25 Април, 2018 11:33 1 727 1

Няма нарушения на плаж „Делфин”

  • делфин-
  • строеж-
  • плаж

Няма незаконни строителни дейности на плаж „Делфин” става ясно след проверка на плажа от страна на Регионалната инспекция по околната среда и водите в Бургас, Министерството на туризма и кмета на община Царево. Проверката беше разпоредена от министъра на туризма Николина Ангелкова и министъра на околната среда и водите Нено Димов.

Към момента на плажа се строи временен преместваем обект, тоалетна и лека дървена ограда. Миналогодишната дървена стълба е изцяло демонтирана, а дървеният материал от нея в момента се ползва за изграждане на сегашните обекти.

Предстои геодезисти да направят измервания дали обектът е разположен на одобреното от Министерството на туризма място и ако се установи, че заграждението е разположено на територията на плажа, ще бъде издадено предписание да бъде премахнато.

Проверката е установила, че заграждението не пречи на достъпа до плажа.

За извършващото се строителство на плаж „Делфин” край Ахтопол сигнализираха граждани. Той попада в парк „Странджа”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лапачев кмет

    4 0 Отговор
    Строежите са напълно незаконни защото в репортажа по телевизията представителите на РИОСВ казаха, че все още няма одобрена ВиК и електро схема, както и достъп, който са задължителни за издаването на разрешение за строеж.