Last news in Fakti

6 Февруари, 2018 14:06 6 730 3

Продават на търг поредния атрактивен имот

  • хотел-
  • продажба-
  • чси-
  • дива-
  • чифлик

Тризвездният SPA хотел „Дива” в с. Чифлик (Троян), собственост на строителната група „Понс холдинг”, е обявен от частен съдебен изпълнител за продажба. Причината е дългове на собственика към трети лица. Това не е първия имот на „Понс холдинг”, който се продава на търг. За последната една година по този начин беше направен опит за продажба на хотел „Перла” в курорта Слънчев бряг, „Снежанка” в Пампорово, „Родопски дом” в Чепеларе и недостроеният „Княз Павел” в Павел баня.

За участие в продажбата на имота в с. Чифлик може да се подават документи до 19 февруари. Първоначалната тръжна цена е 3.035 млн. лв. Имотът включва 37 стаи и апартаменти, басейн, рехабилитационен център, конферентна зала, ресторант. Застроената площ е над 3800 кв.м. Имотът е ипотекиран срещу сумата от 4.26 млн. лв.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    6 0 Отговор
    Мутрите теглиха безбожни заеми, строиха на поразия и сега не могат да ги върнат! Представете си го като автомобилите закупени на лизинг. Като нямаш пари да плащаш ти го препродават .
  • 2 Знайко

    6 0 Отговор
    Много подобни са схеми за тумбене на банката - най-вероятно това също.

    А как работи схемата :
    Тегли се огромен кредит , например 4-5 милиона. Кредита е обезпечен с такъв имот който струва наполовина (за целта са дадени пари на оценителя да надуе оценката разбира се ).
    След 1-2 години фирмата "закъсва" и спира да обслужва кредита. Банката се опитва да го продаде на търг със Съдия Изпълнител за 3 милиона , в случая. Но не става защото цената е надута. Ще се извърти и втори и трети и пети търг.

    Накрая ще се продаде за милион милион и половина, познайте на кой. Ще е подставена фирма пак на същите лица.
    Хотела си остава при тях чист от ипотека - банката духа супата с 3-4 милиона .

    Както повечето неща в БГ - всеки терикат бръмчи на някакви схеми !!!

    Как да не я обичаш тази държава ...
  • 3 krasimir takov

    0 0 Отговор
    пишете само лъжи в слънчев бряг хотелите се продават не на легло а на квадрат като нива те и затова са толкова ихотелиери