Last news in Fakti

5 Август, 2019 16:28 1 756 2

Продават апартамента на Хари Потър

  • великобритания-
  • хари потър-
  • апартамент

Цената е 280 000 EUR

Едностайният дизайнерски шедьовър се намира в центъра на шотландската столица, в близост до Единбурския дворец. Това е един от най-скъпите имоти. Цената на квадратен метър 10 800 EUR при средна цена за района от 5300 EUR в Лондон. Например, за същите пари може да се купи имение с 4 спални в югоизточната част на Шотландия или имение с 5 спални в западната.

Квартирата се намира в хотел. Докато се намери купувач имотът ще се отдава за краткосрочно отдаване под наем чрез платформата Airbnb, така че всички фенове на романа на Джоан Роулинг могат да отседнат в него.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РЗС

    3 5 Отговор
    кой ще даде толкова пари за тая дупка?

    Коментиран от #2

  • 2 Бачо Киро

    1 4 Отговор

    До коментар #1 от "РЗС":

    Някой шантав фен, как кой...