Last news in Fakti

29 Декември, 2015 21:07 5 195 0

Наем от 25 300 EUR на месец

  • москва-
  • наем-
  • цени

Това е месечният наем на най-скъпото жилище в Москва за 2015 г., сочат данните на местни брокери. Имотът, който се намира на Голямата Татарска улица, е отдаден под наем през август.

Вторият най-скъп имот отдаден под наем през изтичащата година в Москва е четириетажна къща с разгъната застроена площ от 950 кв.м. Намира се в близост до една от метростанциите в центъра на руската столица и се отдава срещу 20 300 EUR на месец.

Третият имот с най-висок наем се намира в небостъргача „Федерация”. Наемателят трябва да отделя 17 600 EUR от месечното си възнаграждение, за да живее в него.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА