1 Април, 2003 00:00 408 0

Започна строежът на нов терминал на ГКПП-Кулата

  • павлов
В края на тази година започваме щателни проверки с модерна апаратура на ГКПП-Кулата, съобщи шефът на митницата там Станислав Павлов. Това ще стане възможно след като се реализира проектът за изграждане на митнически терминал и складова база.
Вчера първата копка на строежа направиха директорът на Агенция "Митници" Асен Асенов и кметът на Петрич Вельо Илиев. Според Павлов през Кулата минават около 700-800 камиона на денонощие, а за месец преминаващите леки коли са около 40 000. След изграждането на терминала проверките ще са на закрито, ще има и възможност за източване на горивото, обясни Павлов.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА