Last news in Fakti

1 Април, 2013 09:00 82 658 37

10-те най-тузарски имота на пазара за март 2013-а

  • imot.bg-
  • лукс-
  • тузарски имоти-
  • къщи-
  • жилища

Луксозни апартаменти вече могат да бъдат купени и извън централната част на столицата и известните като престижни квартали на София. Предлагане вече има и в райони като Гоце Делчев, Гео Милев. Според анализатори, една от основните причини да се наблюдава предлагане на лукс апартаменти извън центъра и райони като Докторски паметник, Лозенец и Изток е, че през последната година се увеличи броят на хората, които разглеждат покупката на луксозен имот като начин за съхраняване на богатството. Също така не по-маловажен е фактът, че доходността от отдаване под наем на имот от високия ценови сегмент надхвърли лихвата по банковите депозити.

Ето и 10-те най-интересни предложения от сайт №1 за имоти - imot.bg и от сайта за безплатни обяви на частни лица - Bazar.BG:

1. Драгалевци (София) – 1 100 000 EUR (виж повече)

Триетажната къща е с разгъната застроена площ от 685 кв.м и с прекрасен двор от 1500 кв.м. В сутерена са разположени SPA центърът, две стаи, баня и тоалетна. На първия етаж има дневен тракт с камина, кухненска част, две стаи, баня и тоалетна. На втория етаж са дневна част с камина, две стаи баня и тоалетна, една голяма спалня с дрешник. Имотът разполага с кладенец, външно барбекю, закрит гараж за две коли.

2. Морска градина (Варна) – 598 971 EUR (виж повече)

Многостайният апартамент, чиято застроена площ е 212 кв.м, се намира на третия етаж на луксозна 4-есатжна жилищна сграда. Състои се от просторен дневен тракт с тераса, от която се открива чудесна морска панорама, две големи спални, баня, тоалет, гардеробна. В цената е включена гараж и гаражна клетка.

3. Бояна (София) – 999 000 EUR (виж повече)

Тристайният, луксозно обзаведен пентхаус, е с площ 500 кв.м. Помещенията са с височина 4 метра, с огромни прозорци, отвеждащи към обширни тераси. Имотът е с дизайнерско обзавеждане, ефектни светлинни елементи. Камината и ваната на Devon&Devon, разположени в родителската спалня, придават изключителен разкош.

4. Зорница (Бургас) – 420 000 EUR (виж повече)

Многостайният апратамент се намира в комплекс от затворен тип, разположен в непосредствена близост до градската им орската градини. Разгънатата му застроена площ е 350 кв.м. Състои се от огромна дневна с кухненски бокс, спалня с дрешник и голяма баня към нея, още една спалня, баня, склад, три тераси с панорамна гледка към морето.

5. Лозенец (София) – 855 400 EUR (виж повече)

Многостайният апартамент е с площ 629 кв.м и се намира в нова сграда, разположена срещу хотел „Кемпински”. Панорамното жилище е тип мезонет разположен на 6-ти и 7-ми етаж. Купувачът има възможност да го обзаведе по свои вкус, тъй като се продава на шпакловка и замазка. В близост има метростанция, магазини и ресторанти.

6. Гоце Делчев (София) – 800 000 EUR (виж повече)

Апратаментът се намира на 6-тия етаж в нова тухлена сграда и е с разгъната застроена площ 420 кв.м. Продава се с дизайнерските мебели и висок клас оборудване. Терасата, разкрива прекрасна гледка към планина Витоша. В цената е включен и двоен гараж.

7. Лозенец (София) – 1 199 000 EUR (виж повече)

Четириетажната къща е с разгъната застроена площ от 1100 кв.м. Всеки етаж се състои от фоайе, пет стаи, кухня с трапезария, баня с тоалет и отделно тоалет. В сутерена на сградата са разположени шест гаража. Сградата е с топлоизолационна фасада, система за централна климатизация и вентилация1 окабеляване1 24-часова охрана; система за контрол на достъпа1 пожароизвестяване.

8. Център (София) – 620 000 EUR (виж повече)

Четиристайният апартамент е с площ 100 кв.м Намира се в представителна сграда до храм паметник „Свети Александър Невски”. Състои се от вестибюл направен на трапезария с преход към хол и кухненски бокс, две стаи, баня с тоалетна, тоалетна и антре. Изложението е юг и север. Прозорците са с PVC дограма.

9. Център (Пловдив) – 264 000 EUR (виж повече)

Многостайният апартамент се намира на 6-тия етаж в нова луксозна сграда в центъра на Пловдив. Състои се от голям хол, три спални, две бани с тоалетни и тераса. Височината на помещенията е 3.5 метра. Разгънатата застроена площ е 240 кв.м.

10. Гео Милев (София) – 700 000 EUR (виж повече)

Апартаментът се намира по следен етаж с отлична панорама. Разгънатата му застроена площ е 551 кв.м. Състои се от огромен, артистичен хол с камина, тераса покрита с екзотично дърво, красива градина и гледки в три посоки. Имотът е с три големи спални с бани и дрешник, сервизно помещение, тоалетна за гости.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 смешни

    1 1 Отговор
    хаха в Гоце Делчев 800 хиляди и в детцката стая с Стар телевизор под всякаква критика..
  • 2 мане мане

    1 0 Отговор
    Център (София) 620 000 EUR ....... Квартирата ни е по-добре обзаведена.......а струва само 250лв. :)
  • 3 Собственик

    1 0 Отговор
    Имот номер 8- сериозно ли? Тузарски? Поне да беше на 3- 4 етаж, та да има панорама към катедралата. 620-те к дори няма да коменитрам.
  • 4 Георги Георгиев

    1 0 Отговор
  • 5 оцъклен

    1 0 Отговор
    Хехехеех. Погледайте малко телевизия FLN за да видите тузарски имоти и какви цени имат. Тези тук са някаква извратена лакомия.
  • 6 Завистчии

    1 2 Отговор
    Абе като не ви харесват тези имения гледайте си вашите партери и избени помещения и не пишете глупости ,защото истината е ,че ''който обижда той завижда''...
  • 7 Кофти

    1 0 Отговор
    Потресаващ кич :/ Дам, вкус с пари не се купува....
  • 8 sinbad00

    1 0 Отговор
    Продавача на намер 8 е за доктор............ а и не само той......

    Коментиран от #14

  • 9 Андрешко

    1 0 Отговор
    Ако брокерите от "Selling New York" по FLN дойдат да видят номер 8 а и номер 10, първо ще се напикаят да се смеят, а после ще се качат на първия самолет. Че собственика на имота не е добре то е ясно, ама кой е този брокер дето ще пусне тази обява???
  • 10 waaaw

    1 0 Отговор
    Сгради на шпакловка и замазка, предложени в графа тузарски имоти??? А пък, за номер 8 и 10, няма нужда и от коментар дори...
    Все пак има и няколко прилични имоти.
  • 11 омг

    1 0 Отговор
    Лелееееее тоо само за бедни хора тея имоти беее........толкова евтиниииии :Х :D :D :D
  • 12 Аз

    1 0 Отговор
    Наистина пълна безвкусица на стресиращо нереални цени
  • 13 диан

    1 1 Отговор
    А!
    моята къща кой я качил тука?
  • 14 куку

    1 1 Отговор

    До коментар #8 от "sinbad00":

    Абсолютно евтини имоти....особено номер 8 :):):) Къде,къде по "стойностни" имоти има в Полски тръмбеш и Белозем (пловдивско) :):)....
  • 15 ааа

    1 1 Отговор
    на това във варна
    далечния изглед на сградата не видях нито едно перде
    нито едно простряно пране
    маи няма много продажби
    не се ли усеща че цената куца
    а и от там наи близкия магазин е на 500 метра
    или богатите не ядът и не се перът?

    Коментиран от #17

  • 16 sim

    0 0 Отговор
    От така наречените "тузарски имоти" само първият отговаря на името си... другите просто...оставям мнението на вас
    Но тая 1вата струва майка си и баща си и според мен с основание просто не вярвам да има кой да я купи за жалост аз бих ако ги имах в наличност тези пари ;))) но....
  • 17 Ха сега де...

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от "ааа":

    "Богатите" имат (поне при нас в Хамериката) пералня и сушилна.Затова невиждаш пране да се суши на балкона. :) Ама ти няма как да ги знаеш тия неща... А по повод на хладилника.. ако надникнеш там,ще се стресираш! Няма ядене а безалкохолни напитки,натурални сокове,лед и евентуално мляко (за кафето).Богатите не готвят в къщи-те се хранят навънка,или поръчват по телефона и им го донасят.Цените няма да ги коментирам!Само бих изкоментирал тия "задклавиетурни герой" дето коментират... от позиция на какво? ;) Колко от тях живеят в нещо по-хубаво от това,което е показано на снимките? ;) :)))))
  • 18 dockera

    1 0 Отговор
    номер 8 е голям дизайнер, как само си е клопнал компютъра и телевизора на средата като пришълец :)
  • 19 Бургазлийка

    0 1 Отговор
    Апартамент в чиято баня или тоалетна няма биде не може да се определя като тузарски, извинете!!!!!!!!!!
  • 20 неграмотен

    1 0 Отговор
    При вас в Хамериката не ги ли знаете тези неща, че в множествено число се пише героИ, а не героЙ. Защото ние в БЪЛГАРИЯ ги учим още в първи клас.
  • 21 1111

    1 0 Отговор
    Имот #8 е най-веселяшката обява от 1989 год. насам...Къде са брокерите да коментират ,,офертата,,на колегите си?
  • 22 Слави

    1 0 Отговор
    Имот номер 8 сигурно е обява публикувана от циклофреник,стойността му е завишена около 4 пъти от пазарната, за реалната не говоря защото сградата си е абсолютен кош.

    Коментиран от #23

  • 23 Александър Александров

    0 1 Отговор

    До коментар #22 от "Слави":

    Коментар-бисер №1! ))
  • 24 Симеон Тасев

    1 0 Отговор
  • 25 Нейкова

    0 1 Отговор
    Брокерите са тук, но предпочитам да оставя оферта № 8 без коментар-)))
  • 26 зааазз

    0 1 Отговор
    Да, гроздето е кисело :) ..Завист
  • 27 Симеон Тасев

    1 0 Отговор
    и на какво завист като се има напредвид че преди 2,3 години съм гледал апартамент на раковска за 250 000 евро а тая оферта номер 8 най-много 100 000 евро като се има предвид че пазара има много предлагане но не и търсене и цената е паднала сравение с 2008 да кажем
  • 28 Ицо

    0 0 Отговор
    За апартамента във Варна... Влизал съм няколко пъти в сградата - точно срещу "Максим" се намира. Наистина е топ локация, има басейн на покрива, охрана и т.н. Строителството е доста качествено. Най-близкият магазин е Пикадили (стига се по задния път, успореден на този за златните) и е наистина един от 5-те най-луксозни имота във Варна
  • 29 Magi

    0 0 Отговор
    само 1-вата ми харесва донякъде, но е малко мрачно вътре и прекалено помпозно,иначе двора ми хареса, а иначе има големи смешки
  • 30 мпа

    1 0 Отговор
    пълен леш те в Лондон в ситито са по ефтини

    Коментиран от #31

  • 31 куку

    0 0 Отговор

    До коментар #30 от "мпа":

    Аха! А в Париж даже ги раздават на бездомници-безплатно? Който не иска....бой :):):):)
  • 32 omnia mea

    0 0 Отговор
    .аси съветския разкош! С изключение на терасата в Гео Милев и градината в Драгалевци, всичко е абсолютен смях. Видяла жабата, че подковават коня
  • 33 Изумен

    1 0 Отговор
    Тристаен апартамент в Бургас за 420000 евро. Хахаха!
  • 34 жоржиня

    0 0 Отговор
    на това се казва постсоциалистически разкош :-) и какви пари за кич ?!
  • 35 бо-ха-ха

    0 0 Отговор
    е.ати цените аз в чужбина пак щте си зема такав палат но за по малко парии ;)
  • 36 Българче

    0 0 Отговор
    http://www.immobilien.net/Bezirk-Bludenz/6752-Dalaas/3662-43/detail.aspx?etype0=346&etype1=348&egeo0=39926&egeo1=39632&iskauf=1&kaufpreisvon=800000&kaufpreisbis=1100000

    Ето на Разбирачите един по-евтин вариант на недвижим имот в "бедна" Швейцария.
    Да Ви е сладко...
  • 37 куку

    0 0 Отговор
    Аха! Разбрах: Всички сте "евентуални" купувачи в чужбина при едно условие: Ако ги имах тези пари? Ми като ги нямате, какво правим в случая ? :):):):)