Last news in Fakti

31 Януари, 2011 13:27 3 296 8

Марина Диневи била законна

  • хотел-
  • свети влас-
  • диневи

Бургаският административен съд призна за законно въведен в експлоатация луксозния 5-звезден хотел, построен от строителните предприемачи братя Диневи на крайбрежната ивица в курорта "Свети Влас". Съдебното решение е окончателно и не подлежи на обжалване.

Бургаският административен съд постанови Регионалната дирекция за национален строителен контрол да плати разноските по делото в размер на близо 1 400 лв.

Според бургаските магистрати всички постройки на територията на частното яхтено пристанище "Марина Диневи" в "Свети Влас" са законно въведени в експлоатация.

Преди 5 месеца контролните органи забраниха достъпа и спряха тока и водата на луксозния хотел, както и на заведенията и магазините до него с мотив, че имат неправомерно издадено от община Несебър удостоверение за експлоатация. Сега след решението на съда на обектите е възстановено електрозахранването и водоснабдяването.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 байко

    13 4 Отговор
    С пари в рая,без пари по края...........
  • 2 Дон Дон

    17 1 Отговор
    А кой ще съди бъргаските магистрати,за подобно решение.Ясно е,че обектът е незаконен и за малките деца.Разбира се тлъстите пачки отдавна са направили Темида сляпа за реалноста.Проблемът е в съдебната система.Първо там трябва да се направи истинска реформа,иначе няма смисъл да се водят дела,с предизвестен край.Когато държавата започне да съди съдии,за корупция и неправилно свършена работа,тогава ще има и истинско правосъдие.
  • 3 $$$$

    5 0 Отговор
    Ама разбира се! Те Диневи също били безимотни, та от Несебърската община им дали замя. Такива едни социални програми имаме за борба с бедността, та куп държавни служители и "бизнесмени" се оказаха от крайно нуждаещите се!!!
    Мислел ли е някой , че ще има морал и справедливост!...
    Айде отивам да гледам кадри от Тунис Йемен и Египет...
  • 4 Мама им

    2 0 Отговор
    беше кметица на Влас.
  • 5 ?

    2 0 Отговор
    А на каква сума възлизат кредитите? Има ли статистика за частните, като цяло, и държавните спрямо БВП, например? Аз не виждам смисъл просто само да се теглят кредити/проекти, които После да се изплащат за всеки проект и луд. Просто е много е тъпо.
  • 6 &

    5 1 Отговор
    Това ако е държава?!!!!!!!!!!!!!!!............
  • 7 h

    1 4 Отговор
    BRAVO..TOVA E ISTINATA..EDNO HUBAVO NE6TO DA SE NAPRAVI NA TOVA MORE I ZAVISTINIZITE SE POBARKAHA..RADVAM SE 4E SADA E DAL PRAVILNOTO POSTANOVLENIE..!
  • 8 Докога

    1 0 Отговор
    О, неразумни и .... Няма ли най-после тази сляпа Европа да прозре, че съдебната система на България трябва да бъде изправена пред съда (но не нъшенския!)

    За какво всички тези приказки - целите са ясни. На всички. Докога ще ни будалкат и кога че изчезна тази мъдтост "Преклонената глава ..." и "Да би мирно седяло-..." Хора, осъзнайте се.