Last news in Fakti

22 Юни, 2018 06:21 5 435 3

Ето как се продава жилище в строеж (ВИДЕО)

  • фирма-
  • строителство-
  • реклама-
  • жилище

Рекламата е най-мощният инструмент за продажба на дадена стока. Безспорно една от многото руски строителни компании е разбрала това. „Дом серебряный бор” е тазгодишният победител в конкурса за Най-добра реклама на строителна фирма.

Идеята безспорно е повече от добра. Един от основните фактори при избор на дом е гледката. Когато сградата, в която той ще бъде, все още е в етап на строеж, трудно клиентите биха могли да си представят какво точно ще видят през прозорците. Въпросната руска строителна фирма обаче е намерила решение на това. С помощта на строителен кран тя издига контейнер на нивото, на което ще се намира въпросното жилище. От там потенциалните купувачи виждат гледката от бъдещия си дом.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    2 1 Отговор
    Наистина хитро, но е забранено ! Ако духне вятър не ми се мисли какво ще стане !
  • 2 ХХХ

    11 3 Отговор
    Само клиничен идиот би се качил в контейнер, окачен на кран.
    Руснаците не са от най-умните, но чак клинични идиоти не са.
    В контейнера има камера, която снима гледката, а после записа се демонстрира на потенциалните клиенти.
    Не е хубаво да се вярва чак толкова на рекламите.......

    Отделна тема е какво става с гледката след 3-5 години, когато се построи поредния блок-близнак на този......
  • 3 RIDIK

    5 0 Отговор
    Грубо нарушение на "Наредба за безопасна експлоатация и технически надзор на повдигателни съоръжения". Нашата наредба е правена в основата си по руската, но е по либерална. Кой им гарантираше, че пода на този фургон няма да ги разтовари в най-неподходящия момент. Има много изисквания, когато се повдигат хора. Преди време един тарикат беше направил платформа с маса със столове. Клиентите консумираха на определена височина, вдигнати и застопорени с автокран. Разкатаха го от глоби. То нямаше нещо, което да не е нарушил. И все пак идеята е добра. Видеото е същинската реклама. Как е снимано, те си знаят.