Last news in Fakti

4 Февруари, 2016 21:03 4 325 2

Пиер Карден се разделя с имота си срещу 417 млн. EUR

  • карден-
  • продажба-
  • къща

Знаменитото имение Palais Bulles, собственост на легендарния френски дизайнер Пиер Карден, разположено на френската Ривиера, е обявено за продажба срещу колосалната сума от 417 млн. EUR. „Балоненият дворец” е знаков имот, в който се е събирал елитът на света.

От птичи поглед имотът изглежда като НЛО и представлява множество сфери, съединени и в същото време разделени от три басейна, няколко градини, места за отдих, водопади и други. Имотът разполага и с амфитеатър с 500 места.

Футуристичният имот е с площ 1000 кв.м. и разполага с 28 кръгли стаи, от които 10 са спални с кръгли легла.

Информацията, че Карден продава имота, не е нова, но обявената преди цена беше 307 млн. EUR, което е доста под сегашната 417 млн. EUR.

Пиер Карден се разделя с имота си срещу 417 млн. EUR

Пиер Карден се разделя с имота си срещу 417 млн. EUR

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mediator37

    0 0 Отговор
    От квадратура разбирам малце. Чини ми се, като гледам снимката "от птичи поглед", че имотчето не е 1000кв.м. , както пише в статията, а с още две нули- 100000кв.м., което ще рече една скромна нивичка от 100 декара, застроена леко.
  • 2 Брокер

    0 0 Отговор
    Много си прав, само амфитеатъра е с по-голяма площ от един декар...