Last news in Fakti

24 Октомври, 2008 00:00 2 632 0

Сити център Гоце Делчев отваря за наематели от юни

  • център-
  • около-
  • сградата-
  • делчев-
  • търговски-
  • гоце делчев-
  • търговски център
Инвеститорът в първия голям търговски център в Гоце Делчев - Мегастрой 2000, приключва грубия строеж на сградата. Целта ни е от юни 2009 г. да пуснем в нея наемателите, които биха желали да оформят помещенията си по собствен дизайн, казва управителят на компанията Иван Белянов.

Наематели

Търговският център ще отвори под името Сити център (City Center), а търсенето на обекти в него расте. Вече около 20% от магазините са отдадени на фирми от страната и чужбина. Обектите са с площ от 20 до 1050 кв.м, а наемните цени са между 6 и 20 EUR/кв.м, което е в границите на атрактивните за района нива. Към площи в мола има интерес и от няколко тър-говски вериги, както и от водещи компании в марковата парфюмерия и козметиката.

Площи

Общата търговска площ на City Centre е към 10 хил. кв.м - около 50 магазина, един супермаркет, два бара, ресторант, казино, увеселителна зала и детска занималня. Сградата разполага с подземен паркинг за около 100 автомобила.С мащабите и луксозното си изпълнение City Center има амбицията да се превърне в знаков за Гоце Делчев търговски център по подобие на ЦУМ в София. Също като него той ще има ескалатори около атриум с дневна светлина откъм тавана.

Вложение

Надяваме се да привлечем наематели, а и много потребители от съседна Гърция, обяснява Иван Белянов. Гоце Делчев се намира на 20 км от КПП Илинден, на 50 минути път от гръцкия град Драма и на 70 минути от Кавала. Чрез новата магистрала Виа Егнатия се осигурява лесен и бърз достъп до Солун, Серес, Ксанти и други. Големият интерес на българи за туризъм и почивки по близкото гръцко крайбрежие също вдига интереса към търговския център.

Жилища

Самият търговски център е част от по-голям проект, чиято стойност е около 20 млн. EUR. В сградата с обща застроена площ от 22 000 кв.м има и 50 апартамента, които са почти изцяло разпродадени. Купувачи са българи от София и страната, гърци и руснаци.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА