Last news in Fakti

5 Септември, 2006 00:00 691 0

Нов хотел с четири звезди работи в София

  • които-
  • бизнес-
  • хотела-
  • посетители-
  • звезди-
  • дръндаров-
  • хотел-
  • хотелът
Хотел "Вега София" е новият четиризвезден туристически обект, който вече е открит и посреща бизнес гости на столицата. Това съобщи маркетинг мениджърът на хотела Александър Дръндаров. Инвеститор в комплекса е авиокомпанията за карго превози "Вега еърлайнс".

Новият хотел се намира на ъгъла на столичните булеварди "Г. М. Димитров" и "Стефан Младенов". Той е първата инвестиция на компанията в сферата на туризма. Хотелът е предназначен предимно за бизнес туристи и предлага всички удобства, които са необходими при едно бизнес посещение, посочи Дръндаров. Стаите са оборудвани с безжичен интернет, в сградата има бизнес център и зала за срещи, която е подходяща за преговори. Освен това хотелът разполага с конферентна зала, в която могат да се съберат 80 посетители. Залата е оборудвана с мултимедия, ефирно озвучаване и мобилна мебелировка, която може да се подрежда според нуждите на посетителите.

Хотелът има общо 77 помещения, от които десет са апартаменти. Стаите са двойни, но може да се използват и като единични, обясниха от хотела.

Обектът работи от края на август и вече има гости, повечето от които са от чужбина. Основният контингент на туристическия обект са посетители от Европа, посочи маркетинговият мениджър на хотела. Целта ни е да предлагаме най-добрите услуги и обслужване, които са присъщи за четиризвездните обекти, обяви още той.

Инвеститорът в хотела няма намерение да поверява управлението му на някоя международна верига. Отличаваме се с индивидуален стил и дух и искаме да го запазим и развием, обясни Александър Дръндаров.

"Вега еърлайнс" има намерение да развива и други проекти в сферата на туризма, но засега се концентрира върху разработването на този хотел.

"Вега София" е един от малкото хотели в столицата, които са в категорията четири звезди. На софийския туристически пазар има няколко петзвездни хотели и множество обекти с две и три звезди. Нишата на хотелите от четири звезди, които са и най-подходящи за бизнес посетители, остава все още незапълнена. Такива са "Централ", "Централ парк", "Феста Барсело", "Скай сити" и др.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА