Last news in Fakti

8 Април, 2015 10:37 1 555 2

Строят по малко хотели за Световното по футбол през 2018 г.

  • хотели-
  • футбол-
  • строителство-
  • мондиал-
  • 2018

С 25 по-малко хотели ще бъдат построени в Русия във връзка с предстоящото през 2018 г. Световно първенство по футбол. Девет други проекта са претърпели промени.

Във Волгоград няма да бъдат изградени един 4- и един 5-звезден хотели. На мястото, където по-рано беше предвидено да е Spa Hotel Radisson ще се появи воден спортен комплекс.

Един хотел по-малко ще има и в Калининград. Под въпрос е реализирането и на още два обекта свързани със Световното първенство там.

Най-големи промени ще има в Нижен Новгород. Там няма да бъдат построени 15 от предвидените обекти. Един хотел няма да се изгради в Ростов на Дон, а в Саранск – три. В Москва всички запланувани хотели във връзка със спортното събитие на 2018 г. ще бъдат построени.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Киро

    0 0 Отговор
    Що бе, що тъй, деньги и желаещи да дойдат в Русия нет, а?

    Коментиран от #2

  • 2 незнайко

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Киро":

    Защото след световното ще останат празни както навсякъде по света. По добре много малки постройки които да бъдат продадени после за домове на желаещи.