Last news in Fakti

18 Април, 2014 13:43 7 796 36

Ужасен трафик на Разпети петък

  • трафик-
  • задръстване

Водачите на моторни превозни средства да се движат с повишено внимание и съобразена скорост

Кошмарен е трафикът по магистралите в страната. В днешния първи почивен ден от великденските празници голяма част от жителите на София напускат столицата. Полицията вече предупреди, че се очакват големи тапи и задръствания по пътните артерии, което, в комбинация с дъждовното време, е предпоставка за повече инциденти.

Два верижни сблъсъка предизвикват задръстване на „Тракия” в посока Пловдив. Катастрофите са станали в района около ремонта на виадукта на 67-ми км.

Общо 8 автомобила са участвали в тях - в района на 62 и 66 км по аутобана, каза деректорът на Областната дирекция на МВР в Пазарджик Мирослав Стоянов.

В първата катастрофа са се сблъскали 3 автомобила на 65-66 км, а във втората са катастрофирали 5 леки автомобила на 62 км. И двете катастрофи са в платното в посока София. При инцидентите няма пострадали хора. Нанесени са само материални щети на автомобилите и те ще могат да продължат на собствен ход, каза също Стоянов.

В момента на мястото на катастрофите има два екипа на "Магистрална полиция". Ще бъде изпратен още един екип за подпомагане действията на по-добра пропускливост в този участък на автомагистрала "Тракия".

Задръстването продължава да се увеличава.

Същевременно стана ясно, че катастрофа има и на "Хемус". Заради нея временно е ограничено движението при км 397 на аутобана в посока Варна, съобщиха от пресцентъра на Агенция „Пътна инфраструктура”. Стана ясно, че два автмобила са изхвърчали от пътното платно. За щастие няма пострадали.

Водачите на моторни превозни средства да се движат с повишено внимание и съобразена скорост по обходен маршрут: пътен възел Неофит Рилски - Девня /път I-2/ - пътен възел Суворово.

Мъж, жена и дете пострадаха при катастрофа край севлиевското село Петко Славейково. Лека кола е влязла в насрещното платно на пътя София-Варна, при което се е ударила в товарен автомобил. След удара колата се преобърнала на пътното платно.

От полицията заявиха, че по първоначална информация по-тежко са пострадали водачът на лекия автомобил - 25-годишен мъж от София, и 11-годишно момче, което също е пътувало в колата. Откарани са от екип на Центъра за спешна медицинска помощ.

Директорът на севлиевската болница д-р Младен Пенчев заяви, че става въпрос за черепно-мозъчни травми. Мъжът има наранявания и по крайниците. По думите му ранените са транспортирани с отделни линейки към областната болница в Габрово. Жената е прегледана и освободена.

Според първоначалната информация пострадалите в катастрофата нямат роднинска връзка помежду си. Причините за произшествието са в процес на изясняване. Извършва се оглед. Движението на моторни превозни средства в участъка се регулира от служители на „Пътна полиция".

Цистерна се е обърнала встрани от пътя Велико Търново – Русе, в село Поликраище.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Николай Николов

    9 3 Отговор
    Приятен път на СОФИЯНЦИ и дано стигнат живи и здрави до родните СЕЛА.
  • 2 Румен Янев

    6 6 Отговор
    И по възможност си останете там и не се връщайте отново ! Аз излизам да се насладя на столицата без да ми мекат и кекат около мен ! Лек и безавариен път " жители " на София !

    Коментиран от #4, #14

  • 3 Димо Димов

    4 2 Отговор
    Ние какво сме виновни, че управлението на държавата и всички инвеститори в продължение на 10год. струпваха народа в столицата, а по другите градове няма работа бе Софииски др..льооо ( Румен Янев )

    Коментиран от #5, #6

  • 4 Митко Демирев

    6 1 Отговор

    До коментар #2 от "Румен Янев":

    Ти в саксия ли си расъл бе?! И какво ако не сме от София, а живеем, работим или учим там?! На теб какъв ти е проблема? София ли е България за теб? Правилно ти каза Димо, ние какво сме виновни, че държавата ни прати в това положение! Мислиш ли, че аз искам да живея и работя в София?! НЕ! И аз искам да си живея в Балчик, да си гледам морето от терасата, да не плащам по 500лв. наем на квартира и да работя за 1000лв. заплата, ама в Балчик последното е невъзможно! И какво следва, за да съм самостоятелен и да градя семейство?! СОФИЯ или ТЕРМИНАЛ 2 ! И тук идва следващия въпрос ! СТИСКА ЛИ ТИ ИЛИ НЕ ДА СИ НАВЪН И МОЖЕШ ЛИ ДА ЖИВЕЕШ ТАМ КЪДЕТО НЕ СИ СИ НА МЯСТОТО! И да ми пишеш тука да си стоим някъде.... Е.аваш ли се?!

    Коментиран от #8

  • 5 Румен Янев

    1 2 Отговор

    До коментар #3 от "Димо Димов":

    Димчо ще си отпочине някой твой съсед от липсата ти ! Защото и аз така ще си почина няколко дни ! Манталитета ви е да хлопате ...стържете....влачите и какво ли не все едно сте на двора на къщата и хич не ви пука че някой е уморен и иска почивка ! Да де споменавам колко нагли и несъобразителни са болшинството от вас - то и затова пазара на труд в София е на това ниво защото се гънете само за да си платите наема и разчитате на тези при които сте в момента !!! София не L A !!!! Стига да искате можете да направите пари там откъдето сте - има субсидии и е нужно малко акъл и предприемчивост ! Пустеещи земи в богата на природни ресурси държава понеже младеща иска да е ЕНТЕЛИГЕНТНА - нарочно го пиша така ! И колко сте ЕНТЕЛИГЕНТНИ със заплата 400 лева и наем 450 ???? Айде като влезеш в селото кажи ДР..ЛЬО на първия срещнат - макар че е по - достоен от теб ! И след няколко дни да не забравиш за напълниш багажника на фиестичката с провизий защото тук си като на война ! Хайде - поздрави ..... нищо лично !

    Коментиран от #7

  • 6 Румен Янев

    0 2 Отговор

    До коментар #3 от "Димо Димов":

    Извинявам се за грешките - споменах че съм навън и пиша на телефона
  • 7 Митко Демирев

    6 1 Отговор

    До коментар #5 от "Румен Янев":

    Манталитета е един - БЪЛГАРСКИ ! От там на татък има хора и хора! Първо проумей това и после раздавай квалификации, ясно ли ти е мамин сине?! И когато започнеш да развиваш бизнес в малък град тогава ги говори тия неща! Щото си нямаш и идея явно за какво говориш! ТИ РАЗБИРАШ ЛИ ЧЕ В МАЛКИТЕ ГРАДОВЕ НЕ ОСТАНАХА ХОРА? ЗАЩОТО ИЛИ СА НАВЪН ИЛИ СА ПО ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ? А ТЕЗИ КОИТО СА ПО МАЛКИТЕ ГРАДОВЕ НЯМАТ ПАРИ! ТОВА ПРОУМЯВАШ ЛИ ГО ИЛИ ТИ НАРУШАВАМ ТЪПОТО СПОКОЙСТВИЕ? Посегнеш ли да правиш бизнес, влизаш в кредити, а нямаш ли гръб, монопола те смачква! Малцина са тези които успяват, другите да лягаме и да умираме ли?! Или викаш мрете, не ви искам в града си?! А? Отговори ми само на това! Че запалих заради тъпотията ти!
  • 8 Румен Янев

    0 5 Отговор

    До коментар #4 от "Митко Демирев":

    Ето още един със провинциален интелект ! Единия - вика др..льо другия - келеш ....Излагайте си се колкото искате ! Само да ти кажа че точно в Балчик познавам хора с доста добро имотно състояние и то изкарано с честен труд и предприемчивост ! Та и за теб се отнася - като влезеш в селото кажи на първия срещнат КЕЛЕШ но разбери че е по - достоен от теб !

    Коментиран от #23

  • 9 Митко Демирев

    4 1 Отговор
    Ти ли ми говориш за интелект бе?! Пишеш с грешки, за които не можеш да имаш оправдание че си навън, а ми говориш за интелект?! "със" се пише само ако следващата ти дума започва със "З" или "С" това щото си навън ли е или просто си от София?!
  • 10 Митко Демирев

    2 1 Отговор
    По добре да се изложа заради това, че наричам келеша с истинското му име, от колкото да се изложа заради това че мисля като к...т! Искаш ли още няколко квалификации да ти набия?! Такива като теб наистина много, ама много ме нервират!

    Коментиран от #12

  • 11 Митко Демирев

    2 1 Отговор
    Как може да си мислиш, че хората които не са от София, а живеят в София свалят прага на работа и заплата?! Според теб аз се "гъна" пред работодателите и затова прага на заплащане пада? Ти София за Норвегия или Белгия ли я взе?!
  • 12 Румен Янев

    0 4 Отговор

    До коментар #10 от "Митко Демирев":

    Митеее мамино много си зле горкото ! Що дириш в голяма София а не си седиш при козичките мамино ??? И се постарай думи като " бастун" "келеш" и подбни да си ги казваш тук на мегдана в село че в София не знаеш кой какъв е ! Осъзнай се младежо !
  • 13 Румен Янев

    1 4 Отговор
    "Ти София за Норвегия или Белгия ли я взе?!" .........София - столица ! Норвегия и Белгия - държави ! Ясен си ми
  • 14 Владислав Димитров

    3 3 Отговор

    До коментар #2 от "Румен Янев":

    А ве Румене, какво толкова се притесняваш, да не би София да ти е бащиния ?! А може би, ти просто си един егоист-неудачник и за това са ти криви хората от провинцията, или не ???
  • 15 Митко Демирев

    2 3 Отговор
    Добре бе! Мен да ме е срам заради това, че заставам зад думите си с истинската ми снимка?! А ТЕБ НЕ ТЕ ЛИ Е СРАМ, ЧЕ ПИШЕШ А НЯМАШ ТАКАВА СНИМКА? И думите ще ги казвам където си искам и на когото си искам, аз последствията си ги поемам, не бой се!
    Осъзнал съм се, ти не си научен на правилно демократично, нормално мислене! Егоист такъв! Какво ти пречат хората от друг град? Във всяко стадо си има черна овца! Не трябва да слагаш всички под общ знаменател! Сега ясен ли съм?!
  • 16 Митко Демирев

    2 3 Отговор
    По твоята логика, стой си в София и не мърдай от там! Не ходи никъде, за да не нарушаваш спокойствието на хората от другите градове! Или даже си стой в квартала и не ходи в други такива, по същата причина! Да не дразниш. А според моята логика, първото голямо и твърдо нещо което видиш - БЯГАЙ И СИ УДАРИ ГЛАВАТА С ВСИЧКИ СИЛА!
  • 17 vertu

    2 6 Отговор
    АРЕ НЕ СЕ ВРЪЩАЙТЕ!!! СОФИЯ Е РАЙ ПО ПРАЗНИЦИТЕ!!!!

    Коментиран от #19

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Митко Демирев

    3 3 Отговор

    До коментар #17 от "vertu":

    Разликата е, че повечето "Селяни" са свободно и трезво мислещи хора с нормални ценности и представи, а такива като теб "Гражданчета" са хейтъри и комплексари !
  • 20 Румен Янев

    2 6 Отговор

    До коментар #18 от "vertu":

    Евала брат ! Така си е ! Омръзнали са ми ама много ! Маат гащи ...мекат кекат и се правят на американци ! Егати комплексарите ! Пък недай - Боже някой от тях да се позамогне ......егати чудото !

    Коментиран от #24

  • 21 Anonymous.

    4 1 Отговор
    Абе само аристократи в тая София бе! Майка им и баща им дошли с коня и каруцата в града, работили 20 години в Кремиковци ,станали горди собственици на 50кв. в панелен блок и хоп тяхното поколение става кореняк софиянец! Не ние а вие сте комплексирани!
  • 22 Владислав Димитров

    4 1 Отговор

    До коментар #18 от "vertu":

    А ве ти още нещо да си забравил !? Струва ми се Гунчо, че ти май см забравил от кое село са ти дедите !! Иначе па верту, е гати си софийско кестенче и комплексарче..... с други думи Гунчо ))
  • 23 Доньо Донев

    4 1 Отговор

    До коментар #8 от "Румен Янев":

    Руменчо,ако си напънеш малко ограниченото столично мозъче може и да осъзнаеш,че през последните близо 25 години държавата концентрира не само икономика,но и образование,здравеопазване и каквото се сетиш още в София.
    Едва ли на някой от така наречените от теб СОФИЯНЦИ им харесва да живеят във възможно най-мръсния и гнусен град в България,но обстоятелствата го налагат.
    Наслади се на спокойствието пред панелката в Обеля и не забравяй да си повтаряш-може да съм комплексар,но пък съм ''кореняк'' софиянец.

    Коментиран от #25

  • 24 Митко Демирев

    2 1 Отговор

    До коментар #20 от "Румен Янев":

    Хахахахахахахаха
    Не просто спирам да те обиждам, ти си обиден от както си се родил! Няма такъв комплексар като теб!

    Коментиран от #28

  • 25 hienata

    2 1 Отговор

    До коментар #23 от "Доньо Донев":

    Нито един човек роден и израснал в София, няма да започне и да подържа този спор. По принцип в момента най-големите "столичани" живеят в Горни и Долни Лозен, Нови Искър, Мрамор, Волуяк и още едно две села някои от които през последните години придобиха статут на софийски квартали. Хората там винаги са били селяни и сега изведнъж граждани, че и столичани на всичко отгоре. Пак повтарям човек роден в София, живеещ в София, работещ в София ще направи всичко възможно да "избяга" та дори само за ден, а не би останал за да обикаля града (все пак го познава до болка), още повече да води безмислени спорове съолица-провинция. Поздрави от прекрасния Солун

    Коментиран от #31

  • 26 Румен Янев

    2 4 Отговор
    Хайде лягайте си да спинкате вече че е късно ! След някой ден отново ще залеете София с простотията си ! Не разбирам как човек живеещ 20 години в София продължава да мяка ???? Не казвам че литературния език е този който се ползва в София но не възприемам диалекта на ви е на неразбираемо ниво

    Коментиран от #27

  • 27 vertu

    1 4 Отговор

    До коментар #26 от "Румен Янев":

    Остави ги бе, нека се радват нали ни перат гащите и работят цял живот за 500лв
  • 28 Румен Янев

    1 4 Отговор

    До коментар #24 от "Митко Демирев":

    Шът бе пубер - айде при козите ....и в София прескачай релсите на трамвая за да не те те хване ток ! Поздрави на кокошките - носачки ! Съсипахте столицата с провинционалното мислене ! Включих се в защита на Рила и безхаберното унищожаванене на природата .................а ти какво - в София .....велик....и като си отидеш на село си първенец

    Коментиран от #29

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Румен Янев

    0 5 Отговор

    До коментар #29 от "vertu":

    И КАТО ТИ МЯКНЕ ? АМА ИНАЧЕ СИ ПРАВ
  • 31 Румен Янев

    0 4 Отговор

    До коментар #25 от "hienata":

    ТИ ПЪК КЪДЕ ОТ ВОЛУЯК СЕ ИЗКАРА СТОЛИЧАНКА ???? А БЕ ВИЕ АКЪЛ ИМАТЕ ЛИ ??? ТО И ОТ БОЖУРИЩЕ ЩЕ СЕ ИЗКАРАТЕ СТОЛИЧАНИ !!!!!А ЗАЩО НЕ ОТ ПАНАГЮРИЩЕ ДА НЕ СЕ КЛАСИФИЦИРАТ КАТО СТОЛИЧАНИ ????А БЕ ЗАЩО ПРОСТО ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА ДА НЕ СТАНЕ СТОЛИЧАНКА ?????

    Коментиран от #33, #34

  • 32 Митко Демирев

    1 3 Отговор
    Разбрах, защо не слагате имената или снимките си под думите.
  • 33 Митко Демирев

    1 3 Отговор

    До коментар #31 от "Румен Янев":

    Ти въобще какво разбираш под "Столичанин" ?! Моето заключение по темата е че си От тези, които провокират и пишат по форумите, защото няма какво друго да правят и чешат комплексите си! Можеш само да си забиеш главата някъде, та да ти дойде малко акъл! И по-добре го направи САМ, че да не ти помогнат!
  • 34 hienata

    3 1 Отговор

    До коментар #31 от "Румен Янев":

    Първо, изобщо не си разбрал какво съм написал. Второ, най-вероятно ти си от тези "столичани" за които пиша (от Нови Искър най-вероятно). На такива като теб не им трябва да ходят в провинцията, защото сте си постоянно на село.Роден съм в Майчин дом и цял живот съм живял в кв. Иван Вазов. Лека нощ на всички и весел празник
  • 35 Vasik Atanasova

    0 1 Отговор
    А ПЪК ВСЕ ПЛАЧАТ ЧЕ ПАРИ НЯМАТ ТЕЗИ КОЛИ С ВОДА ЛИ ВЪРВЯТ
  • 36 Dimityr Simeonov

    1 2 Отговор
    Добре, че е интернет такива комплексирани мишоци, криещи се зад някакво случайно име да имат шанс да изразяват мнение, че в реалния живот си стоят по дупките и си цвъркат тихичко.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове