Last news in Fakti

29 Март, 2007 00:00 817 0

Regus откри първия хотел за офиси у нас

  • regus-
  • много-
  • които-
  • работят-
  • компании-
  • софия-
  • офиси-
  • фирма
,Белгийската фирма Regus отвори първия в България хотел за офиси. На практика се дава възможност да се наеме площ, както за години, така и само за ден. Първият център на световно известната фирма у нас е в София и разполага с 1650 квадрата офисни площи. В него фирмите могат да ползват всякакви услуги.

Персоналните компютри са едно от малкото неща, които не предлагаме под наем при нас, поясни Мартин Дулевски, главен мениджър във фирмата у нас. Наемането на офиси за малки срокове е много удобно за компании, които тепърва навлизат на нашия пазар или не искат да чакат докато намерят или построят своя офис сграда. По този начин се дава възможност за по-голяма гъвкавост на предприемачите, добави той.

В центровете на Regus в София и по целия свят може да се отвори и виртуален офис, каза Кенет Олендорф, вицепрезидент на EMED North, Regus Group. По този начин всяка българска фирма може да навлезе на пазара на далечна или близка страна, като обажданията до виртуалния офис се прехвърлят към постоянната кантора. Така работят много големи компании по света. Открихме свой център и в София, защото в България ще отварят офиси все повече от големите западни компании. В първите месеци те работят с по-малък персонал и сигурно ще прибягнат до нашите услуги, добави той.

Ползването на услугата на "виртуален офис" е удобна и за бизнесмените, които много пътуват или искат да работят у дома, твърдят още от Regus. Според тяхно изследване близо 60 на сто от разходите на фирмите за организация на работното място са за обитаване на имота. В тази връзка нараства и значението на аутсорсинга - предоставяне на вътрешни функции на дадена компания и предоставянето им за изпълнение от външна компания.

Regus разполага с наети площи, които преотдава под наем в 950 центъра в 70 страни. Най-много центрове компанията има в САЩ - 350 и във Великобритания - 106.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА