Last news in Fakti

2 Юни, 2010 00:02 2 515 1

Гараж с цената на Porsche 911

  • гараж-
  • австралия-
  • сидни

През тази седмица в престижното предградие на Сидни Бонди Бийч ще се състои аукцион за продажбата на два гаража, всеки с площ 13 кв. м. Очаква се, че цената на единия ще достигне 250 000 австралийски долара, т. е. точно колкото чисто нов Рorsche 911. Вторият може да бъде продаден за по-скромните 180 000 австралийски долари, съобщава The Telegraph.

Прогнозата е базирана на провела се по-рано продажба, когато друг гараж в Бонди Бийч беше продаден за 240 000 австралийски долари. Престижното предградие страда от хроничен недостиг на места за паркиране, откъдето и цената на гаражите скочи неимоверно. В деловата част на Сидни за сравнение стойността на гаражите варира между 60 и 2450 хил. австралийски долари.

Научавайки за скока на цените, жителите на Бонди Бийч през смях заявяват, че искат да дадат на пощенските си кутии статус на недвижим имот и да ги предложат за продажба.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рorsche

    0 0 Отговор
    По колко ли ще вървят пощенските кутии ? :)

    Мисля, че може да се изчисли пропорционално на гаража :))