Last news in Fakti

9 Юли, 2018 06:21 5 416

Да превърнеш автобус в луксозно жилище (ВИДЕО+СНИМКИ)

  • автобус-
  • жилище-
  • архитектура-
  • дизайн

Във всяка държава хората изпитват трудност при покупката на жилище. В особено висока степен това се отнася за младежите. Някои бързо разбират, че ще им трябват години, за да реализират заветната мечта за собствен дом и търсят нестандартни решения. Един такъв пример е Джеси Лискин. Младото момиче решава, че иска да има собствено място тук и сега. За целта тя купува стар автобус GMC, производство 1966 г.

Най-голямото предизвикателство при превръщането на автобуса в жилище е било да се поставят комуникациите – ток, вода, канализация, както и преградите. Едва след това е можело да се мисли за интериора. Друго предизвикателство е била формата на автобуса – обла. Затова е трябвало да се помисли какви и как точно да се поставят мебелите. Проектирането е било ад, а работата толкова трудна, че е продължила цели три години.

Целта обаче е била постигната – едно прилично жилище с кухня, спалня и баня. Има вградени шкафове, които побират всичко. Интериорно имотът е решен в бялата гама, за да има визуално повече пространство. Цената на реконструкцията е 70 000 USD, но за сметка на това се вижда къде е отишъл всеки долар.

Има място дори за библиотека. Пердетата и щорите са избирани специално. От големите автобусни прозорци се разкрива прекрасна гледка.



Свързани новини