Last news in Fakti

5 Май, 2019 09:21 3 527 8

Най-разочароващите туристически забележителности

  • туризъм-
  • забележителности-
  • класация

Сред тях е кабарето „Мулен Руж”

Най-разочароващите туристически забележителности - 1
Снимка: Shutterstock

Британска нискотарифна авиокомпания състави класация с ТОП 10 на най- разочароващите туристически забележителности на база анкета сред свои пътници. Най-голямото разочарование за пътешествениците е била картината на Мона Лиза на Леонардо да Винчи. Картината се намира в Лувъра. На второ място е „Чекпоинт Чарли” – бившият граничен пункт в Берлин, който работеше до падането на Берлинската стена. Третото място е за статуята на „пикаещото момче” в Брюксел.

Туристите също така признават, че са очаквали повече от известното парижко кабаре „Мулен Руж”. На пета позиция сред скучните туристически забележителности е Русалката на брега на морето в Копенхаген. В края на класацията е Айфеловата кула в Париж, испанската стълба и фонтанът Треви в Рим, Лувърът и кулата в Пиза.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алах

    18 16 Отговор
    1 път англичанин да направи(напише) нещо, което да съвпада напълно с моето мнение
  • 2 tost

    34 2 Отговор
    Ми тъй де, какво очаквате от британски туристи? Че ще се възхитят на Айфеловата кула, на кулата в Пиза или на фонтана,, Треви,, където даже няма и една трева, на тях им дайте евтини дрога, коври и алкохол.

    Коментиран от #3, #6

  • 3 Бачее

    4 5 Отговор

    До коментар #2 от "tost":

    То и ние т'ва искаме а дори си нямаме синя кръв
  • 4 NikNay

    36 3 Отговор
    Точно фонтана Треви, испанските стълби, кулата в Пиза, Айфеловата кула и Лувара в който се намира Джокондата да наречеш скучни е просто. . . . не знам как да го нарека! От нискотарифна британска авиокомпания превозваща нискочели англичани каква друга оценка да се очаква ?
  • 5 комшията

    19 1 Отговор
    Само овчар англичанин, невиждал описаните велики човешки постижения, може да пише такива глупости.
  • 6 Гост

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "tost":

    Затова харесват България
  • 7 Фъстък

    6 4 Отговор
    Най - скучна е София, а можеше да не е, но уви тези от които зависи, са глупави.
  • 8 Уау

    2 0 Отговор
    От нискочели "братовчеди" си е даже чудна класацията...