Last news in Fakti

25 Април, 2009 00:00 588 0

Разпродават имотите на Кондьо заради дългове

  • савов-
  • кондьо
Съдебен-изпълнител е завел изпълнително дело срещу фолкпевеца Кондьо Савов. Причината е, че в момента лишеният от свобода дължи над 30 000 лв. на частни лица. Неговият адвокат Младен Донев не даде подробна информация по случая. "Ще се водят някакви дела, но не съм в течение на нещата. Клиентът ми не ме е търсил скоро", коментира Донев.

В момента съдия-изпълнителят описва имуществото на Кондьо. Той и семейството му притежават къща в Сливен и вила в покрайнините на града. По непотвърдена информация върви процедура по продажба на имотите му. На два пъти Кондьо Савов подаваше молба за предсрочно освобождаване, но и двата пъти окръжният прокурор Ангел Ангелов отказа да пусне фолкпевеца.

През 2006 година районният съд в Сливен осъди Савов на 10 години затвор и 100 000 лв. глоба за незаконен трафик на хора и склоняване към проституция на две непълнолетни момичета.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА