Last news in Fakti

26 Октомври, 2005 00:00 430 0

100% дизайн - hand made

  • дизайн-
  • изложение
,В рамките на лондонското изложение 100 % дизайн (22-25 септември) се проведе форум, на който студенти изложиха свои работи, сътворени през последната учебна година. Невероятно весело, пъстро и креативно. Младежки дух, енергия струяха от всички модели не толкова професионално направени, колкото с желание и експеримент. За разлика от елитното 100 % дизайн, тук всеки може да пипа, където му харесва, разглеждат се проектите отблизо, на 10 метра от всяка група изложени неща има каса бира, музика оглася халетата, пълно е с млади хора. Докато 100% дизайн е делово и повече бизнес изложение, това е по-експериментаторско. Стол, изработен от лъжици, друг превързан с бинтове, трети направен от кашони и ръчно ушити възглавнички - всичко говори за амбицията и новаторския дух на студентите.

На входа на изложението за всеки участник - студент, се раздават рекламни материали, визитки, презентации. Самото хале, в което се провежда студентското изложение, не е на територията на 100 % дизайн. В близост е до 100% east и до Ливърпул стейшън. Мястото е едно от най-оживените и често посещавани от артисти и дизайнери - студенти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА