Last news in Fakti

13 Ноември, 2011 09:55 5 444 0

Продават къщата, в която умря Майкъл Джексън

  • къща-
  • джексън-
  • търг

На 17 декември аукционна къща ще продаде на търг имението, в което почина кралят на поп музиката Майкъл Джексън. Триетажната постройка се намира в района Холмби Холз (Лос Андежелис). Тя е построена през 2000 г. по проект на архитекта Ричард Лендри.

Къщата е обзаведена във френски стил от ХVІІІ-ХІХ век. Разполага с шест спални, десет камини, спортна зала, луксозно фоайе в центъра, на което има роял, открит и закрит басейн. На най-горния етаж са били покоите на Джексън. До тях никой не е имал достъп, включително охраната и прислугата.

Цената на къщата, в която почина поп легендата, не е обявена, но съседни на нея имоти се търгуват на пазара около 18 млн. USD.

Предметите, които ще бъдат продадени на търг от къщата, са картини, скулптури, антикварни мебели от помещенията, където са се събирали улики и веществени доказателства в хода на разследването за смъртта на Джексън.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА