Last news in Fakti

5 Април, 2022 15:33 3 684 2

Луксозна хотелска стая или килия

  • затвор-
  • швейцария-
  • удобства

Луксът на швейцарските затвори

Луксозна хотелска стая или килия - 1
Снимка: Shutterstock

Дирекцията на швейцарските затвори публикува информация за стандартната затворническа килия и какви възможности има пред затворниците, които не са осъдени на строг режим.

Килията наподобява хотелска стая за двама с телевизор, луксозна баня, различни уреди, даже автомат за палене на цигари, тъй като кибритите и запалките са строго забранени. Дори храната прилича на доставена по домовете от някоя от всеизвестните фирми.

Единствено леко куца изгледът от прозореца, но с повече въображение човек може да си представя, че е в 3-звезден хотел, чиято стая гледа към вътрешен двор.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Човешка ценност

    12 3 Отговор
    ДНК-то на човек може да се променя зависимост от това какъв живот живее и как го живее !
  • 2 сигурно

    12 2 Отговор
    Воко ако беше предвидливо щеше такова ВИП крило в затвора да си направи, а сега ще ходи в арабски клозети.