23 Октомври, 2015 19:19 1 635 1

Как заводите влияят върху цената на жилищата

  • цени-
  • жилища-
  • завод-
  • мюнхен

Компанията Giesecke & Devrient продаде завода си в мюнхенския район Богенхаузен. Парцелът, върху който се намира постройката, е 50 000 кв.м. На мястото на фабриката до две-три години ще се появят жилищни и офисни сгради, както и търговски център. „Като резултат всичко това само ще повиши цената на вече съществуващите жилища”, обясняват местни брокери.

Инвестиционната активност към източната част на баварската столица е продиктувана от това, че там е разположено летището и минава автомагистрала А94. Затова и анализатори виждат отлична възможност за покупка на парцели и строителство основно на жилищни сгради.

Мюнхен е най-скъпият град в Германия. Средната цена на жилище от 125 кв.м е 775 000 EUR. В жилищните сгради на етап проект или начален стадии на изграждане цените започват от 185 900 EUR.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бурр

    0 0 Отговор
    И сега в Мюнхен, като се изсипят 300000 чаршафа и ще видите, какво ще стане с цените на имотите, след като се увеличи престъпността, мръсотията, просията и $иганията