Last news in Fakti

29 Март, 2007 00:00 453 0

Централата на ПИБ стана “Офис на годината 2006”

  • софия-
  • конкурса-
  • награда-
  • сградата-
  • банка-
  • първа инвестиционна банка
,Първа инвестиционна банка взе голямата награда от конкурса "Офис на годината 2006", организиран от сп. "Офис". Призът бе връчен на Матьо Матеев - главен изпълнителен директор и председател на управителния съвет на ПИБ. За първи път в тригодишната история на конкурса банка печели престижната награда.В надпреварата са участвали 64 фирми и организации от цялата страна, които са оценявани по 40 показателя, изготвени от експерти. Критериите за оценяване включват както материалната база в офисите, така и управлението на човешките ресурси и организацията на работния процес.

Сградата на ПИБ е седем етажна и е разположена на обща площ от 2 800 квадратни метра. Фасадата й е вентилираща и е комбинация от стъкло и керамика. Вътрешните помещения на сградата са покрити с дърво, керамика и мокет.

Модерният билдинг разполага с три асанснсьора, единият от които е панорамен. На първия етаж са разположени приемни зали за срещи и една голяма конферентна зала. На останалите етажи се намират офисите на отделните дирекции в банката и кабинетите на изпълнителните директори. Цялата сграда е оборудвана с функционални мебели. Като допълнение към офисната част сградата разполага с фитнес център и малък ресторант, предназначени за служителите на банката.


ФИНАЛИСТИ

От всички 64 фирми и организации, участвали в конкурса на финала са класирани само 11 - "Вестро" (Варна), "Дексиа Комуналкредит България (София), KWIAT (София), Colliers International (София), музей "Дом на хумора и сатирата" (Габрово), "Мусала Софт" (София), Paraflow Communications (София), Първа инвестиционна банка (София), РОНОС (София), СТЕС-БГ (София), ТехноЛогика (София).

На второ и трето място в конкурса бяха класирани "ТехноЛогика" и "Дексиа Комуналкредит България", а специална награда бе връчена на "Вестро".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА