Last news in Fakti

29 Август, 2013 13:19 15 017 6

В Хисаря продават къща с Айфеловата кула

  • imot.bg-
  • къща-
  • хисаря

По време на строителния бум се построиха невероятни сгради. В южните райони на София могат да се видят редица луксозни имоти, наподобяващи различни световни обекти, като например Белия дом. Не само около столицата и ваканционните курорти се строеше екстравагантно. Пример може да бъде даден с град Хисаря. В момента там срещу сумата от 730 000 EUR може да купите къща, в чийто двор има ... 11-метров макет на Айфеловата кула и помещение с площ от 39 кв.м, което наподобява летяща чиния, се вижда от офертата, публикувана в най-големия сайт за недвижими имоти – imot.bg. Парцелът е с площ почти 5 декара, на чиято територия освен парижката забележителност има също така два басейна с минерална вода, множество красиви мозайки. Двуетажната къща е с разгъната застроена площ от 350 кв.м. На разположение на бъдещия собственик е и бунгало, лятна кухня, барбекю с навес, кладенец и сонда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Stoil Dobrenov

    1 1 Отговор
    Еми-чудесно местенце лично за мен!
    Само да махнат ПОСЛЕДНАТА НУЛА-колко му е,всъщност-
    и съм готов кандидат!.......
  • 2 omnia mea

    0 3 Отговор
    Хахах, свиневъд-ексцентрик си построил Тур д'Ефел до колците с домати
    Графитите при летящата чиния също кефят, прилича на подлеза до НДК
  • 3 Милен Веселинов

    0 3 Отговор
    Мнооооооооооого грозно и овехтяло изпълнение,но за сметка на това на прилична цена .Сигурно колегата вече и комисиона е сметнал
  • 4 Тихомир Борисов

    2 2 Отговор
    Нечовешка гнусотия! Как мислите дали има луди хора да патяттази цена за тази изгъзица на архитектурата (по-известна като мутро-барок)?
  • 5 Симеон Тасев

    0 0 Отговор
  • 6 nemo 84

    0 0 Отговор
    kashtata e hubava no ot 5 10 godini nikoi nee stapval tam zattova izglejda taka