Last news in Fakti

30 Януари, 2016 10:31 4 609 0

Пет съвета да направите жилището по-уютно

  • жилище-
  • дизайн-
  • съвет

Ремонтът е доста досадно и изпълнено с хабене на много нерви занимание. В същото време се харчат и много пари. Как да спестите поне от последното? Ето и петте съвета на специалистите:

1. Ако нямате възможност да смените стария под, може да боядисате в бяло. Това е честа практика в скандинавските държави.

2. Не изхвърляйте стария килим от баба си. След като го почистите той може да е отлично допълнение към декорацията на трапезарията или дневната, ако сте решили тя да бъде решена в стар стил.

3. Не е задължително мебелите да са нови. Може да реставрирате старите маси или да купите на старо столове, дивани, маси, които да реставрирате.

4. Старите летви също не са за боклука. Те могат да се превърнат в отличен акцент в помещението, ако ги напръскате със спрей в златист цвят.

5. Всяко помещение може да бъде напълно променено с помощта на картини и стенна декорация. Трябва само малко повече фантазия и по възможност да създадете сами украшенията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА