7 Януари, 2013 19:41 16 746 12

И премиерът с лоша гледка от балкона

  • банкя-
  • строителство-
  • гледка-
  • борисов
И премиерът с лоша гледка от балкона - 1
Центърът на Банкя

У нас, когато се започне строителство в къщата или блока до дома ни, научаваме за това в момента, в който дойдат багерите. Доказателство за това е и самият премиер Бойко Борисов. „В Банкя точно срещу моята къща разбрах, че един издигна десететажна къща, в смисъл – триетажна с покрива е десет метра, точно ми е пред терасата. И не стига, че я издигна до покрив на тухли, и така я заряза, явно му свършиха парите. И сега като изляза на терасата пред мен има един огромен блок на тухла и керемида и вече десет години стои”, обясни премиерът по време на проведената днес среща между него и представители на неправителствени организации относно казуса с дюните в Несебър.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 bold

    1 9 Отговор
    Това беше комунистическата строителна пирамида-вътрешни хора на БСП напавиха строителни фирми и обраха парите на народа като продаваха на зелено.

    Коментиран от #2

  • 2 БУМЕР КАМОР

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "bold":

    da taka e
  • 4 ДНСкаса

    1 1 Отговор
    Браво, евала, гУемо доказателство в Боко стайл.
    Ето и реалноста по въпроса, за тези които имат 2 грама мозък.
    1. ПУП (Подробен Устройствен План), това е план за даден район към населено място с параматри за застрояване съобразно ЗУТ (Закон за устройство на територията). Този ПУП преди да влезе в сила седи с месеци в коридорите на общината(вкл. и Банкя) където всеки жител може подробно да се запознае с него, да постави въпроси или да се жалва. И чак след като минат всички тези процедури ПУП-а се приема като указва разрешените кинт, отстояния, плътност и т.н. за всички бъдещи постройки в съответните парцели за които се отнася ПУП-а.
    2. Всеки който е решил да строи (вкл. и комшията на Боко) е получил виза за проектиране от общината (вкл. Банкя), в която виза са записани всички параметри на застрояване на съответната постройка в съответствие с ПУП-а и ЗУТ-а.
    Това са накратко общите законови положения при така ситуация.
    Извод:
    1.Това че някой не си е направил труда да се запознае с ПУП-а какво би се застроило в съседство с него, не означава че всичко е направено тайно и едва ли не един багер го е събудил една сутрин и О-о-о.. изненада.
    2. Факта (поне така описан в статията) че собственика скривач на гледки, е издигнал 10 метрова къща, която дразни префинените сетива на гледащия, и гледащия още не я е премахнал с власта която има, значи че постройката си е съвсем законна.
    3. Колкото до факта че са му свършили парите да я довърши, сами може да тълкувате извода дали има връзка със съседа му . Пък кой знае може да си тикнал парите на депозит и да чака по-добри времена :)
  • 5 bubblehead

    1 2 Отговор
    Не е лесно и да си богат. В Америка мине не мине два-три месеца и говорят за някой богаташ купил съседната къща и я разрушил за да си оправи гледката... Последния рекорд беше някакви умници бяха купули някаква къща в Сан Франциско за 5 милиона и на другия ден багерите ... , а къшатата тая разрушената не е на някакъв коптор а на някаква знаменитост беше.... цирк! Гледките са по милион и нагоре някога...
  • 6 бай Георги

    1 2 Отговор
    Има и вариант 4.Бойко лъже като дърт циганин за измислената от него сграда!Те си познават и кътните зъби,Бойко не познава този ,дето строи пред него !
  • 7 некой си!!!

    2 1 Отговор
    Станишев е Виновен!!!!!!!!!!!!
  • 8 седнишев

    1 1 Отговор
    брата Станишев купи мястото до Бат Боико само да го дразни с лоша гледка
  • 9 varna

    0 1 Отговор
    предлагам след като не му харесва толкова гредката от бакона, да вземе да се хвърли от него, така няма да се ядосва вече и ще направи голяма услуга на българия и всички българия.
  • 10 333333333

    0 0 Отговор
    Тройната коалиция е виновна ........
  • 11 Bossman

    1 1 Отговор
    Хората няма да тръбят и да бият барабани,когато започват да строят нещо.
  • 12 Питам само

    1 0 Отговор
    Аве, драскачите!
    Като няма какво да кажете /напишете/ защо само дуднете като простаци, а? Или наистина сте такива?
  • 13 Bossman

    0 1 Отговор
    До коментар № 12:А ти взели си лекарствата?






















    0
    До коментар № 12:А взели си лекарствата?