.!Така държавните обединения останаха без оборотни средства и трябваше да взимат ЗАЕМИ от БАНКИ,намалиха производствата,съкратиха персонал и бяха ПРИГОТВЕНИ ЗА ПРИВАТИЗАЦИЯ на стойност десетократно по ниска от реалната!За такава "услуга" всеки купувач изразява и "благодарност"!Ако имахме истински СЕКРЕТНИ СЛУЖБИ видът и размерът на такава "благодарност" щеше да е известна,лицето прибрано на топло!Сега всички обвиняват ДС!Ако имахме ИСТИНСКА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ , НЯМАШЕ ДА ИМА ТАКЪВ 10.11.1989 Г.!!!!
  • 99 Посетител

    0 0 Отговор
    Не знам за какъв грях, но днес ни наказаха двойно - сутринта по bTV, на обед по ХОРИЗОНТ... Аман!
  • 100 За мафиота

    1 0 Отговор

    До коментар #96 от "факт":

    оправянето е дума с перверзно значение.
  • 101 Разказал ли си

    1 0 Отговор
    Костов , че на Раковска, в СДС се магиреше ДДС /то!
  • 102 Баба ти

    2 0 Отговор
    Тоя подлец и мръсник клевети най-безсрамно и нагло. Един от първите мародери и гробари на България. В затвора бегнидо!
  • 103 Разказа ли си,

    0 0 Отговор
    Че искаше “кеш” от директорите на държавни организации?! Колко такива вкара в гроба?!
  • 104 Руснаците

    1 0 Отговор

    До коментар #74 от "дедо..":

    ни изритаха от пазара си още при Беров(правителство с мандат на ДПС). Просто искаха Малборо, а ве БТ. Жан се набута и ни докараха хиперинфлацията. От там нататък е друга тема.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове