Last news in Fakti

18 Юли, 2017 10:11 4 725 2

Разпродават острови из цял свят

  • остров-
  • продажба-
  • шотландия-
  • сащ
Разпродават острови из цял свят - 1
Снимка: Shutterstock

За тези, които желаят да живеят уединено в красивата Шотландия, перфектното място е остров с площ 1.8 хектара. Цената, на която се продава, е 5.5 млн. USD. Остров Алва за пръв път от 70 години насам се обявява за продажба. На разположение на бъдещия собственик ще е и имение, построено през 50-те години на миналия век, църква и ресторант. Той ще получи и още 8 недвижими имота.

Другият остров е в щата Мейн. Собственикът му решава да се раздели с него, след като 89-одишната му съпруга, с която е живял дълги години, умира. Цената на острова е 7.95 млн. USD. Сегашният собственик го е купил през 1993 г. за 1.3 млн. USD. Островът разполага с голяма къща, две по-малки за гости, конюшня и таверна. Площта на земята е почти 350 000 кв.м. С лодка от Портланд до него може да се стигне за 25 минути.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ник

    3 0 Отговор
    "Красивата", но сте пропуснали "ужасно мъглива" Шотландия... Каква красота, като ще си в постоянна депресия от тази сивота?!

    Коментиран от #2

  • 2 гост

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "ник":

    дръж си жегата и гадните комари и си ми дай мъглата и дъжда