ТЕМА: Интер Експо Център

Формулата за растеж – ефективни решения за бизнеса, съчетани с идеи за дома

Единственото изложение за строителство в България тази пролет ще се проведе от 7 до 10 март в Интер Експо Център

Публикувана: 23 Февруари, 2018 13:11
1 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 3441
Формулата за растеж – ефективни решения за бизнеса, съчетани с идеи за дома
ШРИФТ ПЕЧАТ

Създаването на устойчиви условия за развитие на строителния бранш е свързано с изграждането на ефективна обща платформа, която да представя тенденциите, идеите и бъдещето, като същевременно дава място за среща на представителите на сектора. Изложението Българска строителна седмица бележи над 30% ръст в сравнение с предното си издание, с което доказва, че е намерило точната формула и посока за развитие. Единственото в страната събитие тази пролет, фокусирано върху строителството, ще отвори врати за 18-и път, от 7 до 10 март в Интер Експо Център.

Новите фирми, които ще вземат участие и ще представят най-актуалното на пазара, до момента са над 60. Това означава, че през тази година изложението ще събере над 250 представени компании от сферата на строителството от България, Германия, Румъния, Турция, Гърция.

Груповият щанд на професионалните озеленители

Насочено към енергийната ефективност и екологичността, от тази година изложението се превръща в притегателен център и за професионалните озеленители. Асоциацията на професионалните озеленители в България също ще бъде представена и ще вземе участие в Българска строителна седмица със специален групов щанд. Той ще запознае посетителите с тенденциите в изграждането, оформянето и поддържането на озеленените площи, както и ще изтъкне значението на използването на качествени и сертифицирани продукти. Компаниите от бранша ще представят многобройни нововъведения и професионални практики за проектиране и създаване на зелени площи от разнообразен характер, сред които японски и покривни градини, вертикално озеленяване в интериора и екстериора, доставяне и засаждане на едроразмерна растителност, както и противоерозни техники.

Като изложение, утвърдено в обединяването на екологичните практики, Българска строителна седмица ще предложи разнообразни решения за създаване на нискоенергиен и щадящ природата дом.

Съпътстващата програма – изпълнена с визия и идеи

Съпътстващата програма на изложението ще бъде разнообразна и ще е обвързана с инициативата „Европейска година на по-зелените градове 2020”, част от която е и проявата „За по-зелени градове в България 2020”. В рамките на програмата ще бъде представен и проектът „Визия за София“. Свой семинар ще проведе и Българската асоциация за изолации в строителството, а сдружение „Български врати, прозорци и фасади“ ще организира в рамките на изложението своята национална конференция. Събитието ще бъде обогатено и от семинар за 3D проектиране и визуализиране в областта на ландшафта.

Българска строителна седмица, със своята 18-годишна история, утвърждава ролята си за развитие на сферата и своето място в бранша като един своеобразен „дом за строителството“. Изложението продължава активно да създава реална платформа за просперитет на бизнеса, осъществяване на контакти, както и да предлага богат набор от актуални продукти. От 7 до 10 март в Интер Експо Център новите високотехнологични и иновативни продукти отново ще докажат предимствата и качествата си в рамките на Българска строителна седмица.

Въвеждане на коментар към статията
Име :


Напишете кода от картинката
Визуална кептча
Коментар:
Коментари към статията
ФАКТИ.БГ не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани. Такива са тези, които съдържат нецензурни изрази, лични обиди и нападки, заплахи; нямат връзка с темата или са написани изцяло на език, различен от български.

Ловци на бисери