Last news in Fakti

14 Декември, 2015 21:03 8 072 2

Жилища и по 200 EUR/кв.м. в Загреб

  • хърватска-
  • жилища-
  • цени

Най-евтините жилища в хърватската столица се намират или в покрайнините на града, или пък са такива, които не нуждаят от основен ремонт или дори разрушаване и построяване на тяхно място на нови. В тези случаи, цената на квадратен метър жилищна площ може да падне и до 200 EUR. По отношение на най-скъпите апартаменти, то те могат да се намерят в квартали като Тушканац, Пантовчак или Горни град. В тези райони цените достигат до няколко хиляди евро на квадратен метър.

Що се отнася до най-достъпните жилища в Хърватска, то те са разположени във Вуковар и Беловар. В първия град стойностите варират в широкия диапазон между 250 EUR/кв.м. и 1000 EUR/кв.м., като през октомври тази година са отчели спад от 4.3% на годишна база. В Белорав средната цена на квадратен метър е около 550 EUR.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алтес

    0 0 Отговор
    Центърът на Загреб е доста приятен за обитаване - там ще си купя ако има за 200 е/кв.м :)
  • 2 бай Иван

    0 0 Отговор
    Още ще паднат!