24 Април, 2018 14:16 1 709 4

Детска градина става полицейско управление

  • велико търново-
  • детска градина-
  • полицейско управление
Детска градина става полицейско управление - 1
Снимка: Shutterstock

Превръщат детска градина в полицейско управление. Областната дирекция на МВР във Велико Търново събира оферти от строителни компании, които да превърнат детска градина в полицейско управление. Отделените за тази цел средства са 541 500 лв. без ДДС. Неизползваемата сграда е дарена още преди една година на местното полицейско управление.

Сградата трябва да бъде конструктивно укрепена, да се подмени електрическата и ВиК инсталации, системите за пожароизвестяване и видеонаблюдение, както и да бъде изградена мрежа за пренос на данни, паркоустройство и благоустройство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    5 1 Отговор
    Да оставят пързалките да ги ползват арестуваните докато тренират за бягство от затвора. Могат и пари като във фитнес да им вземат, тъкмо ще закърпят джобните.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Двама...

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "Един ....":

    По скоро обитателите и на двете места са на ЕДИН акъл !
  • 4 qwerty

    0 0 Отговор
    В Перник 2 рпу също е в сграда на неизползвана детска градина от години