13 Март, 2019 18:07 1 758 0

Комфорт и младежки чар в кухнята

  • иец-
  • изложение-
  • мебели

На ТЕХНОМЕБЕЛ И СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ ще видите вдъхновяващи колекции на декоративни фурнировани дъбови плоскости

Комфорт и младежки чар в кухнята - 1

Искате да внесете индивидуалност и дори младежки чар в кухнята? Идеи за дизайн ще почерпите на ТЕХНОМЕБЕЛ И СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ от 26 до 30 март в Интер Експо Център, съобщиха организаторите Интер Експо Център и и Браншовата камара на дървообработващата и мебелната промишленост.

С новата концепция мивка и смесител марката BLANCO ще внесе свежест и оригиналност. Уникалната мивка е изработена от висококачествения материал SILGRANIT. С оригинален дизайн на отцедника и голям обем на коритото, тя се предлага в комплект от два функционални аксесоара - дъска за рязане и гевгир. Те гарантират максимален комфорт на съвременна домакиня. Практичната и гъвкава дъска перфектно се интегрира в дизайна на отцедника, а стабилно прикрепящият се към коритото гевгир е идеален за отцеждане на прясно измити подправки и плодове или за съхранение на домакински гъби. Четирите свежи цвята на аксесоарите – жълт, оранжев, зелен и тъмносив, внасят младежки акцент в кухнята.

Мивка с уникален дизайн на три нива

Другият изключителен елемент в новата концепция е компактният и модерен смесител. Серията кухненски мивки ETAGON поставя нови стандарти за модерната кухня. Мивката перфектно съчетава висока функционалност и естетика.

Комбинацията от интегрираното стъпало на коритото и комплекта шини предоставя възможност за ефективна работа на три нива: в коритото, на стъпалото и отгоре. Това превръща ежедневната подготовка и сервиране на храната в удобно и приятно занимание. Елегантните радиуси, скритият преливник C- overflow® и иновативната система за оттичане InFino® подчертават модерния дизайн на BLANCO ETAGON.

Изработените от висококачествена стомана шини не само оформят междинно ниво на работа, но поставени една върху друга, могат да служат за съхранение на домакински гъби и четки. В комбинация с други аксесоари – дъска и гевгир, мивките се превръщат от единично корито в многофункционален кухненски център.

Комфорт и младежки чар в кухнята

На ТЕХНОМЕБЕЛ И СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ посетителите могат да видят на живо мостри на дървени стелажи за аранжиране на хранителни продукти, за съхранение на всякакви необходими материали в кухнята. Ще има избор на специални предложения на стелажи за вина.

Иновативни електромеханични ключалки

За първи път професионалната публика ще види продукти на компанията лидер в областта на иновативните и прецизни електромеханични ключалки в мебелния сектор - австрийската марка PS Locks. Идеята е да заменим известните механични заключващи системи с точни, надеждни, лесни за инсталиране и почти невидими електромеханични ключалки.

Важното е производителите на висококачествени мебели да прилагат лесни за инсталиране и за използване системи за заключване, които опростяват заключването и не стоят на пътя на дизайна. Все пак да си добър е само половината път до върха.

Сензационни интериори впечатляват с красиви декоративни фурнировани дъбови плоскости. Decospan – фурнирни продукти, разработени по творчески и иновативен начин предлагат максимално качество до последния детайл. Иновативни и вдъхновяващи колекции: Shinnoki, Querkus, Nordus.

Висококачествени плоскости със собствен стил

Shinnoki дава богат избор от здрави и висококачествени фурнировани панели, готови за използване във всеки интериор. Имате избор от над 17 различни дизайна на дървесината, за да покрие всички стилове – от класически до модерен.

Querkus – най-красивите декоративни фурнировани дъбови плоскости дава възможност да реализирате най-креативните си идеи в сензационни интериори.

Nordus са фурнировани панели, които смело следват тенденцията към по-скандинавски и вътрешен дизайн. За колекцията са подбрани само най-добрата иглолистна дървесина, които се преработват във фино нарязан фурнир. По този начин изпъква неповторимата красота на дървото и подчертава нейния 3D аспект. Тази колекция олицетворява скандинавския начин на живот и ни зарежда с уют и топлина.

Вече усещате свежест и младежки чар в своята кухня от предложенията, които ще Ви вдъхновят на ТЕХНОМЕБЕЛ и СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ в Интер Експо Център от 26 до 30 март.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА