Last news in Fakti

26 Октомври, 2005 00:00 537 0

Cool House Дали показва шедьовъра "Чадърите"

  • заведението
,Cool House Дали изненада своите почитатели с ново интериорно решение, невиждано до момента в родните клубове и дискотеки. То наподобява незавършената картина "Чадърите" на Салвадор Дали, която е реализирана на живо от последователя му Алберт Нунес в заведението. Както е характерно за повечето творби на автора и изгледът на клуба е изненадващ и провокативен.
Екип от 60 дизайнери, художници, архитекти и 3D-аниматори усилено работи в продължение на месец и половина, за да постигне зашеметяващия и новаторски облик на заведението. За реализирането на проекта са използвани най-съвременните технологии и програми за анимация и 3D визуализация. Многоцветната палитра на Дали е претворена и в светлинни и звукови ефекти в заведението, които също са новаторски и неприлагани досега в интериора на заведенията у нас. Идеята за реализирането на картината на Дали в интериорно решение е на Нунес и криейтив-дизайнера Петруцио Скали.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА