10 Март, 2013 12:53 3 151 0

Жилищата от любимите ни сериали

  • жилища-
  • интериор-
  • дизайн

След тежкия работен ден, мнозина си мечтаят да седнат с купа пуканки или чаша вино пред телевизора и да се насладят на поредния епизод от любимия си сериал. Не са малко и тези, които си мечтаят да живеят в апартаменти подобни на тези на любимите им герои.

Младият испански интериорен дизайнер Инаки Алисте създаде проект наречен Floorplans series. Чрез него всички могат да се запознаят в най-малки детайли с разпределението на помещенията в апартаментите, където са снимани сериалите, както и разположението на мебелите в тях. Разглеждайки плановете детайлно се вижда колко обикновени в действителност са жилищата.

Теория на големия взрив

Приятели

Декстър

Семейство Симпсън

Сексът и градът

Закуска в Тифани


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА