22 Октомври, 2024 21:02 4 200 103

Борисов във Варна: Шенген приключи, Еврозоната приключи! А ни бяха поканили...

  • бойко борисов-
  • герб-
  • варна-
  • избори-
  • шенген-
  • еврозона-
  • българия-
  • магистрали

217 милиона лихви сме пратили само заради глупостите им на "Промяната"

Борисов във Варна: Шенген приключи, Еврозоната приключи! А ни бяха поканили... - 1
Снимка: БГНЕС

"Толкова ми е гневно, че просто нищо няма да кажа! 217 милиона лихви сме пратили само заради глупостите им на "Промяната". И това да не е навсякъде по медиите?" Това попита лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е на предизборна среща във Варна.

Шенген приключи. Франция затвори границите, Германия ги затвори. Сложили си някои в програмите - Еврозоната. И Еврозоната приключи, изтъкна той.

За 4 години - нула строителство. Какво направихте, откакто ни няма, попита риторично Борисов.

Тъкмо ни бяха поканили в чакалнята на Еврозоната, в Банковия съюз и дойдоха протестите. После Черепа се хвалеше, че е свалил правителството, изтъкна лидерът на ГЕРБ.

След нас какво - 30 процента инфлация, нула строителство. Всеки ден по 1 милион заминават за Турция заради договора с "Боташ", представяте ли си, ако това го беше направил ГЕРБ, попита Борисов.

Лидерът на ГЕРБ е във Варна за предизборна среща на ГЕРБ-СДС.

Пръв на трибуната застана областният координатор на ГЕРБ Иван Портних, след него излезе водачът на листата Даниел Митов.

За последните четири години сме на седми избори, защото се нароиха лидерчета, които се оплакват, че сме най-корумпираната нация. Четири години си разказват истории, които нямат нищо общо с реалността, но това не е лидерство, каза Даниел Митов.

Той подчерта, че в ГЕРБ са най-добрите експерти, но търсят път за разбирателство, за разлика от другите, мрънкащите, които отхвърлят резултатите от изборите и парализират нацията. Не трябва да се допусне попадане в капана на отчаянието и безнадежността, алтернативата е ГЕРБ под лидерството на Бойко Борисов, който събира хората. Другото е път към блатото и разяждане на ценностите, затова трябва да се покаже червен картон на мрънкачите, добави Митов.

Водачът на листата за Велико Търново проф. Костадин Ангелов изтъкна пред залата, че всички останали партии се готвят за избори, а само ГЕРБ се готви да управлява и има истинска програма за управление.

След него водачът на листата за Ловеч Николай Нанков сподели, че е пътувал цели 6 часа до Варна. И подчерта, че въпреки обещанията на ПП няма нито мостове над Дунав, нито магистрали, нито тунели под Стара планина.

Нанков изтъкна, че единственото качествено строителство се е извършвало при ГЕРБ. И попита, кой ще ни покаже нещо реално, построено от Промяната. Търсим го, но няма такъв човек, изтъкна Нанков.

"Промяната" само знаят как се гласува в Максуда, нямат готови проекти. Нека Ивайло Мирчев си анализира резултата от 94,54 процента за ППДБ в Максуда на вота във Варна миналата неделя, призова Нанков.

6 процента сме усвоили от средствата по ПВУ за последните години. За останалите 94 ще ни трябват над 60 години, изтъкна още Нанков и припомни как при управлението на Борисов с вицепремиер Томислав Дончев еврофондовете са били усвоявани на 99,5%.

С тези много мостове над Дунава и тунелите под Стара планина ще объркаме трафик, хората ще се чудат откъде да минат, иронизира неизпълнените обещания на ПП Томислав Дончев.

През четири месеца се явяваме на избори, това е безсмислена демокрация. Превръщаме се в държава без посока, изтъкна Дончев.

Вижте само какви кандидати има - един ще реже уши, друг - глави, а трети откровено халюцинират, добави той.

Как стигнахме дотук? България имаше посока, досега трябваше да сме построили "Хемус", имаше пари, имаше възможности. Спомняте ли си? Само преди 4 години..., продължи Томислав Дончев.

След 4 години без цел и посока българите са разделени на групи, които се карат и се хулят. А политическата логика сочи, че българското общество трябва да се освободи от омразата. Затова искам да ви призова да не мразим, а да имаме цел и посока!, призова Дончев.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 60 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    79 28 Отговор
    Прав е.Франция затваря границите си от 1 ви Ноември като Германия.Шенген приключи.

    Коментиран от #39

  • 2 как са ни поканнили

    76 9 Отговор
    С или без панталони?

    Коментиран от #70

  • 3 Абе

    122 10 Отговор
    не се научи да не се хвали с неща, които не ги е завършил докрай, нито шенген, нито евро, нито Хемус си докарал да финал!

    Коментиран от #75

  • 4 Даниел

    143 9 Отговор
    Направи всичко възможно по време на управлението му да не се превърнем в развита държава,и успя!
    Честито

    Коментиран от #16

  • 5 Весо

    103 8 Отговор
    Тулупе ако си умалял и се чувстваш стар ходи си в Банкя и си гледай 6 бона пенсийката!
  • 6 Баце

    95 11 Отговор
    Браво Бацееее, а сега кажи че и Краварника приключи и почвай да се навърташ около Орбан.

    Коментиран от #19

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 да де

    83 3 Отговор
    Нанков изтъкна, че единственото качествено строителство се е извършвало при ГЕРБ. / пътя при Своге също ?
  • 9 Сатана Z

    53 10 Отговор
    Обаче в Одрин пазара за българи работи 24/7.Ако бяхме в Шенген нямаше да ни пускат в Турция без визи

    Коментиран от #37

  • 10 Стенли

    89 4 Отговор
    Не че ппдб да стока ама и през твоето управление дванайсет години цъфнахахме и вързахме айде нема нужда
  • 11 дидо

    78 3 Отговор
    Как мвр уж хваща дилърите, но пропуска тарторите?! Всичко е една бутафория!
  • 12 Тиквата пак е пил редбул заедно с хапове

    99 4 Отговор
    Трябва да си в затвора в една нормална държава тиквоч.......
  • 13 Сталин

    77 26 Отговор
    Абе Тиква това е добра новина, Ротшилд търсят нови жертви да плащат трилионите задължения на Италия Франция Гърция Португалия Испания,само Франция имат 3,2 трилиона дълг,а вие Тикви и Прасета искате да загробите България завинаги,но скоро ще увисните на въжето, България е готова за въстание,чакаме само малко помощ от Путин

    Коментиран от #29

  • 14 Град Симитли

    52 5 Отговор
    Да го "приключи" Сретен!
  • 15 Дянко

    80 4 Отговор
    Бойко Борисов ,ти си мутро-мафиот ! Съсипа държавата и я окраде, окраде и Европа ...ти си за Затвора мутро с магнитското прасе ще лежите ..да ви ... Та !
  • 16 ха ха

    50 1 Отговор

    До коментар #4 от "Даниел":

    е как , развили сме мутро-милиционеризма до космически висоти
  • 17 ГАДИНО МРЪСНА И ДОЛНА

    77 4 Отговор
    Та ти съдра и уби цялата държава и народ , и изгони над 1.5 мил млади на запад , и вместо да си осъдена на 1000 г. зат скаш още да убиваш !!
  • 18 тома

    53 3 Отговор
    На времето боко тиквата каза че Варна е едно голямо село
  • 19 Сатана Z

    24 10 Отговор

    До коментар #6 от "Баце":

    Да не забравите кой е Баце:
    Роден на 13 юни 1959 г., бившият пожарникар от Банкя днес е сред най-успешните български политици на прехода. В събота той става на 56.
    Е, по думите му късметът го споходил едва след 30-годишнината му, но по-добре късно отколкото никога.
    „Татко беше сирак, майка – сирак, и аз съм израснал по най-бедния начин. Да, играех със скъсани гуменки и ядях филия с мас”, изригна преди дни пред червените депутати в парламента лидерът на ГЕРБ.
    Дори разкри, че навремето майка му Венета го наричала „картофено момченце”, защото се хранел основно с картофи и кисело мляко. Пържените картофи ги обичал на кубчета. Оскъдната храна обаче не му пречела да бъде и голяма лудетина – бъдещият „бистришки тигър” по цял ден тичал след топката. Малцина знаят, че първият му допир с изкуството не са четката и боите – нещо, с което премиерът се хвали днес, а акордеонът, който разтягал по три часа на ден. Дори в един момент бил солист на акордеонния оркестър на Банкя. В по-късните години се научил да свири и на китара.
    „Като ученици си изкарвахме пари по почивните станции със свирене”, разказа Борисов.
    В онези времена любимата днес песен на социалистите „Червена роза” се котирала по 5 лв., като толкова струвала и храната за една седмица.

    Коментиран от #22, #26

  • 20 555

    37 7 Отговор
    Бойко е просто некъв Тодор Живков, плешив, дебел, безполезен.

    Коментиран от #28

  • 21 ГЕРБ-СЕКТА

    43 2 Отговор
    Балъците работят за благото на Тиквата.
  • 22 Корекция

    28 0 Отговор

    До коментар #19 от "Сатана Z":

    65 лазарника
  • 23 БОЙКО Е ПОКАНЕН В ЗАТВОРА

    31 7 Отговор
    ТАМ ДА СИ ПРАВИ ЕВРОЗОНА С БЯЛ ЧАРШАФ ! НИЕ С ЕС НЕ ИСКАМЕ НИЩО ОБЩО !
  • 24 Шекелчо

    42 9 Отговор
    Тикво,то и еврейския ви съюз -ЕС вече приключи....Затова
    приготвяй подарък едно ново малко пухкаво кученце и пълзешком в Москва на килимчето да целуваш ръка на новия господар на света в Кремъл да ти прости за всички мерзости и предателства ..
  • 25 Дедо Джо

    24 6 Отговор
    Абе жълтопаркетници нали Копейката ужким беше от Максуда па сички роми гласуваха за Киро столипиновския ром шо тъй?

    Коментиран от #102

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Данък ГЕРБ

    44 3 Отговор
    Боко харесва ли ти да гледаш фотоволтаици в плодородни земи и пасища?! А бедните данъкоплатци да не могат да си осигурят ток!
  • 28 Не си ама никак не си прав

    39 9 Отговор

    До коментар #20 от "555":

    По времето на Тодор Живков е построена цялата индустриална база и инфраструктура на България, която и до днес не могат да разрушат и ограбят.

    Коментиран от #55

  • 29 Пълни глупости

    17 20 Отговор

    До коментар #13 от "Сталин":

    Много си зле Франция, Италия, Гърция, Испания...чакат точно на тебе да им изплатиш задълженията???
  • 30 А ГЕРБ и Борисов кога ще приключат с

    36 2 Отговор
    политиката, за да тръгне държавата напред?
  • 31 Мнение

    19 8 Отговор
    Шенген приключи
  • 32 Гласове от зайчарника в Банкя

    35 1 Отговор
    Реве му се на Бацо, колко много е пропуснал да отмъкне, реве му се!
  • 33 Буци

    32 1 Отговор
    Чекмежето приключи, а тъй хубаво си го пълнех
  • 34 Гост

    11 2 Отговор
    Е па екстра
  • 35 Ганьо

    21 2 Отговор
    Тя територията приключи, завалията пак се хвали...
  • 36 Приятелски настроен

    24 1 Отговор
    Баце за теб отдавна всичко е приключило остава да приключиш и с политиката и нещата ще се оправят но не в твоя полза. Ти отдавна си вреден за България с политиката която водиш и Шенген и Еврозоната ще ги бъде но не по твоето политическо време и е време да го разбереш
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Възраждане

    17 20 Отговор
    Тиквата да не реве. Не ни трябват Шенген и Еврозоната. Взимаме властта на 27-ми и влизаме в БРИКС и приемаме рублата и връщаме военната служба

    Коментиран от #94

  • 39 Българин

    12 7 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Където е България всичко приключва. И за добро. Че тия щяха да затрият с еврото
  • 40 Шиши

    26 1 Отговор
    И ГЕРБ ПРИКЛЮЧИ…
  • 41 Татковци

    36 3 Отговор
    Бако докара България двайсет години назад от Румъния, а бяхме по напред за шенген от тях, но дойде бако и всичко свърши за тая клета територия
  • 42 Айде

    13 0 Отговор
    Тия... до кога!?
  • 43 Абе който смята тоз за евроатлантик

    5 17 Отговор
    Да натисне бутончето с +
  • 44 Комунист от БКП

    16 1 Отговор
    Ще гласувам за този пич защото остана един от малкото верни на БКП и дори напусна 1990 година пожарната за да остане член на нашата партия БКП когато се прие закон да се деполитизират силовите ведомства

    Коментиран от #61

  • 45 Некой си

    29 0 Отговор
    Защо не припомнят, колко хора се самозапалиха при тяхното управление! Само асфалт и баластра са им в главата, че там най-много се краде.
  • 46 Вуте

    6 2 Отговор
    Не искам да ми е добре, искам на ГЕРБ да му е зле, ама само на него не е.
    След нас какво - 30 процента инфлация, нула строителство. Всеки ден по 1 милион заминават за Турция заради договора с "Боташ".
  • 47 Точен

    14 2 Отговор
    Първо. Вярно е, че за пръв път в ромска Максуда имаше доста сериозна подкрепа за розовите, но не беше 95 %, а около 70 %. Така не се лъже и преди избори, Бойко. Второ. Досега гласовете 60 % там са били за ГЕРБ, 30 за ДПС и 10 % за останалите. Трето. Защо в цяла България няма нито един високотехнологичен завод за последните 35 г.? Нали Драги призна, че Европа гледа на 20 г подметките на САЩ и на 30 на Китай, Бойко що стори в тази област за 12 г? 4.Бойко е прав само за простотиите на ПП/ДБ, за нищо друго!
  • 48 КуЦоню

    6 8 Отговор
    Всичко е вярно от казаното горе, за съжаление. А копейките нека си заработват...
  • 49 Отивай си на село мойче

    19 0 Отговор
    Факта че издирвания криминал от руски произход Портних е заедно с тоя на сцената казва всичко
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Макс

    21 2 Отговор
    Разбира се , друго е да платиш три милиарда за КТБ , три за потока на путин . Цял народ плаща богатството на Борисов и Пеевски . Готови са пак да дерат по десет кожи от всеки .
  • 53 България 🇧🇬

    5 9 Отговор
    България За Величие 🇧🇬✊!!!
  • 54 Тоз разсипник що не каза

    13 2 Отговор
    Че с политиката си всъщност отново са ни набутани от грешната страна на историята?! Какво каза? Каза, че всичко което са правили е било напразно и са ни натикали да си пати отново.. Всички в парламента са боклуци, включително протажето на Борисов - Костадинов
  • 55 В новата ни история няма

    10 4 Отговор

    До коментар #28 от "Не си ама никак не си прав":

    държавник, който да се сравнява с Тодор Живков.

    Коментиран от #100

  • 56 Дедовия

    19 2 Отговор
    Като каже добър ден, виж дали е изгряла луната. Боко върти, сучи, лъже като дърт циганин и тези 12, или 13г НИЩО не свърши в тая държава. Крадоха, изнасяха, разсипваха тези деца и внуци на червените хайдуци. Трън да завъртиш няма къде да се закачи. Магистрали, пътища, земеделие, образование, здравеопазване - всичко попиляха и сега вместо да си затвори голямата уста, продължава да лъготи и прехвърля вината на другите. Ами гласувайте гои за този клоун радвайте му се на ума, а после го псувайте на чаша ракия. Заслужавате си управниците.
  • 57 Койчо

    19 1 Отговор
    Еднокнижният го е яд че тези 217 милиона не са отишли при неговите и на Шиши фирми.
  • 58 Дааа

    5 8 Отговор
    Прав е. С ушатия президент и креатурите му шарлатани, изпаднахме отвсякъде...
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Време е цирка да се сгъва

    13 0 Отговор
    Тия до скоро бяха лидерска партия сега станаха партия от един човек..
  • 61 Член съм на БКП от 1962

    8 0 Отговор

    До коментар #44 от "Комунист от БКП":

    На 81 години съм и аз и Борисов сме от малкото останали живи истински комунисти. И аз си пазя членската книжка на БКП като него
  • 62 Факт

    8 1 Отговор
    Всяко зло за добро!
  • 63 историк

    19 0 Отговор
    Боко вече е в учебниците по забатачване на държавата !

    Коментиран от #74

  • 64 КирчоНенаситний

    4 2 Отговор
    Мен все още никой не ме е минал. Боко с шепи аз с кофи. Кажте сега кой е по велик.
  • 65 Пожелание

    8 0 Отговор
    Недоразумението ББ ако не го осъдят приживе заслужава да го погребат в двора на ЦСЗ
  • 66 Така ли е

    13 0 Отговор
    Този на снимката лъже повече от Последният софиянец.
  • 67 От Мутра какво да чакаш

    10 0 Отговор
    Мутренски номера и хвалби!
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Луд, който става все по-луд,

    9 0 Отговор
    Но се мисли за Господ! Ще ти секнат мъките!
  • 70 С потури

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "как са ни поканнили":

    Бе колкга!
  • 71 6666

    2 1 Отговор
    Като толкова критикувате, поне назовете една партия , която става за нещо.
  • 72 От чужбина

    4 1 Отговор
    Бойко го спрягат, че ще управлява с Пеевски. НЕ знам дали е вярно, но в случая е редно самия Бойко да заяви кратко и ясно Дали ще управлява заедно с Пеевски??? Бойко акцентира върху "Промяната", че не са направили нищо. Въпроса е дали Бойко се дистанцира напълно от тях и да заяви дали ЩЕ или НЕ ЩЕ управлява заедно с "Промяната".
    И пак Бойко да каже нещо за ориентацията на България изток-запад. ЗАЩО? Защото НЕ искаме да ни продавате. В Европа - да, ама за какво ни е НАТО, за какво трябва да си разваляме отношенията с Русия и да плащаме високи цени за енергия? Защо да губим руския пазар? Защо да губим Русия като приятел.

    Искам да знам, да видя ясно разделение на маслото от водата. Не искам някаква политическа мътилка, някаква емулсия, помия от политици които се карат и обиждат, а след изборите се прегръщат. Това е предателство! НЕ, НЕ, и НЕ.
  • 73 Дик диверсанта

    9 0 Отговор
    Следващото поколение няма да може да отстрани вредите, които Повелителя на простите ББ нанесе на България.
  • 74 дедо..

    1 4 Отговор

    До коментар #63 от "историк":

    А на главната страница снимка на кирчо простото,а отдолу под нея...най добрия парапетаджия в бг-то.
  • 75 ббони

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "Абе":

    За Шенген трябваше само някакви бараки на границата да се боядисат...Ако Борисов се оттегли въобще от политиката, може нещата да започнат да потръгват.
  • 76 гоосе

    4 2 Отговор
    Нещо се обърках ... как така плащаме огромни лихви и в същото време сме с най-малкия дълг в ЕС? Аааа, сега видях, Тиквата пак е лъгал на поразия лековерните си избиратели :)

    "България има най-нисък държавен дълг, измерен като съотношение спрямо брутния вътрешен продукт (БВП), в Европейския съюз - 22,1 % спрямо средно 81,5 на сто за страните от ЕС към края на второто тримесечие на годината. Това съобщи европейската статистическа агенция Евростат, цитирана от БТА, във вторник. Нивото на показателя в еврозоната е 88,1 на сто.

    Регистрирано е леко намаление на годишна база спрямо същото тримесечие на 2023 г., когато в ЕС е отчетено ниво от 81,9 на сто, а в еврозоната - от 88,8 процента.

    След България се нарежда Естония (с 23,8 на сто), Люксембург (с 26,8 на сто), Швеция (31,6 на сто) и Дания (33,7 на сто), посочва Евростат. На обратния полюс са били Гърция с дълг от 163,6 % от БВП, Италия със 137 %, Франция със 112,2 %, Белгия със 108 на сто и Испания със 105,3 на сто.

    Средният дял на държавния дълг на страните от ЕС се е понижил до 80,8 на сто през 2023 г. при 82,5 на сто към края на 2022 година. В еврозоната съотношението е намаляло на 87,4 на сто от 89,5 процента.

    Бюджетният дефицит на България през 2023 г. е бил 2 на сто от БВП. В страните от ЕС той се е увеличил от 3,2 на сто от БВП към края на края на 2022 г. до 3,5 на сто през миналата година. В еврозоната дефицитът е нараснал от 3,5 на сто до 3,6 процента. "
  • 77 цколи

    7 0 Отговор
    Мръсен лъжлив и крадлив ГЕРБ сиганин, нали 2009 г щеше да влизаш в заната бре? НАли имаше само една сграда дето да я измажеш? Мръсен лъжец. Пак друг някои е виновен нищо че ти 12 г си пълни чекмеджето.
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Слава на БКП

    4 1 Отговор
    Селския хитрец вместо да каже как смята да управлява държавата..обяснява какво не може да се случи..и така е на всеки избор в който е участвал..постни пици..мотото е ще бъдете стабилно бедни
    Ще строим магистрали..тоя индивид и останалите БКП сурогати успешно за 30 години довършиха магистралата на бай Тошко
  • 80 Маринов

    6 0 Отговор
    Най ДОБРИЯ вариант
    за НАРОДА ни
    е тази Персона и СИЕ
    ГОСПОД
    да ги ИЗМЕТЕ
    на БУНИШЕТО
    на ИСТОРИЯТА!
  • 81 номер 12..

    5 1 Отговор
    Бг-та,гласувайте в неделя,оти спящите нации или изчезват или се събуждат роби на козяци,кокорчоци,османци и прочее..а боко е прав благодарете на гълъбо донев за боташ та 500хиляди $.всеки ден заминават за стамбулско,и така до 2035 год..евала на вова и ердогань.
  • 82 Хелоу

    3 0 Отговор
    Еее няма ли сега въздушно капков Шенген? Нали за това се наводняваме с бежанци? Ама Боко май и ти гласува за а? Дали наистина ви е нямало или ти дефакто и сега управляваш?
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Артилерист

    5 0 Отговор
    Когато видя Борисов и си го представям как припкаше да го снема Арнаудова с Тръмп, или как Путин го придърпа да се хване за врътката при откриването на Турски поток, или как слиза от джипката, сяда на крайпътен кютюк, вади лист и започва да чете на Ананиев за успехите на ГЕРБ, или пък на заседание на министерски съвет се разкрещя на някакъв нещастник да ходи насред село и да крещи като глашатай... Все едни такива дребни, унизителни постъпки за човек, издигнат оперативно да ръководи държавата...

    Коментиран от #85

  • 85 Наблюдател

    5 0 Отговор

    До коментар #84 от "Артилерист":

    Аз пък си спомням как се целуваха като гаджета с Херо Мустафа.
  • 86 Име

    6 0 Отговор
    Лустрация, г о в н о!
  • 87 Българин

    1 7 Отговор
    Най-Големия! Целия народ го обича и уважава!

    Коментиран от #92

  • 88 Дедо

    7 0 Отговор
    Без да му мигне окото приключи Мишо Бирата и жена му. Много жесток човек е Банкянския. Реален палач.
  • 89 Верно

    4 0 Отговор
    ГЕРБ са най-добрите експерти.....по крадене.
  • 90 От чужбина

    5 0 Отговор
    бойко вместо да приказва каквото си иска, да отговори кратко и ясно на няколко въпроса:

    -Възнамерява ли да управлява заедно или в някакво съглашение с Пеевски? Има ли някакви зависимости от Пеевски?

    -Възнамерява ли да управлява заедно или в някакво съглашение с "Промяната"?

    -С кого би направил коалиция и с кого НЕ би направил коалиция?

    - Каква ще е ориентацията на България изток-запад?

    - Ще работи ли за подобряване на отношенията с Русия?

    Ако някой се сеща още съществени важни въпроси да ги задава. Бъдете сигурни, че ще бъдат прочетени. НЕотговарянето на подобни въпроси е в минус за Бойко и за ГЕРБ. На повечето въпроси е редно да отговори точно и ясно на базата на това кооето се е случило до сега. Размити и объркани отговори не са от полза. НЕ може да говориш против "Промяната", а утре да се гушнеш с тях и да правиш НЕкоалиция или някаква политическа помия. НЕ може някакъв си Пеевски, който никой не харесва, да упралява и да се налага неговото мнение, при това само с няколко процента купени избиратели.
  • 91 Раев

    3 0 Отговор
    Както за всяко прасе идва Коледа,така и за всяка тиква идва Хелоуин.Скоро до живот в затвора
  • 92 Истински българин

    4 0 Отговор

    До коментар #87 от "Българин":

    Най-Големия боклук! Целия народ го псува и проклина!
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Ха ха

    1 0 Отговор

    До коментар #38 от "Възраждане":

    взимате ми -------я
  • 95 МАФИЯ

    4 0 Отговор
    Мафиотска сбирка на ГЕРБ-СДС
  • 96 Чоко

    2 0 Отговор
    Толупа нещо май ни взима за балъци🙂Ако се беше махнал и си бяхме направили реформите, парите щяха да дойдат. Но тъй като ти и Пеевски сте мушмороци дето ги е страх да не влязат в панделата сме стигнали до тук. И не ме убеждавай, че сме бедни, защото по-голямата част от хората не живеят зле, както беше при вас. Откакто се махна заплатите мръднаха, иначе само вие лапахте.
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 владетел

    0 0 Отговор
    Сектор б на бунището и на хероин
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Момент,

    1 0 Отговор

    До коментар #55 от "В новата ни история няма":

    не е ли тоя същият комунистически диктатор Тодор Живков, който предложи България да стане 18 република на СССР и който целуваше в уста други комунистически диктатори? Който проведе т.н. Възродителен процес и ред други престъпления срещу човешките права? Който изпрати войски в Чехия през 1968, за да смаже Пражката революция?
  • 101 Чочо

    2 0 Отговор
    И......Борисов приключи!
  • 102 Неизвестен

    0 1 Отговор

    До коментар #25 от "Дедо Джо":

    Защото Копрйкин се дистснцира от ромите и не се признава за такъв. Те затова го и мразят.
  • 103 Ван дер Любе

    0 0 Отговор
    Борисов, не се коси. Ти успя да заблудиш западнярите със симулации и никой не ни покани за Шенген или Еврозоната, докато ти крадеше европейските пари в България. Добре, че бяха ПП-ДБ, та сега имаме поне Шенген по въздух. Ако не беше бехаберието ти и сега Габриел да управляваше, щяхме да сме още по-напред. Но ти си зависим от толкова хора - Доган, Пеевски, руснаците, турците и севернокорейците :) Че освен да говориш глупости, за друго не ставаш. Време ти е за централния. Подготвяй се!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове