Last news in Fakti

6 Юни, 2017 21:07 2 386 4

Шефът на GM продава имот за милиони

  • general motors-
  • продажба-
  • жилище-
  • сохо
Шефът на GM продава имот за милиони - 1

Апартаментът, който се продава срещу 10.9 млн. USD, разполага с 4 спални и 3 бани и е собственост на президента на General Motors Дан Аман. Имотът се намира в Гранд Сити в Сохо. Предимството му е наличието на много прозорци (височината им е 4.3 м.), съответно висок процент на естествена светилна, обясняват от агенцията, на която е възложено да намери нов собственик на мансардния апартамент. Имотът се намира в спокоен район с малко трафик.

Аман е придобил имота през 2008 г. срещу 5 млн. USD. Една от причините днес той да се продава двойно по-скъпо е, че е основно реновиран. Най-голямата стая е дълга 20 метра. Откритата кухня може да се похвали с 2-метров „мраморен остров”, а зад него е скрито малко складово помещение. В апартамента има още една тайна врата, която води към луксозна баня.

Имотът може да се похвали с отлична акустична изолация и много места за складиране на вещи. В задната част има изход към огромна тераса.

Наскоро Аман и семейството му се преместиха да живеят в Детройт. Именно това е причина за продажбата на луксозния имот в Сохо.

Шефът на GM продава имот за милиони

Шефът на GM продава имот за милиони

Шефът на GM продава имот за милиони

Шефът на GM продава имот за милиони

Шефът на GM продава имот за милиони


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 нов

    2 0 Отговор
    Е това дом ли е?

    Коментиран от #2

  • 2 незнайко

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "нов":

    Не е, но това са имотите на богаташите. По този начин си мерят имиджа. За наше успокоение и те са смъртни като нас.
  • 3 Shmeker

    1 0 Отговор
    Прилича на нещо средно между столова и мавзолей. Пообзаведен модерно
  • 4 Тука ума тука нема

    1 0 Отговор
    Мноооого прозорци с прекрасен изглед във всички посоки към още повече прозорци. Скъпи прозорци за милиони-така очите си почиват най-добре.