Last news in Fakti

16 Май, 2022 09:21 2 828 1

На места улесняват продажбата на жилища

  • дубай-
  • оае-
  • криптовалута-
  • покупка-
  • жилище-
  • bitcoin-
  • etherium

Голям строителен предприемач в Дубай реши да продава имоти срещу криптовалута

На места улесняват продажбата на жилища - 1
Снимка: Shutterstock

Базираната в Дубай строителна компания Damac Properties ще продава имоти срещу криптовалутите Bitcoin и Etherium. Улесняването на покупката на недвижими имоти с помощта на криптовалута ще промени бъдещето на пазара на недвижими имоти и ще осигури удобство и избор за инвеститорите в недвижими имоти по целия свят.

„Този ​​ход към клиенти на крипто-холдинг е една от нашите инициативи за ускоряване на новата икономика за новите поколения и за бъдещето на нашата индустри За глобална компания като нашата оставането в челните редици на еволюцията е от решаващо значение. Предлагането на още един режим на транзакция е вълнуващо и с удоволствие признаваме стойността на тази технология за нашите клиенти“, казва Али Саджвани, главен изпълнителен директор на Damac Properties.

Взетото наскоро решение от властите на ОАЕ да развиват крипто индустрията привлече редица големи компании в страната. Големите борси за криптовалути местят вече базите си в Дубай след неотдавнашното решение на правителството да издава лицензи за виртуални активи под регулаторния орган за цифрови активи на емирството.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Харизан

    2 1 Отговор
    Дамак строят с качество тип ново строителство в младост 4.

    Само на Емаар са качествени сградите в Дубай + тук там някоя бутикова фирма.