Last news in Fakti

6 Юли, 2018 06:21 4 475 4

Най-функционалната къща на вода (СНИМКИ)

  • къща-
  • вода-
  • дизайн-
  • архитектура

Водата заема особено място в живота на човек. Не става дума за това, че трябва да я пием. Ако се доверим на учените, то животът на Земята е дошъл от океана. Във водата има нещо магнетично и романтично. Тя е едно от малкото неща, които могат да се съзерцават безкрайно. Затова защо да не живеете на вода или поне да си почивате на нея?

Към днешна дата има безброй много къщи на вода. Повечето от тях, за съжаление, не са плаващи заради особената им конструкция. От компанията Le Koroc обаче са решили този проблем. Малката къща не се страхува от вода и плава безпроблемно дори и в лоши метеорологични условия. Имотът е идеален вариант за спокойна разходна по река или в езеро.

Големината на къщата са 8х2.6 метра. За някои това би било много малко, но в действителност за сам човек или за двама, площта е 2 560 кг. На повърхността се държи благодарение на два алуминиеви понтона. Движението се осъществява посредством мощен двигател тип Honda BF90 VTEC.

Конкретният модел къща на Le Koroc е предназначен за рибари. С него спокойно може се практикува риболов. Разполага и със специално отделение за съхранение на улова.

В къщата лодка има удобна каюта за един или двама души. Има също така спално отделение и кухненски бокс.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Stefko 88

    12 0 Отговор
    площта е 2 560 кг. .... Гогле транслейтър а ?
  • 3 Ivan S

    5 0 Отговор
    "В къщата лодка има удобна каюта за един или двама души. Има също така спално отделение и кухненски бокс."
    Каюта и спално помещение на лодка са на практика едно и също нещо. Толкова сте зле, че и гогле транслейт едвам ползвате.
  • 4 незнайко

    2 0 Отговор
    Къщата е каравана с понтони вместо колела. Това всеки може да си го направи от обикновена каравана слагайки и два понтона !!!