Last news in Fakti

10 Януари, 2006 00:00 739 0

Строим с македонци ски център до Симитли

  • симитли
От двете страни на границата с Македония над Симитли ще бъде изграден модерен ски център, съобщи кметът на града Апостол Апостолов.

Идеята е на бившия кмет на македонския гр. Делчево. Ние пък форсираме нещата за изпълнение на тази чудесна идея, каза кметът на Симитли. Проблемът е по-бързо да се изгради пътят до границата с Македония и да заработи КПП-Симитли-Пехчево. Пистите ще се изградят от македонска страна, тъй като там снегът се задържа по-дълго. Хотелската част на комплекса пък ще е у нас. Очакваме много сериозна инвестиция. Заедно с кмета на побратимения ни Делчево ще кандидатстваме за пари по програма ФАР, каза Апостолов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА