Last news in Fakti

10 Септември, 2015 14:41 2 220 1

Крадец проникна в къща и разпродаде вещите й

  • къща-
  • кражба-
  • вещи-
  • сащ

Полицията в САЩ издирва крадец, който е влезнал незаконно в къща във Вашингтон, която собствениците били напуснали наскоро. Живял е там няколко дни, през които е разпродавал вещите, съобщава телевизия FoxNews.

Семейство Сайръс са собственици на въпросната къща 25 години Преди време се местят в нова, но решават да оставят част от вещите си докато я продадат. Оказва се обаче, че вещите им вече се разпродават. За кражбата разбират случайно, когато се уговарят с брокер на недвижими имоти да отидат да огледат имота за продажба. Пристигайки пред къщата Сайръс се учудват, че пред него е паркирана кола. Влизайки в къщата те виждат мъж в кухнята. На въпроса какво прави там той отговаря, че е дошъл по обява за продажба на печка. Неочаквано чуват шум от съседната стая и виждат как мъж бяга от къщата.

Полицейското разследване до момента е установило, че крадецът за няколко дни е продал пералнята, хладилника, телевизора, матраците и други инструменти. Нанесените щети се оценяват на 5000 USD.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 jp power

    0 0 Отговор
    На мен циганите ми откраднаха неща за 5000лв. Дали някой във Вашингтон го интересува??????