19 Април, 2018 09:37 1 871 0

Имение за 29.5 млн. USD продава Мишел Пфайфър (СНИМКИ)

  • пфайфър-
  • имение-
  • къща-
  • продажба-
  • сан франциско

Иконата на Холивуд Мишел Пфайфър реши да се раздели с един от любимите си имоти в Сан Франциско. Въпросната къща тя купува през 2004 г. срещу 12 млн. USD. Днес актрисата иска за нея 29.5 млн. USD. Имотът разполага с парк от 3.5 хектара, а самата постройка, чиято разгъната застроена площ е 560 кв.м, е добре скрита сред зеленина и на практика е недостъпна за любопитните обективи на папараците. Разполага с 4 спални и 4 бани.

Основната къща е построена през 1940 г. и посреща гостите в просторна дневна с три врати от френски тип, които водят към основната тераса, а също така осигуряват достъп и до библиотеката.

Всички спални се намират на горния етаж. На същото ниво има две гардеробни и SPA стая с мраморна вана и парна баня за двама. Къщата разполага и с три апартамента за гости, работен кабинет и фитнес зала.

На територията на имението има и тенис корт, закрит басейн и SPA център, ябълкова градина, оранжерия за зеленчуци. Осмоъгълната конюшня е построена през 1925 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА