Last news in Fakti

16 Юни, 2006 00:00 422 0

Имотите по Черноморието станаха хит в Лондон

  • хил евро
Българското инвестиционно дружество "Интеркапитал пропърти дивелъпмънт" ще представи на 17 и 18 юни в лондонския Thistle hotel проекта си "Марина кейп" за строеж на ваканционно селище в Ахелой.

Всеки уикенд на различни места в столицата на Великобритания се провеждат изложения за представяне на възможностите за купуване на имоти в България. Страната ни е безспорен хит на пазара за недвижимости в Европа, категорични са брокери от световноизвестната фирма MacAnthony Realty International. Тя организира в началото на месеца пак в Лондон най-голямото за Великобритания изложение Bulgarian property expo.

Фирмата се надява в края на юни в ирландската столица Дъблин да повтори успеха си от лондонското изложение, където записа около 800 потенциални купувачи. Кандидатите са капарирали имотите срещу 10 хил. британски лири. След четиридневна екскурзия за запознаване с възможностите на място те ще финализират сделките. Организаторите твърдят, че при тези турове 99% от кандидатите сключват контракт още на втория ден. Цените започват от 40 хил. евро за гарсониера, 60 хил. евро за едностаен и 90 хил. евро за двустаен апартамент.

Един от сериозните форуми, които предстоят, е EMPEX (Emerging Markets Property Exhibition). От 26 юни в център Barbican той ще представи инвестиционните възможности в областта на недвижимите имоти на общо 16 развиващи се пазари от Централна и Източна Европа, между които и България.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА