Last news in Fakti

29 Март, 2017 13:17 1 376 2

Без промяна в цените ново строителство

  • строителство-
  • цени-
  • нси-
  • прогноза
Без промяна в цените ново строителство - 1
Снимка: Shutterstock

През февруари строителният сектор отчита нови поръчки, което е съпроводено и с по-оптимистични очаквания за дейността през следващите три месеца. По отношение на заетите в бранша прогнозите са също в посока на увеличение, коментират от Националния статически институт.

Несигурната икономическа среда и конкуренцията в бранша остават основните пречки за развитието на дейността, като през последния месец се наблюдава засилване на неблагоприятното им въздействие.

По отношение на продажните цени в строителството очакванията на мениджърите са те да останат без промяна през следващите три месеца.

Без промяна в цените ново строителство

Без промяна в цените ново строителство

Без промяна в цените ново строителство

Без промяна в цените ново строителство


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 наемодател

    4 3 Отговор
    не е толкова зле от към цените. В последните няколко години съм купил общо 5 едностайни и двустайни апартамента по топ локации, и ги давах миналата година по 550 минимум (едностайния), а останалите от 600 нагоре. Че и сега тая година, едностайния е 600, а другите... повечко :D. Та пазара го позволява да взимам наем от студентчета по 650 лева, щото всичко живо стане ли на 18 идва да "учи" в софия, иии... родителите бачкат че да плащат наем
  • 2 ДогъзДоган

    2 0 Отговор
    Бе няма прошка - до наесен има време да се вдигнат!